سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

کاربردهای سلولز و مشتقات آن در صنعت داروسازی

Publish Year: 1393
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 9,631

This Paper With 6 Page And PDF Format Ready To Download

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

IAUCCWP02_121

Index date: 2 January 2015

کاربردهای سلولز و مشتقات آن در صنعت داروسازی abstract

سلولز یک پلیمر خطی با واحد سازنده کلوگوپیرانوز است که دارای خواص زیست تحریب پذیری ، غیر سمی، قابل بازیافت، آبدوست و ایمن و... است. سلولز در صنایع مختلف از جمله چوب و کاغذ ، صنایع غذایی، نساجی، الکتریکی، دارویی و بهداشتی و... کاربرد دارد. یکی از کاربردهای وسیع سلولز و مشتقات آن در داروسازی و لوازم آرایشی و بهداشتی است. میکرو کریستال سلولز بیشترین کاربرد در داروسازی را دارد . سلولز اتر و سلولز استر دو تا از مشتقات مهم سلولز در صنایع داروسازی هستند که می توان به مواردی همچون هیدروکسی پروپیل متیل سلولز، هیدروکسی پروپیل سلولز، هیدروکسی اتیل سلولز، سلولز استات فتالات، اتیل سلولز، متیل سلولز، کربوکسی متیل سلولز، سدیم کربوکسی متیل سلولز و... اشاره کرد. سلولز و مشتقات آن در فرمولاسیون داروها، در تهیه روکش های قرص ها و کپسول ها ، ماتریس های انحلال پذیر، حاملان دارویی هدف دار، میکرو کپسوله کردن ذرات دارویی، کنترل رهایش دارو، سیستم های انتقال داروی اسمزی، به عنوان چسب زیستی و اتصال دهنده ، افزایش تراکم پذیری ، در داروهای مایع به عنوان تثبیت کننده و... دارای کاربردهای بسیار وسیعی می باشد . بنابراین امروزه سلولز یکی از پلیمرهای پرکاربرد در صنعت داروسازی می باشد که تحقیقات فراوانی بر روی کاربردهای جدید و مشتقات جدید در دنیا در حال انجام است.

کاربردهای سلولز و مشتقات آن در صنعت داروسازی Keywords:

کاربردهای سلولز و مشتقات آن در صنعت داروسازی authors

جابر حسن زاده

دانشجوی کارشناسی ارشد علوم و صنایع چوب و کاغذ دانشکده منابع طبیعی دانشگاه تهران

علی عبدالخانی

استادیار علوم و صنایع چوب و کاغذ دانشکده منابع طبیعی دانشگاه تهران- کرج

حمید خدابنده لو

دانشجوی کارشناسی ارشد علوم و صنایع چوب و کاغذ دانشکده منابع طبیعی دانشگاه تهران

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
داوران، س.، _ 1372، کاربرد پلیمرها در سیستم‌های دارورسانی نوین، ...
Lachman, L., Lieberman, H.A., Kaning, J.L, 1986, The theory and ...
Fong, W.J., 1988, Microenc apculation by solvent evaporation and organic ...
Rowe, R.C., 1984, Materials used in the film coating of ...
Ranade, V.V., 1990, pharmacol, 10-23. ...
Kost, J., Longer, R., 1987, Equilibrium swollen hydrogels in controlled ...
Doelker, E., 1987, Water swollen cellulose derivatives in pharmacy, 426-445. ...
Steuernagel, C.R., Ortega, A.M., Wallace, J., 1988, Latex systems for ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "کاربردهای سلولز و مشتقات آن در صنعت داروسازی" توسط جابر حسن زاده، دانشجوی کارشناسی ارشد علوم و صنایع چوب و کاغذ دانشکده منابع طبیعی دانشگاه تهران؛ علی عبدالخانی، استادیار علوم و صنایع چوب و کاغذ دانشکده منابع طبیعی دانشگاه تهران- کرج؛ حمید خدابنده لو، دانشجوی کارشناسی ارشد علوم و صنایع چوب و کاغذ دانشکده منابع طبیعی دانشگاه تهران نوشته شده و در سال 1393 پس از تایید کمیته علمی دومین همایش ملی فن آوری های نوین در صنایع چوب و کاغذ پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله سلولز، داروسازی، مشتقات سلولزی، پلیمر هستند. این مقاله در تاریخ 12 دی 1393 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 9631 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که سلولز یک پلیمر خطی با واحد سازنده کلوگوپیرانوز است که دارای خواص زیست تحریب پذیری ، غیر سمی، قابل بازیافت، آبدوست و ایمن و... است. سلولز در صنایع مختلف از جمله چوب و کاغذ ، صنایع غذایی، نساجی، الکتریکی، دارویی و بهداشتی و... کاربرد دارد. یکی از کاربردهای وسیع سلولز و مشتقات آن در داروسازی و لوازم آرایشی و بهداشتی ... . برای دانلود فایل کامل مقاله کاربردهای سلولز و مشتقات آن در صنعت داروسازی با 6 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.