سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

بررسی تاثیر خصوصیات خوراک ورودی بر عملکرد آسیای خودشکن کارخانه مگنتیت شرکت گل گهر سیرجان

Publish Year: 1393
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 1,106

This Paper With 8 Page And PDF Format Ready To Download

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

IMEC05_172

Index date: 27 November 2014

بررسی تاثیر خصوصیات خوراک ورودی بر عملکرد آسیای خودشکن کارخانه مگنتیت شرکت گل گهر سیرجان abstract

تغییر خصوصیات خوراک به لحاظ سختی و دانه بندی یکی از عوامل تاثیرگذار بر عملکرد آسیاهای خودشکن و نیمه خودشکن به حساب می آید. اگر در بار ورودی ذرات بزرگ وجود نداشته باشند ذرات با ابعاد متوسط شکسته نمی وشند و در آسیا تجمع می یابند و در نتیجه ظرفیت آسیا را کاهش می دهند. همچنین خوراک شامل کانی های با سختی و توزیع دانه بندی متفاوت است. بنابراین هرگونه تغییر در بار ورودی بر روی عملکرد و محصول آسیای خودشکن تاثیر می گذارد در مدار کارخانه فرآوری سنگ آهن گل گهر سنگ معدن استخراج شده با ابعاد کوچکتر از 1500 میلیمتر پس از خردایش در سنگ شکن ژیراتوری و کاهش ابعاد تا کوچکتر از 200 میلیمتر به واحد آسیای خشک که متشکل از 3 خط تولید است فرستاده می شود. هر خط شامل یک آسیای خودشکن است که در این مرحله مواد تا d80 حدود 450 میکرون خرد می شوند. محصول آسیای خودشکن برای جدایش مغناطیسی خشک و تر و خردایش بیشتر توسط آسیای گلوله ای وارد مراحل بعدی می شود. در این تحقیق تاثیر خصوصیات خوراک بر عملکرد آسیای خودشکن مورد بررسی قرار گرفته است. برای این منظور 11 مرحله پیمایش بر روی مدار آسای خود شکن انجام شده است. در هر مرحله پیمایش نمونه هایی از خوراک آسیا، محصول آسیا جمع آوری و در ادامه اندیس توان آسیای نیمه خود شکن (Sag Mill Power Index, SPI) به عنوان شاخص سختی خوراک اندازه گیری شده است. همچنن اطلاعات آسیا نظیر توان مصرفی و نرخ خوراک آسیا ثبت شده است. این مقاله به روش انجام تحقیق و همچنین نتایج بدست آمده از این تحقیق می پردازد.

بررسی تاثیر خصوصیات خوراک ورودی بر عملکرد آسیای خودشکن کارخانه مگنتیت شرکت گل گهر سیرجان Keywords:

بررسی تاثیر خصوصیات خوراک ورودی بر عملکرد آسیای خودشکن کارخانه مگنتیت شرکت گل گهر سیرجان authors

میثم قربانی

دانشجوی کارشناسی ارشد فرآوری مواد معدنی دانشگاه لرستان

کیانوش بارانی

استادیار فرآوری مواد معدنی گروه مهندسی معدن دانشگاه لرستان

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
گزارش جامع فنی واقتصادی مجتمع سنگ آهن گل گهر .شرکت ...
اکبری‌نسب، احمد. زمستان 1382.بررسی تاثیر سختی خوراک بر عملکرد آسیاهای ...
رضایی، بهرام. تکنولوژی فرآوری مواد معدنی.تهران. مرکز نشر دانشگاه صنعتی ...
24 مهرماه 1393، مصلی امام خمینی تهران ...
S.Morrell & W.Valery. "INFLUENCE OF FEED SIZE ON AG/SAG MILI ...
Press Look-Minnoves Technologies, January 1998, pp. 4. ...
Starkey, John and Dobby, Glenn ."Application of the Minnovex SAG ...
Kosick, Glenn and Benmet , Chris, :The Value of Orebody ...
Pourghahramani , Parviz. Effects of ore characteristics on product shape ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "بررسی تاثیر خصوصیات خوراک ورودی بر عملکرد آسیای خودشکن کارخانه مگنتیت شرکت گل گهر سیرجان" توسط میثم قربانی، دانشجوی کارشناسی ارشد فرآوری مواد معدنی دانشگاه لرستان؛ کیانوش بارانی، استادیار فرآوری مواد معدنی گروه مهندسی معدن دانشگاه لرستان نوشته شده و در سال 1393 پس از تایید کمیته علمی پنجمین کنفرانس مهندسی معدن پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله آسیای خودشکن، خصوصیات خوراک، سنگ آهن، معدن گل گهر هستند. این مقاله در تاریخ 6 آذر 1393 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 1106 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که تغییر خصوصیات خوراک به لحاظ سختی و دانه بندی یکی از عوامل تاثیرگذار بر عملکرد آسیاهای خودشکن و نیمه خودشکن به حساب می آید. اگر در بار ورودی ذرات بزرگ وجود نداشته باشند ذرات با ابعاد متوسط شکسته نمی وشند و در آسیا تجمع می یابند و در نتیجه ظرفیت آسیا را کاهش می دهند. همچنین خوراک شامل کانی های ... . برای دانلود فایل کامل مقاله بررسی تاثیر خصوصیات خوراک ورودی بر عملکرد آسیای خودشکن کارخانه مگنتیت شرکت گل گهر سیرجان با 8 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.