سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

سیستم پس سرمایش بتنهای حجیم در سدهای بتنی و مطالعه سیستم پس سرمایش در بدنه سد کارون سه

Publish Year: 1382
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 1,557

This Paper With 14 Page And PDF Format Ready To Download

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

NCHP01_127

Index date: 1 June 2007

سیستم پس سرمایش بتنهای حجیم در سدهای بتنی و مطالعه سیستم پس سرمایش در بدنه سد کارون سه abstract

بدنه سد کارون 3 با ارتفاع 205 متر و طول تاج 388 متر دارای حجم بتن معادل 1/2 میلیون متر مکعب می باشد. بتن مورد استفاده در بدنه سد عمدتا از نوع D 25/150 بامقاومت 90 روزه 25 مگاپاسکال و حداکثر بعد سنگدانه 150mm جداگانه که توسط درزهای انقباضی از هم جدا گشته اند صورت می پذیرد. بتنهای مذبور دارای عیار سیمان بیش از 180 کیلوگرم بر متر مکعب بوده که در صورت استفاده آن در بلوکهای با ابعاد بزرگ و حجیم، تولید گرمای هیدراتاسیون زیاد و افزایش دمای هسته با را موجب می شود. در نتیجه بایستی تدابیری اتخاذ نمود تا این دمای توده بتن به حداقل ممکن کاهش یابد.

سیستم پس سرمایش بتنهای حجیم در سدهای بتنی و مطالعه سیستم پس سرمایش در بدنه سد کارون سه Keywords:

سیستم پس سرمایش بتنهای حجیم در سدهای بتنی و مطالعه سیستم پس سرمایش در بدنه سد کارون سه authors

محمدرضا اصلاح

تکنسین بدنه سد - در کارگاه کارون ۳، شرکت مهندسی مشاور مهاب قدس

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
جدول شماره سه -دمای مخلوط بتن جدول شماره چهار - ...
و 7 خردادماه 1382 - تهران _ ...
کنفرانس ملی نیروگاه‌های آبی کشور 6و 7 خردادماه 1382 - ...
کنفرانس ملی نیروگاه‌های آبی کشور 6 و 7 خردادماه 1382 ...
کنفرانس ملی نیروگاه‌های آبی کشور 6و 7 خردادماه 1382 - ...
کنفرانس ملی نیروگاه‌های آبی کشور 6و 7 خردادماه 1382 - ...
و 7 خردادماه 1382 - تهران _ C-167 ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "سیستم پس سرمایش بتنهای حجیم در سدهای بتنی و مطالعه سیستم پس سرمایش در بدنه سد کارون سه" توسط محمدرضا اصلاح، تکنسین بدنه سد - در کارگاه کارون ۳، شرکت مهندسی مشاور مهاب قدس نوشته شده و در سال 1382 پس از تایید کمیته علمی اولین کنفرانس ملی نیروگاههای آبی کشور پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله بتن های حجیم ، دما ، پس سرمایش ، هیدراتاسیون هستند. این مقاله در تاریخ 11 خرداد 1386 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 1557 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که بدنه سد کارون 3 با ارتفاع 205 متر و طول تاج 388 متر دارای حجم بتن معادل 1/2 میلیون متر مکعب می باشد. بتن مورد استفاده در بدنه سد عمدتا از نوع D 25/150 بامقاومت 90 روزه 25 مگاپاسکال و حداکثر بعد سنگدانه 150mm جداگانه که توسط درزهای انقباضی از هم جدا گشته اند صورت می پذیرد. بتنهای مذبور ... . برای دانلود فایل کامل مقاله سیستم پس سرمایش بتنهای حجیم در سدهای بتنی و مطالعه سیستم پس سرمایش در بدنه سد کارون سه با 14 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.