سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

تعیین عرصههای مناسب تغذیه مصنوعی براساس منطق بولین در حوزه آبخیز قلعه بید خاش

Publish Year: 1393
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 654

This Paper With 9 Page And PDF Format Ready To Download

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

DESERT02_235

Index date: 27 January 2015

تعیین عرصههای مناسب تغذیه مصنوعی براساس منطق بولین در حوزه آبخیز قلعه بید خاش abstract

ناچیز بودن میزان بارندگی سالانه، توزیع نامناسب زمانی و مکانی بارندگی و همچنین نزول بارش هایی با شدت زیاد که منجر به سیلاب های آنی و مخرب می گردد، از مهمترین ویژگی های مناطق خشک و نیمه خشک به شمار می رود. پخش سیلاب و تغذیه مصنوعی آبخوان ها، یک استراتژی مناسب برای مهار سیلاب ها، مقابله با کم آبی و مدیریت منابع آب در مناطق خشک به شمار می آید. این مطالعه با هدف تعیین عرصه های مناسب تغذیه مصنوعی در آبخوان قلعه بید خاش انجام شده است. بدین منظور، لایه های رقومی پارامترهای هیدروژئولوژیکی و هیدرولوژیکی منطقه تهیه شد و مؤثرترین پارامترها در مکان یابی مناطق مستعد پخش سیلاب شناسایی گردیدند. به نحوی که پارامترهای هیدروژئولوژیک با پنج معیار (شیب، نفوذپذیری، ضخامت آبرفت، قابلیت انتقال، کیفیت شیمیایی آبرفت)، پارامترهای هیدرولوژیک با سه معیار (آب مازاد، گل آلودگی، کیفیت شیمیایی آب سطحی) و پارامتر اقتصادی اجتماعی با یک معیار (بالادست چاه های در دست بهره برداری) انتخاب گردیدند. در ادامه لایه کاربری اراضی بعنوان عامل محدودکننده اعمال گردید. سپس لایه های منتخب کلاس بندی و براساس منطق بولین تلفیق گردیدند. در نهایت با روی هم گذاری لایه های اطلاعاتی، مناطق مستعد پخش سیلاب براساس مدل بولین تبیین شد.

تعیین عرصههای مناسب تغذیه مصنوعی براساس منطق بولین در حوزه آبخیز قلعه بید خاش authors

زهرا شیخ

دانشجوی دکتری بیابانزدایی - دانشکده کویرشناسی، دانشگاه سمنان

عزیزالله تسلیح

کارشناس ارشد بیابانزدایی - اداره منابع طبیعی استان سیستان و بلوچستان

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
آل‌شیخ، ع، سلطانی، م و هلالی، ح.1381. کاربرد GIS در ...
بی‌نام. طرح مطالعات توجیهی منابع آب شهرستان خاش، شرکت آب ...
دادرسی‌سبزوار، _ خسروشاهی، م. 1387. مقایسه مدل منطق فازی با ...
زهتابیان، غ، علوی‌پناه، س، حامدپناه، ح. 1379. بررسی کارایی مدل‌های ...
سلطانی، م. 1380. بررسی عوامل موثر در مکان یابی عرصه‌های ...
عبدی، پ. 1384. تهیه نقشه آبرفت‌های کواترنری استان زنجان با ...
فرجی‌سبکبار، ح، نصیری، ح، حمزه، م، طالبی، س و رفیعی، ...
Abdalla F. 2012. Mapping of groundwater prospective zones using remote ...
Balachandar D, Alaguraja P, Sundaraj P, Ruth arvelmurthy K and ...
Brema J and Arulraj G. 2012. Prince, Identification of Sites ...
Ganapuram S, Vijaya Kumar GT, Murali Krishna IV, Kahya E ...
Grame F and Carter B 1996. Geographic information system for ...
Krishnamurty J, Kumar N, Jayarman V and Manivel M. 1996. ...
Mohan G and MN Shankar. 2005. A GIS based hydro ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "تعیین عرصههای مناسب تغذیه مصنوعی براساس منطق بولین در حوزه آبخیز قلعه بید خاش" توسط زهرا شیخ، دانشجوی دکتری بیابانزدایی - دانشکده کویرشناسی، دانشگاه سمنان؛ عزیزالله تسلیح، کارشناس ارشد بیابانزدایی - اداره منابع طبیعی استان سیستان و بلوچستان نوشته شده و در سال 1393 پس از تایید کمیته علمی دومین همایش ملی بیابان با رویکرد مدیریت مناطق خشک و کویری پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله هستند. این مقاله در تاریخ 7 بهمن 1393 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 654 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که ناچیز بودن میزان بارندگی سالانه، توزیع نامناسب زمانی و مکانی بارندگی و همچنین نزول بارش هایی با شدت زیاد که منجر به سیلاب های آنی و مخرب می گردد، از مهمترین ویژگی های مناطق خشک و نیمه خشک به شمار می رود. پخش سیلاب و تغذیه مصنوعی آبخوان ها، یک استراتژی مناسب برای مهار سیلاب ها، مقابله با کم آبی ... . برای دانلود فایل کامل مقاله تعیین عرصههای مناسب تغذیه مصنوعی براساس منطق بولین در حوزه آبخیز قلعه بید خاش با 9 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.