سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

محاسبه پارامترهای هندسی وخصوصیات نوری یک کلکتور سهموی خورشیدی

Publish Year: 1393
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 1,918

This Paper With 8 Page And PDF Format Ready To Download

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

ENERGYBON01_048

Index date: 4 November 2014

محاسبه پارامترهای هندسی وخصوصیات نوری یک کلکتور سهموی خورشیدی abstract

کلکتورهای خورشیدی به عنوان قلب سیستم های گرمایشی وظیفه تبدیل تابش خورشیدی به شکل قابل کاربرد و قابل ذخیره را دارند کلکتورهای سهموی خطی که هم اکنون دربسیاری ازنیروگاه های خورشیدی جهان مورداستفاده قرارمیگیرند ازپرکاربردترین کلکتورها با توانایی تولید دماهای بالا درحد300درجه سانتیگراد می باشند این کلکتورها برای دریافت بیشترین میزان انرژی خورشیدی می بایستی توانایی تعقیب مسیر حرکت خورشید را دراسمان داشته باشند بنابراین این مطالعه با هدف بررسی زاویه برخورد خورشید و میزان تمکرز باتوجه به پارامترهای هندسی جهت بهینه سازی دریافت تابش خورشدی صورت گرفت جنس موادسازنده قطعات کلکتور نظیر بازتاب کننده و لوله جاذبه وهمچنین خصوصیات نوری کلکتور مانند نسبت تمرکز و زاویه لبه و زاویه برخورد به منظور رسیدن به اهداف مذکور مورد ارزیابی و بررسی قرارگرفتند هرچه زاویه برخورد تابش خورشید به سطح بازتاب کننده این کلکتورها کوچکتر شود حساسیت کلکتور به ردیابی خورشید زیادتر میشود و همچنین نسبت تمرکز کلکتور که درافزایش دمای آن تاثیر بسزایی دارد کاهش می یابد دراین تحقیق با بررسی زوایای پذیرش کلکتورهای سهموی متعدد زاویه برخورد بهینه 0/4درجه انتخاب و بنابراین نسبت تمرکز باتوجه به ابعاددهانه و قطرلوله جاذب 35 بدست آمد لازم به ذکر است که بابهینه نمودن فاکتورهایی مانند زاویه لبه و زاویه برخورد تابش مقدار نسبت تمرکز تاحدود چهاربرابر قابلیت افزایش دارد

محاسبه پارامترهای هندسی وخصوصیات نوری یک کلکتور سهموی خورشیدی Keywords:

محاسبه پارامترهای هندسی وخصوصیات نوری یک کلکتور سهموی خورشیدی authors

فرناز جمادی

عضو هیئت علمی دانشگاه صنعتی سیرجان

نسرین امینی زاده

عضو هیئت علمی دانشگاه صنعتی سیرجان

محمدجواد عربپور

رئیس خطوط لوله و مخابرات شرکت نفت سیرجان

مجتبی خراسانی

کارشناس فنی مکانیک شرکت گل گهرسیرجان

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
Bendt P., Rabl A., (1981); "Optical analysis of point focus ...
Binotti M., zhu G., Gray. Manzolini G., (2012); "an analytical ...
Duffie J.A., Beckman W.A, (2006); "Solar engineering of thermal processes", ...
Guven M. H., Richard B. B., (1984); "optical and thermal ...
Kreider J.F., McGraw H., (1982); "the Solar Heating Design Process", ...
Lunde p. J., (1980); "Solar therml engineering", John Wily. ...
_ Martinez I., Almanza R., Mazari M., Correa G., (2000); ...
Valan Arasu, A., Sornakumar, T., (2007); "Design manufacture and testing ...
http : //www. fa. wikipedia.org/ ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "محاسبه پارامترهای هندسی وخصوصیات نوری یک کلکتور سهموی خورشیدی" توسط فرناز جمادی، عضو هیئت علمی دانشگاه صنعتی سیرجان؛ نسرین امینی زاده، عضو هیئت علمی دانشگاه صنعتی سیرجان؛ محمدجواد عربپور، رئیس خطوط لوله و مخابرات شرکت نفت سیرجان؛ مجتبی خراسانی، کارشناس فنی مکانیک شرکت گل گهرسیرجان نوشته شده و در سال 1393 پس از تایید کمیته علمی اولین همایش ملی مدیریت انرژی های نو و پاک پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله زاویه برخورد ، کلکتورسهموی ، نسبت تمرکز ، بازتاب کننده ، انرژی خورشیدی هستند. این مقاله در تاریخ 13 آبان 1393 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 1918 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که کلکتورهای خورشیدی به عنوان قلب سیستم های گرمایشی وظیفه تبدیل تابش خورشیدی به شکل قابل کاربرد و قابل ذخیره را دارند کلکتورهای سهموی خطی که هم اکنون دربسیاری ازنیروگاه های خورشیدی جهان مورداستفاده قرارمیگیرند ازپرکاربردترین کلکتورها با توانایی تولید دماهای بالا درحد300درجه سانتیگراد می باشند این کلکتورها برای دریافت بیشترین میزان انرژی خورشیدی می بایستی توانایی تعقیب مسیر حرکت خورشید ... . برای دانلود فایل کامل مقاله محاسبه پارامترهای هندسی وخصوصیات نوری یک کلکتور سهموی خورشیدی با 8 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.