سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

بررسی معیارهای حاکم بر مکان یابی، ظرفیت و اندازه ایستگاه انتقال پسماند شهری

Publish Year: 1393
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 1,409

This Paper With 12 Page And PDF Format Ready To Download

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

CEE07_101

Index date: 2 January 2015

بررسی معیارهای حاکم بر مکان یابی، ظرفیت و اندازه ایستگاه انتقال پسماند شهری abstract

جمع آوری و حمل به عنوان پرهزینه ترین بخش در سیستم مدیریت پسماند، همواره توجه طراحان و مدیران مسئول را متوجه خود ساخته است. در این میان ایستگاه های انتقال، به عنوان واسط بین بخش جمع آوری و حمل پسماند تا محل دفع نهایی، نقشی مهم در سیستم مدیریت پسماند شهری ایفا می کنند. بنابراین ارزیابی ضرورت احداث ایستگاه انتقال با توجه به هزینه های اقتصادی، اجتماعی و زیست محیطی خاص خود (به منظور تجمیع پسماند)، در مقایسه با حمل مستقیم تا مسافتی طولانی امری ضروری است. در این مطالعه، علاوه بر مقایسه هزینه های حمل مستقیم نسبت به حمل از طریق ایستگاه انتقال، انواع پسماندهای قابل پردازش در یک ایستگاه واسط مورد بررسی قرار گرفته است. همچنین به منظور شناخت فرآیند طراحی ایستگاه انتقال و پارامترهای موثر بر آن، به معیارهای تاثیرگذار بر ظرفیت، تعداد و مکان یابی یک ایستگاه انتقال پرداخته شده است. سطح تحت پوشش، نوع پسماند و ظرفیت وسایل حمل و ذخیره سازی از جمله مهم ترین عوامل تاثیرگذار بر ظرفیت ایستگاه انتقال هستند، درحالیکه میزان پسماند ورودی به ایستگاه عاملی تعیین کننده در تعداد ایستگاه های لازم شمرده می شوند. معیارهای محدودیتی، تکنیکی و شهری نیز از جمله معیارهای موثر بر مکان یابی ایستگاه انتقال هستند که شامل مواردی نظیر محدودیت های کاربری، دسترسی به راه ها، سازگاری ترافیکی، قابلیت توسعه، شیب بندی و دسترسی به انشعابات آب و برق می گردند.

بررسی معیارهای حاکم بر مکان یابی، ظرفیت و اندازه ایستگاه انتقال پسماند شهری Keywords:

بررسی معیارهای حاکم بر مکان یابی، ظرفیت و اندازه ایستگاه انتقال پسماند شهری authors

مهسا شاهی

دانشجوی کارشناسی ارشد عمران – محیط زیست ، دانشگاه صنعتی خواجه نصیرالدین طوسی

محمدرضا صبور

استادیار دانشکده مهندسی عمران، دانشگاه صنعتی خواجه نصیرالدین طوسی

الهیار امیری

دانشجوی دکترای مهندسی عمران محیطزیست/ دانشگاه صنعتی خواجه نصیرالدین طوسی

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
عبور، م.، قنبرزاده‌لک، م.، قربان، ا.، چاپ اول (1390)، مدیریت ...
عمرانی، ق.، جاوید، ن.، رمضانعلی، ا.، (1391)، بررسی معیارهای مکان‌یابی ...
_ Chatzouridis, C., Komilis, D., 2011, Methodology to optimally site ...
EPA, 2001, waste transfer stations involved citizens make the difference. ...
EPA, 2002, waste transfer stations: A manual for dec ision-making. ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "بررسی معیارهای حاکم بر مکان یابی، ظرفیت و اندازه ایستگاه انتقال پسماند شهری" توسط مهسا شاهی، دانشجوی کارشناسی ارشد عمران – محیط زیست ، دانشگاه صنعتی خواجه نصیرالدین طوسی؛ محمدرضا صبور، استادیار دانشکده مهندسی عمران، دانشگاه صنعتی خواجه نصیرالدین طوسی؛ الهیار امیری، دانشجوی دکترای مهندسی عمران محیطزیست/ دانشگاه صنعتی خواجه نصیرالدین طوسی نوشته شده و در سال 1393 پس از تایید کمیته علمی هفتمین همایش ملی و نمایشگاه تخصصی مهندسی محیط زیست پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله ایستگاه انتقال پسماند، مدیریت پسماند، معیارهای مکان یابی، طراحی ایستگاه انتقال، تعداد ایستگاه انتقال هستند. این مقاله در تاریخ 12 دی 1393 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 1409 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که جمع آوری و حمل به عنوان پرهزینه ترین بخش در سیستم مدیریت پسماند، همواره توجه طراحان و مدیران مسئول را متوجه خود ساخته است. در این میان ایستگاه های انتقال، به عنوان واسط بین بخش جمع آوری و حمل پسماند تا محل دفع نهایی، نقشی مهم در سیستم مدیریت پسماند شهری ایفا می کنند. بنابراین ارزیابی ضرورت احداث ایستگاه انتقال ... . برای دانلود فایل کامل مقاله بررسی معیارهای حاکم بر مکان یابی، ظرفیت و اندازه ایستگاه انتقال پسماند شهری با 12 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.