سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

توانهای اکوتوریستی شهرستان رودبار در توسعه گردشگری(مطالعه موردی: شهر بره سر)

Publish Year: 1393
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 650

This Paper With 9 Page And PDF Format Ready To Download

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

TNCF01_155

Index date: 2 January 2015

توانهای اکوتوریستی شهرستان رودبار در توسعه گردشگری(مطالعه موردی: شهر بره سر) abstract

صنعت گردشگری در هر محدوده ای مستلزم وجود ویژگی ها و زمینه هایی است که بدون آنها امکان رشد و پیشرفت چنین صنعتی ممکن نیست.از آنجا که اکوتوریسم با محیط طبیعی در ارتباط است، یکی از شاخه های زنده و زیبا صنعت گردشگری می توان آنرا معرفی نمود که نیازمند شناسایی جاذبه ها و اولویت بندی و برنامه ریزی مناسبی است. ویژگی های طبیعی و موقعیت جغرافیایی و انسانی و دیدگاه های گردشگران در نقاط گردشگرپذیر را مهمترین زمینه های مورد نیاز برای صنعت گردشگری و اکوتوریسم می توان برشمرد. با توجه به اهمیت موضوع (اکوتوریسم)، شهر بره سر در بخش خورگام شهرستان رودبار به دلیل چشم اندازهای بدیع به عنوان محدوده ی این تحقیق انتخاب شده است. داده های تحقیق شامل نقشه های طبیعی و تصاویر می باشد.این مقاله حاصل روشی توصیفی و تحلیلی و میدانی است که به شناسایی و تحلیل جاذبه های اکوتوریستی شهر بره سرمی پردازد. یافته های تحقیق بیانگر وجود جاذبه های طبیعی بالقوه ای (آبشار شارشار، استخر ویستان، ییلاقات) در شهر مورد مطالعه بوده که مهمترین تاثیر را در جذب اکوتوریستان به این منطقه خواهد داشت و سایر عناصر از جمله آب و هوا در ارتباط با این عناصر در توسعه شهر و افزایش درآمد اقتصادی بومیان محلی نقش بسزایی دارند. امید است که توجه مسئولین به آماده سازی زیرساختهای گردشگری در شهرستان رودبار، بخصوص محدوده مورد مطالعه جلب شود تا از این مواهب الهی به نحو مطلوب استفاده و محافظت شود.

توانهای اکوتوریستی شهرستان رودبار در توسعه گردشگری(مطالعه موردی: شهر بره سر) Keywords:

توانهای اکوتوریستی شهرستان رودبار در توسعه گردشگری(مطالعه موردی: شهر بره سر) authors

سمیه قدرتی تکلیمی

کارشناس ارشد جغرافیا و برنامه ریزی توریسم (دبیر آموزش و پرورش)

سامره قدرتی تکلیمی

کارشناس جغرافیا و برنامه ریزی شهری (دبیر آموزش و پرورش)

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
- ای.فنل، دیوید (2005)، مقدمه ای بر طبیعت گردی، ترجمه ...
- را، ادی، مور، آلن (2008)، مقدمه ای بر برنامه ...
- قدرتی تکلیمی، سمیه (1391)، " بررسی و تحلیل جذب ...
- منصوری، علی (1381)، گردشگری و توسعه پایدار، نشریه جغرافیا، ...
- هاشمی، نیلوفر(1389)، نقش اکوتوریسم در توسعه پایدار روستایی، فصلنامه ...
Dennis M .Brown (2001), Rural Tourism: An Annotated Bible grapy, ...
Richard Tapper, Environmet Business & Development (2006), Wildife Watching & ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "توانهای اکوتوریستی شهرستان رودبار در توسعه گردشگری(مطالعه موردی: شهر بره سر)" توسط سمیه قدرتی تکلیمی، کارشناس ارشد جغرافیا و برنامه ریزی توریسم (دبیر آموزش و پرورش)؛ سامره قدرتی تکلیمی، کارشناس جغرافیا و برنامه ریزی شهری (دبیر آموزش و پرورش) نوشته شده و در سال 1393 پس از تایید کمیته علمی همایش ملی گردشگری، سرمایه های ملی و چشم انداز آینده پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله اکوتوریسم، صنعت گردشگری، شهر بره سر، جاذبه های طبیعی هستند. این مقاله در تاریخ 12 دی 1393 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 650 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که صنعت گردشگری در هر محدوده ای مستلزم وجود ویژگی ها و زمینه هایی است که بدون آنها امکان رشد و پیشرفت چنین صنعتی ممکن نیست.از آنجا که اکوتوریسم با محیط طبیعی در ارتباط است، یکی از شاخه های زنده و زیبا صنعت گردشگری می توان آنرا معرفی نمود که نیازمند شناسایی جاذبه ها و اولویت بندی و برنامه ریزی مناسبی ... . برای دانلود فایل کامل مقاله توانهای اکوتوریستی شهرستان رودبار در توسعه گردشگری(مطالعه موردی: شهر بره سر) با 9 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.