سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

اثر تیمارهای آب گرم، اسید سولفوریک و چینه سرمایی بر جوانه زنی بذر داغداغان (Celtis Caucasica)

Publish Year: 1393
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 1,375

متن کامل این Paper منتشر نشده است و فقط به صورت چکیده یا چکیده مبسوط در پایگاه موجود می باشد.
توضیح: معمولا کلیه مقالاتی که کمتر از ۵ صفحه باشند در پایگاه سیویلیکا اصل Paper (فول تکست) محسوب نمی شوند و فقط کاربران عضو بدون کسر اعتبار می توانند فایل آنها را دانلود نمایند.

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

ISOP01_100

Index date: 4 February 2015

اثر تیمارهای آب گرم، اسید سولفوریک و چینه سرمایی بر جوانه زنی بذر داغداغان (Celtis Caucasica) abstract

برای تعیین بهترین تیمار برای جوانه زنی توده بذری داغداغان آزمایشی در قالب طرح کاملا تصادفی با خراش دهی آب گرم(80 درجه سانتیگراد) اسید سولفوریک (30، 60 و90 دقیقه) و چینه سرمایی (0، 60 و 90 روز نگه داری در یخچال) و همچنین تیمار ترکیبی آن ها با 5 تکرار انجام شد. نتایج نشان داد تیمارهای به کاربرده شده تاثیر معنی داری بر کلیه پارامترها غیر از، طول ساقه و وزن خشک ریشه داشتند. نتایج نشان داد که چینه سرمایی 90 و 120 روز تاثیر بهتری نسبت به سایر تیمارهای تکی و ترکیبی بر درصد و سرعت جوانه زنی داشتند. تیمار آب گرم 80 درجه بالاترین طول ریشه و وزن تر و خشک اندام هوایی را به خود اختصاص داد. همچنین بالاترین وزن تر ریشه درتیمار سید سولفوریک 30 دقیقه به همراه چینه سرمایی 120 دیده شد.

اثر تیمارهای آب گرم، اسید سولفوریک و چینه سرمایی بر جوانه زنی بذر داغداغان (Celtis Caucasica) Keywords:

اثر تیمارهای آب گرم، اسید سولفوریک و چینه سرمایی بر جوانه زنی بذر داغداغان (Celtis Caucasica) authors

فاطمه بنی اسدی

دانش آموخته کارشناسی ارشد علوم باغبانی، دانشکده کشاورزی، دانشگاه شهید باهنر کرمان.

همایون فرهمند

بخش علوم باغبانی دانشکده کشاورزی دانشگاه شهید باهنر کرمان.

رضا بنی اسدی

کارشناس ارشد زراعت، جهاد کشاورزی استان کرمان.

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
بنی اسدی، ف . منتظری شاتوری، م فرهمند، ه . ...
باقریان، س. 1389. اثر چینه سرمایی و غلظت هورمون جیبرلیک ...
همند.ه. و خوشخوی، م. 1380. بررسی پیشبرد افزایش جسی و ...
مظفریان، و. 1383. درختان و درختچه های ایران. انتشارات فرهنگ ...
Karam, N. S and Al-Salem, M. M. 2001. Breaking dormancy ...
Sattarian, A. 2006. Contribution to the biosystematics of Celtis L.(Celtidaceae) ...
Takos, I. A. and Efthimiou, G.S. 2003. Germination results _ ...
Zarska-Maciej ewskanal S and Lewak, T. 1976. The role of ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "اثر تیمارهای آب گرم، اسید سولفوریک و چینه سرمایی بر جوانه زنی بذر داغداغان (Celtis Caucasica)" توسط فاطمه بنی اسدی، دانش آموخته کارشناسی ارشد علوم باغبانی، دانشکده کشاورزی، دانشگاه شهید باهنر کرمان.؛ همایون فرهمند، بخش علوم باغبانی دانشکده کشاورزی دانشگاه شهید باهنر کرمان.؛ رضا بنی اسدی، کارشناس ارشد زراعت، جهاد کشاورزی استان کرمان. نوشته شده و در سال 1393 پس از تایید کمیته علمی اولین کنگره ملی گل و گیاهان زینتی ایران پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله داغداغان، خراش دهی، چینه سرمایی، رشد هستند. این مقاله در تاریخ 15 بهمن 1393 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 1375 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که برای تعیین بهترین تیمار برای جوانه زنی توده بذری داغداغان آزمایشی در قالب طرح کاملا تصادفی با خراش دهی آب گرم(80 درجه سانتیگراد) اسید سولفوریک (30، 60 و90 دقیقه) و چینه سرمایی (0، 60 و 90 روز نگه داری در یخچال) و همچنین تیمار ترکیبی آن ها با 5 تکرار انجام شد. نتایج نشان داد تیمارهای به کاربرده شده تاثیر ... . برای دانلود فایل کامل مقاله اثر تیمارهای آب گرم، اسید سولفوریک و چینه سرمایی بر جوانه زنی بذر داغداغان (Celtis Caucasica) با 4 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.