سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

آثار و پیامدهای حذف صفر از پول ملی در ایران

Publish Year: 1393
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 3,908

This Paper With 6 Page And PDF Format Ready To Download

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

ICBDE01_079

Index date: 27 January 2015

آثار و پیامدهای حذف صفر از پول ملی در ایران abstract

این مطالعه با اشاره به پیشینه و تاریخچه حذف صفرها در سطح جهان، به ذکر شرایط لازم برای انجام این عمل و نتایج و فواید آن پرداخته است. این مقاله مؤید این مطلب است که برای حذف صفر از واحد پولی کشور علاوه بر تورم باید شرایط اقتصادی کشور مدنظر قرار گیرد و به صرف حذف صفر از اسکناس های موجود بدون داشتن برنامه برای رشد و توسعه اقتصادی مستمر نمی توان این اقدام را راهکاری مناسب برای بهبود وضع اقتصادی قلمداد کرد. موفقیت حذف صفر از واحد پول ملی ایران وابستگی شدیدی به موفقیت در مقابله با تورم نسبی آن دارد. اگر دولت تنها به حذف صفرهای پول ملی اکتفا کند و اصلاحات اقتصادی فراگیر و جامعی را اجرا نکند، سیاست حذف صفر به تنهایی کارساز نخواهد بود. هرگونه اقدامی در زمینه حذف صفر از پول ملی نیازمند قرار گرفتن روند حرکتی اقتصاد کشور در مسیر تورم کاهنده است چرا که در صورت عدم مهار تورم ارزش پول به سرعت کاهش یافته و ناگزیر از اضافه کردن مجدد صفر در مقابل اسکناس ها خواهیم بود.

آثار و پیامدهای حذف صفر از پول ملی در ایران Keywords:

آثار و پیامدهای حذف صفر از پول ملی در ایران authors

محمدمهدی دانا

مربی، کارشناسی ارشد، گروه حسابداری، دانشکده ادبیات و علوم انسانی، دانشگاه خلیج فارس بوشهر

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
زمانی فراهانی، مجتبی (1388)، "پول، ارز، بانکداری" چاپ چهاردهم، تهران: ...
ابونوری، اسماعیل و عرفانی، علیرضا (1385)، "پیش‌بینی احتمال وقوع بحران ...
اندرس، والتر (1386)، "اقتصاد سنجی سری‌های زمانی با رویکرد کاربردی" ...
بازمحمدی، حسین (1378)، "عرضه پول در اقتصاد ایران"، مجله برنامه ...
تقی پور، انوشیروان (1381)، _ بررسی ارتباط بین کسری بودجه ...
تقی پور، انوشیروان و نوفرستی، محمد (1378)، " ارزیابی اهداف ...
Beck, Thorsten. George Clarke, Alberto Groff, Philip Keefer, and Patrick ...
Berg, Andrew and Eduardo Borensztein. (2000).The Dollarization Debate.. Finance and ...
Bernhard, William T. Lawrence Broz and William Roberts Clark. (2002).The ...
Bernholz, Peter. (1 995) _ .Hyperinflation and Currency Reform in ...
Mosley, Layna. (2005). _ Dropping Zeros, Gaining Credibility? Currency Redeno ...
Cohen, Benjamin J. (2004). The Future of Money, Princeton: Princeton ...
Vreeland, James Raymond. (2003). The IMF and Economic Development, Cambridge: ...
Woodruff, David. (1999). Money Unmade, Ithaka: Cornell University Press. ...
Leijonhufvud, Axel.(2000). On the Use of Currency Reform in Inflation ...
Mas, Ignacio. (1995). Things Governments do to Money: A Recent ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "آثار و پیامدهای حذف صفر از پول ملی در ایران" توسط محمدمهدی دانا، مربی، کارشناسی ارشد، گروه حسابداری، دانشکده ادبیات و علوم انسانی، دانشگاه خلیج فارس بوشهر نوشته شده و در سال 1393 پس از تایید کمیته علمی کنفرانس بین المللی توسعه و تعالی کسب و کار پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله حذف صفر، پول ملی، پول داغ، نرخ تورم، ارزش برابری دلار هستند. این مقاله در تاریخ 7 بهمن 1393 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 3908 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که این مطالعه با اشاره به پیشینه و تاریخچه حذف صفرها در سطح جهان، به ذکر شرایط لازم برای انجام این عمل و نتایج و فواید آن پرداخته است. این مقاله مؤید این مطلب است که برای حذف صفر از واحد پولی کشور علاوه بر تورم باید شرایط اقتصادی کشور مدنظر قرار گیرد و به صرف حذف صفر از اسکناس های ... . برای دانلود فایل کامل مقاله آثار و پیامدهای حذف صفر از پول ملی در ایران با 6 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.