سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

بررسی خواص مکانیکی نانوکامپوزیت پایه آلومینیومی (AA8026/Al2O3) ساخته شده به روش فرآیند اصطکاکی اغتشاشی

Publish Year: 1393
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 1,101

This Paper With 11 Page And PDF Format Ready To Download

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

NANOG01_005

Index date: 2 January 2015

بررسی خواص مکانیکی نانوکامپوزیت پایه آلومینیومی (AA8026/Al2O3) ساخته شده به روش فرآیند اصطکاکی اغتشاشی abstract

فرآیند اصطکاکی اغتشاشی به دلیل داشتن بازدهی انرژی بالا، سادگی روش تولید و سازگاری با محیط زیست، اخیرا مورد توجه بسیاری از محققان برای تولید نانو کامپوزیت های پایه آلومینیومی ذره ای قرار گرفته شده است. در این تحقیق با توجه به ویژگی های بر شمرده، برای ساخت نانو کامپوزیت پایه آلومینیومی، فرآیند اصطکاکی اغتشاشی به کار گرفته شد. فلز پایه از جنس آلومینیوم آلیاژی سری 8026 و ذرات Al2O3 با متوسط اندازه 70 نانومتر به عنوان تقویت کننده انتخاب گردید. ریز ساختار نانو کامپوزیت ساخته شده و فلز پایه از طریق میکروسکوپ نوری و میکروسکوپ SEM مورد مطالعه قرار گرفت. بررسی ها نشان می دهد که ذرات تقویت کننده نانو Al2O3 به طور یکنواخت در فلز پایه توزیع شده و ریز ساختار همگن و عاری از نقص های مانند حفره و ترک بدست آمده است. تست کشش بر روی نمونه ی کامپوزیتی و فلز پایه انجام نیز شد. نتایج بدست آمده حاکی از آن است که مدول الاستیسته، استحکام تسلیم و استحکام نهایی نانو کامپوزیت نسبت به فلز پایه افزایش یافته و به ترتیب حدود 1/36، 1/76 و 1/7 برابر رسیده اما تغییر طول نسبی نانو کامپوزیت به دلیل حضور ذرات تقویت کننده نانو Al2O3 به 0/9 فلز پایه کاهش پیدا کرده است.

بررسی خواص مکانیکی نانوکامپوزیت پایه آلومینیومی (AA8026/Al2O3) ساخته شده به روش فرآیند اصطکاکی اغتشاشی Keywords:

فرآیند اصطکاکی اغتشاشی , نانو کامپوزیت پایه آلومینیومی , ذرات تقویت کننده نانو Al2O3 , تست کشش

بررسی خواص مکانیکی نانوکامپوزیت پایه آلومینیومی (AA8026/Al2O3) ساخته شده به روش فرآیند اصطکاکی اغتشاشی authors

رضا طاهری

کارشناس ارشد مهندسی مکانیک گرایش طراحی کاربردی، گروه مکانیک، دانشکده مهندسی، دانشگاه خلیج فارس بوشهر

حسین اسکندری

استادیار، گروه مکانیک، دانشکده مهندسی، دانشگاه خلیج فارس بوشهر

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
_ Mazaheri, Y. Karimzadeh, F. Enayati, M.H. (2011), "A novel ...
Mishra, R.S, Ma, Z.Y, Charit, I. (2003). "Friction stir possessing: ...
Santella, M.L. Engstrom, T. Storjohann, D. Pan, T.Y. (2005). "Effects ...
Hus, C.J. Chang, C.Y. Koa, P.W. Ho, N.J. Chang, C.P. ...
Dixit, M. Newkirk, J.W. Mishra, R.S. (2007). "Properties of friction ...
Karthikeyan, L. Senthilkumar, V.S. Ba lasu bramanian, V. Natarajan, S. ...
na nocomposite by friction stir processing." Materials Science and Engineering ...
Asadi, P. Faraji, G. Besharati, M.K. (2010). "Producing of AZ91/SiC ...
Azizieh, M. Kokabi, A.H. Abachi, P. (2011). "Effect of rotational ...
Zohoor, M. Besharati Givi, M.K. Salami, P. (2012). "Effect of ...
Thangarash, A. Murugan, N. Dinaharan, I. Vijan, 5.. (2012). "M ...
Zahmatkesh, B. Enayati, M.H. (2010). "A novel approach for development ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "بررسی خواص مکانیکی نانوکامپوزیت پایه آلومینیومی (AA8026/Al2O3) ساخته شده به روش فرآیند اصطکاکی اغتشاشی" توسط رضا طاهری، کارشناس ارشد مهندسی مکانیک گرایش طراحی کاربردی، گروه مکانیک، دانشکده مهندسی، دانشگاه خلیج فارس بوشهر؛ حسین اسکندری، استادیار، گروه مکانیک، دانشکده مهندسی، دانشگاه خلیج فارس بوشهر نوشته شده و در سال 1393 پس از تایید کمیته علمی کنفرانس علوم و فناوری نانو پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله فرآیند اصطکاکی اغتشاشی، نانو کامپوزیت پایه آلومینیومی، ذرات تقویت کننده نانو Al2O3، تست کشش هستند. این مقاله در تاریخ 12 دی 1393 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 1101 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که فرآیند اصطکاکی اغتشاشی به دلیل داشتن بازدهی انرژی بالا، سادگی روش تولید و سازگاری با محیط زیست، اخیرا مورد توجه بسیاری از محققان برای تولید نانو کامپوزیت های پایه آلومینیومی ذره ای قرار گرفته شده است. در این تحقیق با توجه به ویژگی های بر شمرده، برای ساخت نانو کامپوزیت پایه آلومینیومی، فرآیند اصطکاکی اغتشاشی به کار گرفته شد. فلز ... . برای دانلود فایل کامل مقاله بررسی خواص مکانیکی نانوکامپوزیت پایه آلومینیومی (AA8026/Al2O3) ساخته شده به روش فرآیند اصطکاکی اغتشاشی با 11 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.