سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

مطالعه زون های آلتراسیون در توده نفوذی قهرود، شمال غرب اصفهان (شمال میمه)

Publish Year: 1393
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 803

This Paper With 7 Page And PDF Format Ready To Download

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

NGMES01_023

Index date: 25 November 2014

مطالعه زون های آلتراسیون در توده نفوذی قهرود، شمال غرب اصفهان (شمال میمه) abstract

توده گرانیتوئیدی قهرود با سن میوسن در 140 کیلومتری شمال غرب اصفهان و بر روی نوار ماگمایی ارومیه دختر واقع شده است . این توده در شمال و جنوب قهرود متحمل دگرسانی گرمابی وسیعی شده است و بر اساس مطالعات میکروسکوپی این دگرسانی ها از نوع فیلیک - گوسان ، آرژیلیک ، سیلیسی شدن و تورمالینی شدن می باشد. مجموعه کانی های دگرسانی عبارتند از : سریسیت ، کوارتز ، کائولینیت ، ژاروسیت ، تورمالین ، موسکویت . بررسی های ژئوشیمیایی نشان می دهد این توده از نوع I و از یک ماگما با ماهیت شیمیایی کالک آلکالن (کلسیمی - قلیایی) با پتاسیم متوسط تا زیاد و متا آلومینوس می باشد. محیط تشکیل این گرانیتوئید از نوع گرانیت های هم زمان با تصادم قاره ای و گرانیت های کمربند آتشفشانی زون فرورانش بوده و احتمالا حاصل فرورانش ورقه اقیانوس نئوتتیس به زیر ورقه ایران مرکزی می باشد.

مطالعه زون های آلتراسیون در توده نفوذی قهرود، شمال غرب اصفهان (شمال میمه) Keywords:

مطالعه زون های آلتراسیون در توده نفوذی قهرود، شمال غرب اصفهان (شمال میمه) authors

پگاه حاتم نیا

دانشجوی کارشناسی ارشد ، دانشگاه آزاد اسلامی واحد خوراسگان

موسی نقره ئیان

دکتری پترولوژی ، عضو هیات علمی دانشگاه اصفهان

محمد علی مکی زاده

دکتری پترولوژی ، عضو هیات علمی دانشگاه اصفهان

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
_ _ _ آذرین ناحیه قمصر، جنوب کاشان(ایران ...
رادفر، ج.، 02 20، نقشه 100000:1، منطقه کوهپایه، سازمان زمین ...
شرافت، ش.، محمدی نسب، ع.مکی زاده، م.ع.، خدامی، م.، 385 ...
کریم پور، م. ح.، 1386، زمین شناسی اقتصادی کاربردی، انتشارات ...
معین وزیری، ح.، 1375، دیباچه ای بر ماگماتیسم در ایران، ...
شکل1- نقشه ی زمین شناسی منطقه مورد مطالعه(اقتباس از رادفر2002 ...
Burianek D., Novak m., 2007, Compositional evolution and substitutions in ...
Hedenquist, J.W., Browne, P.R.L, 1989, The evolution of the waiotapu ...
Le Fort P., 1973 _ Les leucogranitees a tourmaline de ...
Levinson, A. A., 1980, Introduction o exploration geochemistry, applied Pub.Co.924p. ...
Thompson, A. J. B., Thompson, J. F. H., 2007 Atlas ...
_ _ _ Part II. _ ...
Van middelaar. W.T., Keith J.D., Mica chemistry as an indicator ...
Wolf, M. B., London, D., 1997, Boron in granitic magmas: ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "مطالعه زون های آلتراسیون در توده نفوذی قهرود، شمال غرب اصفهان (شمال میمه)" توسط پگاه حاتم نیا، دانشجوی کارشناسی ارشد ، دانشگاه آزاد اسلامی واحد خوراسگان؛ موسی نقره ئیان، دکتری پترولوژی ، عضو هیات علمی دانشگاه اصفهان؛ محمد علی مکی زاده، دکتری پترولوژی ، عضو هیات علمی دانشگاه اصفهان نوشته شده و در سال 1393 پس از تایید کمیته علمی اولین همایش ملی زمین شناسی و اکتشافات معدنی پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله دگرسانی گرمابی ، کالک آلکالن ، کمربند ماگمایی ارومیه - دختر ، توده گرانیتوئیدی ، قهرود هستند. این مقاله در تاریخ 4 آذر 1393 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 803 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که توده گرانیتوئیدی قهرود با سن میوسن در 140 کیلومتری شمال غرب اصفهان و بر روی نوار ماگمایی ارومیه دختر واقع شده است . این توده در شمال و جنوب قهرود متحمل دگرسانی گرمابی وسیعی شده است و بر اساس مطالعات میکروسکوپی این دگرسانی ها از نوع فیلیک - گوسان ، آرژیلیک ، سیلیسی شدن و تورمالینی شدن می باشد. مجموعه ... . برای دانلود فایل کامل مقاله مطالعه زون های آلتراسیون در توده نفوذی قهرود، شمال غرب اصفهان (شمال میمه) با 7 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.