سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

برداشت های مغناطیس سنجی جهت تعیین اشیاء مدفون در سایت دانشگاه یزد

Publish Year: 1393
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 1,748

This Paper With 5 Page And PDF Format Ready To Download

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

IMEC05_074

Index date: 27 November 2014

برداشت های مغناطیس سنجی جهت تعیین اشیاء مدفون در سایت دانشگاه یزد abstract

با توجه به وجود دو لوله آبرسانی در سایت ژئوفیزیک دانشگاه یزد، برای انجام این تحقیق از برداشت مغناطیس سنجی با فاصله نزدیک استفاده شده است. برداشتها بر روی 17 پروفیل شمال–جنوبی با فاصله 2 متر از هم انجام شده است. فاصله ایستگاه ها از 0/5متر تا 1 متر بوده است. با توجه به نقشه های میدان کل مغناطیسی و میدان باقیمانده بیشترین تغییرات شدت میدان کل در ارتباط با لوله های فلزی مدفون بوده که باعث ظهور یک آنومالی مغناطیسی متشکل از یک قسمت مثبت و یک قسمت منفی شده است. با توجه به نقشه های ادامه فراسو در ارتفاعات 3 و 5 متری سطح زمین مشخص می شود که گسترش عمقی این لوله ها حدود 5 متر بوده است که با افزایش ارتفاع در میدان ادامه فراسو تاثیر میدان مغناطیسی ناشی از لوله ها کاهش مییابد. با توجه به پروفیل های مغناطیسی، نوسان شدید میدان ناشی از اثر لوله های فلزی مدفون در زیر زمین می باشد.

برداشت های مغناطیس سنجی جهت تعیین اشیاء مدفون در سایت دانشگاه یزد Keywords:

برداشت های مغناطیس سنجی جهت تعیین اشیاء مدفون در سایت دانشگاه یزد authors

احمد شاهدی

دانشجوی کارشناسی ارشد فراوری مواد معدنی دانشگاه شهید باهنر کرمان

عبدالحمید انصاری

دانشیار دانشکده مهندسی معدن و متالورژی: دانشگاه یزد

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
ای.اس‌رابینسون -س.کورو مبانی اکتشاف ژئوفیزیک، 1988. نجمه حیدریان شهری، محمدرضا ...
تلفورد دبلیو.ام، جلدارات‌ال.پی، شریف ار.ای، کیز، دی، ژئوفیزیک کاربردی 198، ...
امینی ا. فاضل بیدگلی، حاجی حسینی رکن آبادی، ح 1389، ...
24 مهرماه 1393، مصلی امام خمینی تهران ...
Salem, A., and Williams. S; 2007: Tilt-depth Method: A simple ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "برداشت های مغناطیس سنجی جهت تعیین اشیاء مدفون در سایت دانشگاه یزد" توسط احمد شاهدی، دانشجوی کارشناسی ارشد فراوری مواد معدنی دانشگاه شهید باهنر کرمان؛ عبدالحمید انصاری، دانشیار دانشکده مهندسی معدن و متالورژی: دانشگاه یزد نوشته شده و در سال 1393 پس از تایید کمیته علمی پنجمین کنفرانس مهندسی معدن پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله مغناطیس سنجی، آنومالی مغناطیسی، میدان مغناطیسی کل هستند. این مقاله در تاریخ 6 آذر 1393 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 1748 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که با توجه به وجود دو لوله آبرسانی در سایت ژئوفیزیک دانشگاه یزد، برای انجام این تحقیق از برداشت مغناطیس سنجی با فاصله نزدیک استفاده شده است. برداشتها بر روی 17 پروفیل شمال–جنوبی با فاصله 2 متر از هم انجام شده است. فاصله ایستگاه ها از 0/5متر تا 1 متر بوده است. با توجه به نقشه های میدان کل مغناطیسی و ... . برای دانلود فایل کامل مقاله برداشت های مغناطیس سنجی جهت تعیین اشیاء مدفون در سایت دانشگاه یزد با 5 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.