سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

کنترل علف های هرز توسط آللوکمیکال های نانو کپسول شده

Publish Year: 1393
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 1,160

This Paper With 8 Page And PDF Format Ready To Download

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

MPSA02_434

Index date: 29 October 2014

کنترل علف های هرز توسط آللوکمیکال های نانو کپسول شده abstract

علف های هرز به عنوان عامل کاهش چشمگیر عملکرد اکوسیستم های کشاورزی شناخته می شوند. به دلیل نگرانی های محیطی و بهداشتی تلاش هایی جهانی در جهت کاهش اتکاء به علف کش های سنتتیک که در کنترل علف های هرز مصرف می شوند در حال انجام است. هدف اصلی در برنامه کنترل علف های هرز، ایجاد محیطی مناسب برای گیاه زراعی و ایجاد محدودیت برای علف های هرز است. حذف کامل علف های هرز از طریق مبارزه شیمیایی و استفاده از علف کش ها برای همیشه موثر نمی باشد و بهتر است که از طریق مدیریت تلفیقی علف های هرز خسارت آنها را تا حد ممکن کاهش دهیم آللوپاتی یکی از بهترین و منطقی ترین رهیافت ها جهت مدیریت علف های هرز می باشد. در این رابطه پدیده آللوپاتی که به صورت آزاد سازی مواد شیمیایی خاص توسط گیاه بیان می شود به عنوان یکی از راه های موفقیت آمیز برای مدیریت پایدار کنترل علف های هرز مورد پیشنهاد بوده است. استفاده از آللوپاتی برای کنترل علف های هرز می تواند هم مستقیما با استفاده از اثرات آللوپاتیک متقابل طبیعی، به خصوص گیاهان زراعی یا با استفاده از ترکیبات شیمیایی دارای خاصیت آللوپاتیک به عنوان علف کش های طبیعی صورت گیرد. علاوه بر این تکنولوژی های نوین از جمله نانو تکنولوژی در کنترل علف های هرز عملکردهای بسیار مطلوبی داشته است. وجود برخی مشکلات و کمبودها در کنترل علف های هرز توسط پدیده آللوپاتی ما را بر آن داشت تا با تکیه بر نانوتکنولوژی این کمبودها و کاستی ها را برطرف نموده و به سمت تولید علفکشی جدید با خاصیت ها و ویژگی های جدید برویم. در روش جدید آللوکمیکال ها پس از استخراج یا سنتز نانو کپسوله می شوند . این نانو کپسول ها می توانند به صورت هدفمند عمل نموده و محتوای کپسول را آزاد کند.

کنترل علف های هرز توسط آللوکمیکال های نانو کپسول شده Keywords:

کنترل علف های هرز توسط آللوکمیکال های نانو کپسول شده authors

فرزانه جوکار شوریجه

دانشجوی کارشناسی، دانشکده کشاورزی و منابع طبیعی داراب

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
زن‌د، .، 1383، y‌وژی‌ل‌فه‌ای هروبه‌ارب‌رده‌ای _ .ترج‌م8(، 8ه‌ف‌حه. ...
صالحیان حمید، رحیمیان حمید، مجیدی هروان اسلام، قنبری علی مجله ...
میقانی، ف. 1392، آلوپاتی، از مفهوم تا کاربرد . انتشارات ...
میرکمالی، ح. 1394 . راهنمای گندم-علف های هرز و روش ...
مجله دنیای نانو 1388 جاپ سوم ...
- Bandala, E.R., S. Gelover, T. Leal, C. Arancibia, A. ...
Biswal, S.K., A.K. Nayak, U.K. Parida, and, P.L. Nayak. 2012. ...
- Rai, M., and A. Ingle. 2012. Role of nano ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "کنترل علف های هرز توسط آللوکمیکال های نانو کپسول شده" توسط فرزانه جوکار شوریجه، دانشجوی کارشناسی، دانشکده کشاورزی و منابع طبیعی داراب نوشته شده و در سال 1393 پس از تایید کمیته علمی دومین همایش ملی گیاهان دارویی و کشاورزی پایدار پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله علف های هرز، آللوپاتی، آللوکمیکال، نانو کپسول ها، علف کش ها هستند. این مقاله در تاریخ 7 آبان 1393 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 1160 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که علف های هرز به عنوان عامل کاهش چشمگیر عملکرد اکوسیستم های کشاورزی شناخته می شوند. به دلیل نگرانی های محیطی و بهداشتی تلاش هایی جهانی در جهت کاهش اتکاء به علف کش های سنتتیک که در کنترل علف های هرز مصرف می شوند در حال انجام است. هدف اصلی در برنامه کنترل علف های هرز، ایجاد محیطی مناسب برای گیاه ... . برای دانلود فایل کامل مقاله کنترل علف های هرز توسط آللوکمیکال های نانو کپسول شده با 8 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.