ارزیابی عملکرد علوفه اکوتیپ های برتر یونجه در مناطق سردسیری و نیمه سردسیری
Publish place: 13 Iranian Crop Sciences Congress & 3rd Iranian Seed Science and Technology Conference
Publish Year: 1393
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: Persian
View: 675
متن کامل این Paper منتشر نشده است و فقط به صورت چکیده یا چکیده مبسوط در پایگاه موجود می باشد.
توضیح: معمولا کلیه مقالاتی که کمتر از ۵ صفحه باشند در پایگاه سیویلیکا اصل Paper (فول تکست) محسوب نمی شوند و فقط کاربران عضو بدون کسر اعتبار می توانند فایل آنها را دریافت نمایند.
- Certificate
- من نویسنده این مقاله هستم
استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:
شناسه ملی سند علمی:
NABATAT13_0097
تاریخ نمایه سازی: 4 آذر 1393
Abstract:
جهت ارزیابی عملکرد علوفه اکوتیپ های مناطق سردسیری یونجه و معرفی اکوتیپ برتر از نظر عملکرد برای هر منطقه آزمایشی با 17 اکوتیپ در قالب طرح بلوک های کامل تصادفی با سه تکرار در چهار سال (سال ها آورده شود) در ایستگاه های تحقیقاتی کرج، اصفهان، تبریز، مشهد و همدان اجرا گردید (ارقام مورد ارزیابی اضافه شود). نتایج حاصل تفاوت معنی داری بین متوسط کل علوفه خشک و تر نشان داد. از نظر صفات عملکرد علوفه خشک وتر در بین اکوتیپ ها تفاوت معنیدار وجود داشت، در بین سال ها از نظر عملکرد علوفه تر تفاوت معنی دار و برای عملکرد علوفه خشک تفاوت غیر معنیدار مشاهده شد. اثر ات متقابل نیز برای عملکرد معنی دار بود. بر اساس نتایج سه ساله، منطقه اصفهان با 124/76 تن علوفه تر و 27/25 تن علوفه خشک در هکتار بیشترین و منطقه مشهد با 35/22 تن درهکتار علوفه تر و منطقه همدان با 11/19 تن در هکتار علوفه خشک کمتر ین عملکرد را به خود اختصاص داده اند. اکوتیپ های KFA6 ، KFA14 و KFA7 به ترتیب با 67/63، 67/22 و 66/98 تن در هکتار بیشترین مقدار عملکرد علوفه تر و اکوتیپ های KFA4 ، KFA16 و KFA14 به ترتیب با عملکرد 18/69، 18/47 و 18/44 تن در هکتار بیشترین میزان علوفه خشک را به خود اختصاص دادند.
Keywords:
Authors
سید محمد علی مفیدیان
عضو هیئت علمی موسسه تحقیقات اصلاح و تهیه نهال و بذر، کرج
علی ماهرخ
استادیار موسسه تحقیقات اصلاح و تهیه نهال و بذر
علی مقدم
پژوهشگر،موسسه تحقیقات اصلاح و تهیه نهال و بذر
مراجع و منابع این Paper:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :