سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

استفاده از نانوگرافن جهت ساخت ترانزیستور دو قطبی با سرعتی در محدوده ترا هرتز و مقایسه آن با ترانزیستور سه بعدی سیلیکونی

Publish Year: 1393
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 1,366

This Paper With 10 Page And PDF Format Ready To Download

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

NANOG01_051

Index date: 2 January 2015

استفاده از نانوگرافن جهت ساخت ترانزیستور دو قطبی با سرعتی در محدوده ترا هرتز و مقایسه آن با ترانزیستور سه بعدی سیلیکونی abstract

گرافن را ماده جادویی قرن 21 می نامند. این ماده که گفته می شود محکم ترین ماده ای است که تاکنون مورد مطالعه قرار گرفته جایگزینی برای سیلیکون است. گرافن به دلیل اینکه گاف انرژی آن صفر است برای ساخت ترانزیستور دو قطبی مشکل آفرین است . گرافن 200 برابر قوی تر از فولاد است و یک دهم فولاد وزن دارد. کاربردهای گرافن حتی از خواصش نیز شگفت انگیزتر است. گرافن طیف بسیارگسترده ای از مواد است که می توان آن را در هر جایی به کار برد از مواد کامپوزیت مثل فیبر کربنی گرفته تا صنایع الکترونیک. در سال های اخیر ترانزیستور اثر میدانی با استفاده از گرافن ساخته شده است. اما در مورد ترانزیستور دو قطبی مطالعه ای صورت نگرفته است. در این مقاله ترانزیستور دو قطبی ساخته شده با گرافن را بررسی می کنیم و ویژگی های آن را با ترانزیستور سه بعدی سیلیکونی مقایسه خواهیم کرد.

استفاده از نانوگرافن جهت ساخت ترانزیستور دو قطبی با سرعتی در محدوده ترا هرتز و مقایسه آن با ترانزیستور سه بعدی سیلیکونی Keywords:

استفاده از نانوگرافن جهت ساخت ترانزیستور دو قطبی با سرعتی در محدوده ترا هرتز و مقایسه آن با ترانزیستور سه بعدی سیلیکونی authors

محمدرضا خلیلی زیدانلو

کارشناس ارشد الکترونیک دانشگاه آزاد اسلامی واحد بجنورد مدیر ارتباطات زمینی و ماهواره ای صدا و سیمای جمهوری اسلامی ایران

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
N. D. Mermin, "Crystalline Order in Two Dimensions" Phys. Rev., ...
Lee, C., Wei, X., Kysar, J. W. & Hone, J ...
A. A. Balandin, S. Ghosh, W. Bao, I. Calizo, D. ...
Geim, A. Graphene update. Bull. Am. Phys. Soc. 55, abstr. ...
M. I. Katsnelson, K. S. Novoselov, and A.K. Geim, "Chiral ...
.[6] K. S. Novoselov, A. K. Geim, S. V. Morozov, ...
, [7] A. R. Sidorov, "Electrostatic deposition ofgraphene, " Nanotechnolo ...
Alexander N. Obraztsov :Chemical vapor deposition: Making graphene on a ...
A. H. C. Neto, F. Guinea, N. M. R. Peres, ...
B. Gharekhanlou, S. Khorasani, _ :Current-Vo Itage Characteristics of Graphane ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "استفاده از نانوگرافن جهت ساخت ترانزیستور دو قطبی با سرعتی در محدوده ترا هرتز و مقایسه آن با ترانزیستور سه بعدی سیلیکونی" توسط محمدرضا خلیلی زیدانلو، کارشناس ارشد الکترونیک دانشگاه آزاد اسلامی واحد بجنورد مدیر ارتباطات زمینی و ماهواره ای صدا و سیمای جمهوری اسلامی ایران نوشته شده و در سال 1393 پس از تایید کمیته علمی کنفرانس علوم و فناوری نانو پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله گرافن، ترانزیستور، نانو تکنولوژی هستند. این مقاله در تاریخ 12 دی 1393 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 1366 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که گرافن را ماده جادویی قرن 21 می نامند. این ماده که گفته می شود محکم ترین ماده ای است که تاکنون مورد مطالعه قرار گرفته جایگزینی برای سیلیکون است. گرافن به دلیل اینکه گاف انرژی آن صفر است برای ساخت ترانزیستور دو قطبی مشکل آفرین است . گرافن 200 برابر قوی تر از فولاد است و یک دهم فولاد وزن ... . برای دانلود فایل کامل مقاله استفاده از نانوگرافن جهت ساخت ترانزیستور دو قطبی با سرعتی در محدوده ترا هرتز و مقایسه آن با ترانزیستور سه بعدی سیلیکونی با 10 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.