سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

امکانسنجی استفاده از انرژی باد در نواحی روستایی شهرستان رفسنجان

Publish Year: 1393
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 849

This Paper With 6 Page And PDF Format Ready To Download

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

RSDC01_088

Index date: 2 January 2015

امکانسنجی استفاده از انرژی باد در نواحی روستایی شهرستان رفسنجان abstract

شهرستان رفسنجان در استان کرمان واقع شده است. بر اساس بررسی آمار 1 ساعته باد در ایستگاه رفسنجان، متوسط سالانه سرعت باد در این شهر 8/7 گره (4/3 متر بر ثانیه) است حداکثر سرعت باد ثبت شده در این ایستگاه 49 گره (24/5 متر بر ثانیه است) در 33/8% زمانهای ثبت، سرعت باد صفر یا کمتر از 8 گره بوده است که برای استفاده از انرژی بادی مناسب نیست. اما در 66/2% زمانها سرعت باد بالاتر از 8 گره بوده و برای استفاده از انرژی بادی برای حرکت توربین مناسب بوده است. در 53% زمانها سرعت باد بین 8 تا 16 گره، در 12% زمانها بین 16 تا 1/2% گره و در زمانها بالاتر از 24 گره بوده است. جهت وزش بادهای با سرعت بالاتر از 8 گره هم در این ایستگاه بیشتر جهت جنوب غربی است و در بیشتر زمانهای سال جهت وزش باد در ایستگاه رفسنجان دارای ثبات است. با توجه به وزش بادهای با سرعت بالا و جهت ثابت در طول سال، میتوان با احداث مزارع کوچک بادی در نواحی دورافتاده روستایی از انرژی باد به منظور تولید برق در بیشتر زمانهای سال استفاده نمود و کمک زیادی به حفظ محیط زیست و توسعه پایدار در این منطقه نمود.

امکانسنجی استفاده از انرژی باد در نواحی روستایی شهرستان رفسنجان Keywords:

امکانسنجی استفاده از انرژی باد در نواحی روستایی شهرستان رفسنجان authors

پروانه محمدی حصاری

دانشجوی کارشناسی ارشد برنامه ریزی گردشگری، دانشگاه آزاد اسلامی واحد نجف آباد

سیدرامین غفاری

استادیار گروه جغرافیای دانشگاه پیام نور

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
بنی هاشم، تاج الدین (1360)، تخمین توان مفید توربین‌های بادی ...
کاویانی، محمدرضا، 1374، توربین‌های بادی و ارزیابی پتانسیل انرژی باد ...
Ackermann, T & Soeder, L. 2002, An overview of wind ...
Anani, F. & Wakileh, J. The royal scientific society activities ...
Badran, o. (2003), Wind turbine utilization for water pumping in ...
Burton, S. J & Bossanyi. 2001, Wind energy handbook. UK, ...
Gandomkar, A & Kiarsi, F 2006, A synoptic study of ...
Kainkwa, R.M.R. 2000, Wind speed pattern and the available windpower ...
Meel, J.V. & Smulders, P. Wind pumping, World Bank Technical ...
Patel, M. R. (1999), Wind and solar power systems. USA, ...
World wind energy association website 2002. A global strategy for ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "امکانسنجی استفاده از انرژی باد در نواحی روستایی شهرستان رفسنجان" توسط پروانه محمدی حصاری، دانشجوی کارشناسی ارشد برنامه ریزی گردشگری، دانشگاه آزاد اسلامی واحد نجف آباد؛ سیدرامین غفاری، استادیار گروه جغرافیای دانشگاه پیام نور نوشته شده و در سال 1393 پس از تایید کمیته علمی همایش ملی توسعه پایدار روستایی در افق 1404 پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله رفسنجان، انرژی باد، مزارع بادی، سرعت وزش باد، سمت وزش باد هستند. این مقاله در تاریخ 12 دی 1393 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 849 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که شهرستان رفسنجان در استان کرمان واقع شده است. بر اساس بررسی آمار 1 ساعته باد در ایستگاه رفسنجان، متوسط سالانه سرعت باد در این شهر 8/7 گره (4/3 متر بر ثانیه) است حداکثر سرعت باد ثبت شده در این ایستگاه 49 گره (24/5 متر بر ثانیه است) در 33/8% زمانهای ثبت، سرعت باد صفر یا کمتر از 8 گره بوده ... . برای دانلود فایل کامل مقاله امکانسنجی استفاده از انرژی باد در نواحی روستایی شهرستان رفسنجان با 6 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.