بررسی فیلوژنی نماتودهای فیلریایی بر اساس ارتباط فیلوژنی ولباشیا، باکتری همزیست آنها

Publish Year: 1393
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: Persian
View: 902

متن کامل این Paper منتشر نشده است و فقط به صورت چکیده یا چکیده مبسوط در پایگاه موجود می باشد.
توضیح: معمولا کلیه مقالاتی که کمتر از ۵ صفحه باشند در پایگاه سیویلیکا اصل Paper (فول تکست) محسوب نمی شوند و فقط کاربران عضو بدون کسر اعتبار می توانند فایل آنها را دریافت نمایند.

  • Certificate
  • من نویسنده این مقاله هستم

استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:

لینک ثابت به این Paper:

شناسه ملی سند علمی:

CIGS13_1051

تاریخ نمایه سازی: 7 بهمن 1393

Abstract:

مقدمه: فیلریازیس بیماری انگلی است که توسط نماتودی از خانواده فیلاروئیده آ ایجاد میشود . فیلرها از طریق گردش بندپایان خونخوار منتقل میشوند. بعضی از جنس های این خانواده مانند دیروفیلاریا ایمی تیس باعث عفونت های مشترک انسان ودام می شوند،ایران منطقه آندمیک این آلودگی است. ولباشیا باکتری داخل سلولی و همزیست اجباری در برخی از جنس های خانواده فیلاری ایده میباشد. هدف از این مطالعه، ارزیابی ارتباط فیلوژنی نماتودهای فیلریایی براساس توالی ژنftszولباشیا استمواد و روش ها:توالی این ژن از بانک ژن، درمورد انگلهای زیر جمعآوری شد: Wolbachiaendosymbionts of: B.malayi, B. pahangi, D. immitis , D. repens, Onchocercagibsoni, . Onchocercagutturosa, Onchocercalupi, O. volvulus, Wuchereriabancrofti با نرم افزارmega 5 حداکثر رابطه فیلوژنی ولباشیا تعیین شد. بمنظورکاهش خطا ، دادههای مربوط به ژن سیتوکروم اکسیداز I میتوکندریایی فیلرها نیز جمعآوری و مقایسه گردید. درخت فیلوژنی برای مجموعه داده ها شامل تمام توالیهای ژنی موجود، ترسیم شد. یافته ها : نتایج این مطالعه نشان داد که ارتباط فیلوژنی نماتودهای فیلریا یی با ارتباط فیلوژنی ولباشیاهای همزیست آنها، سازگاراست.نتیجه گیری نهایی: این نتایج نشان دادکه هر گونه ی ولباشیا بطور خاص، با یک میزبان سازگار شدهاست. طبقه بندی فیلرهابر اساس ولباشیای همزیست آنها با نتایج حاصل از ژن سیتوکروم اکسیداز 1 مربوط به فیلرها وبا بیولوژی انگل سازگار است. ولباشیا پایپینتیس همزیست اجباری دیروفیلاریا ایمیتیس است و دیپتالونما رکوندیتوم، ولباشیا ندارد. این ویژگی اساس تشخیص تفریقی میکروفیلرهای ایندو انگل در خون است. تشخیص تفریقی میکروفیلرآنها براساس مشخصات ریختی و مولکولی ساده نیست ونیاز به تجربه کافی دارد.

Authors

ریحانه خضردوست

دانشجوی دامپزشکی، دانشکده دامپزشکی، دانشگاه تهران

فاطمه جالوسیان

استادیارگروه انگل شناسی، دانشکده دامپزشکی، دانشگاه تهران

علی نجفی

استادیار مرکز تحقیقات بیولوژی مولکولی، دانشگاه علوم پزشکی بقیه الله

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
  • Fazeleh Etebar, Fatemeh Jalousian, Seyed Hossein Hosseini, Somayeh Kordafshari, Ali ...
  • Fatemeh Jalousian, Seyed Hossein Hosseini, Ali Najafi. 2012. Prediction of ...
  • Fatemeh Jalousian, Seyed Hossein Hosseini, Ali Najafi, Somayeh Kordafshari, Parviz ...
  • نمایش کامل مراجع