سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

بررسی چالشها و پتانسیلهای توسعه پایدار ناحیهای با تاکید بر برنامه ریزی فضایی درشهرستان نیشابور

Publish Year: 1393
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 689

This Paper With 13 Page And PDF Format Ready To Download

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

RSDC01_118

Index date: 2 January 2015

بررسی چالشها و پتانسیلهای توسعه پایدار ناحیهای با تاکید بر برنامه ریزی فضایی درشهرستان نیشابور abstract

از آنجاییکه برای تحقق اهداف توسعه پایدار و یکپارچه یک ناحیه، باید همه منابع آن اعم از منابع انسانی، اقتصادی، فضایی و محیطی بکار گرفته شود، بکار گیری آنها مستلزم برنامه ریزی است. در این بین، برنامه ریزی راهبردی فضایی فرآیندی است برای شناخت منابع سرزمین و چگونگی بهره برداری از این منابع همراه با پیش بینی وضعیت آینده. تحقیق حاضر به بررسی توانمندیها و چالشهاهای شهرساتان نیشابور به عنوان یکی از شهرستانهای استان خراسان رضوی با تکیه بر مدل تجزیه و تحلیل swot با هدف رسیدن به توسعه پایدار و یکپارچه ناحیه ای میپردازد.،امعه آماری تحقیق شهرستان نیشابور و حجم نمونه 140 نفر از مردم در سطح هفت شهر از شهرساتان نیشابور و 70 روستا از هفت دهستان شهرستان بصورت نمونه گیری تصادفی بوده است. بنابراین سوالات اساسی تحقیق این است که پتانسایلها و چاشههای توسعه پایدار و یکپارچه این ناحیه کدامند؟ و چه راهبردها و راهکارهایی ،هت توسعه پایدار و یکپارچه این ناحیه، وجود دارد؟ در مجموع یافته های پژوهش حاضر نهان دهنده آن است که راهبردهای قابل قبول در برنامه ریزی فضایی شهرساتان نیشاابور ، در الویت اول راهبردهای محافظه کارانه (بازنگری) میباشد

بررسی چالشها و پتانسیلهای توسعه پایدار ناحیهای با تاکید بر برنامه ریزی فضایی درشهرستان نیشابور Keywords:

راهبرد , توسعه پایدار و یکپارچه , برنامه ریزی فضایی , مدل swot توسعه پایدار ناحیهای , شهرستان نیشابور

بررسی چالشها و پتانسیلهای توسعه پایدار ناحیهای با تاکید بر برنامه ریزی فضایی درشهرستان نیشابور authors

امین اله شمسایی

مدرس مدعو-دانشگاه پیام نور-استان خراسان رضوی

علی طاهری

استادیار دانشگاه پیام نور

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
_ استعلاجی، علیرضا _ اللهقلی نژاد، مهناز(1390) برنامه ریزی توسعه ...
_ بوسل ه، معرفهای توسعه پایدار: نظریه ها روشها و ...
_ پور طاهری، مهدی، رکن الدین افتخاری، عبدالرضا _ بدری، ...
_ سازمان برنامه و بودجه، تهران، .1379 ...
_ سعیدی، عباس (1377) مبانی جغرافیای روستایی _ انتشارات سمت، ...
م کرمانی، مهدی، حسین، بهروان و مصطلفی، ازکیا(1388)بررسی تغییرات اقتصادی ...
_ طاهری، علی (1383)، درآمدی بر جغرافیا وتاریخ نیشابور، چاپ ...
_ معصومی اشکوری، حسن (1388)، اصول و مبانی برنامه ریزی ...
_ هزار جریبی ج و کرمی م _ (1390)، برنامه ...
مح یاسوری، مجید 1386) مقدمه ای بر اقتصاد روستایی با ...
_ یدقار، علی _ شفیق، مسعود(1380)، عمران و توسعه روستایی ...
Lynch, kenneth (200 0) Rural. Urban iteraction in the developing ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "بررسی چالشها و پتانسیلهای توسعه پایدار ناحیهای با تاکید بر برنامه ریزی فضایی درشهرستان نیشابور" توسط امین اله شمسایی، مدرس مدعو-دانشگاه پیام نور-استان خراسان رضوی؛ علی طاهری، استادیار دانشگاه پیام نور نوشته شده و در سال 1393 پس از تایید کمیته علمی همایش ملی توسعه پایدار روستایی در افق 1404 پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله راهبرد، توسعه پایدار و یکپارچه، برنامه ریزی فضایی، مدل swot توسعه پایدار ناحیهای، شهرستان نیشابور هستند. این مقاله در تاریخ 12 دی 1393 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 689 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که از آنجاییکه برای تحقق اهداف توسعه پایدار و یکپارچه یک ناحیه، باید همه منابع آن اعم از منابع انسانی، اقتصادی، فضایی و محیطی بکار گرفته شود، بکار گیری آنها مستلزم برنامه ریزی است. در این بین، برنامه ریزی راهبردی فضایی فرآیندی است برای شناخت منابع سرزمین و چگونگی بهره برداری از این منابع همراه با پیش بینی وضعیت آینده. تحقیق ... . برای دانلود فایل کامل مقاله بررسی چالشها و پتانسیلهای توسعه پایدار ناحیهای با تاکید بر برنامه ریزی فضایی درشهرستان نیشابور با 13 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.