سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

تغییرات فیزیولوژیکی گل مریم تحت تاثیر برخی الیسیتورهای غیر زیستی در سیستم هیدروپونیک

Publish Year: 1393
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 784

متن کامل این Paper منتشر نشده است و فقط به صورت چکیده یا چکیده مبسوط در پایگاه موجود می باشد.
توضیح: معمولا کلیه مقالاتی که کمتر از ۵ صفحه باشند در پایگاه سیویلیکا اصل Paper (فول تکست) محسوب نمی شوند و فقط کاربران عضو بدون کسر اعتبار می توانند فایل آنها را دانلود نمایند.

این Paper در بخشهای موضوعی زیر دسته بندی شده است:

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

ISOP01_117

Index date: 4 February 2015

تغییرات فیزیولوژیکی گل مریم تحت تاثیر برخی الیسیتورهای غیر زیستی در سیستم هیدروپونیک abstract

گل مریم از مهمترین گلهای معطر ایران میباشد. به منظور بررسی تاثیر محلولپاشی اسید سالیسیلیک و متیل جاسمونات بر صفات فیزیولوژیکی گل مریم، تحقیقی بر پایه طرح کاملا تصادفی با 4 تکرار در سیستم کشت هیدروپونیک انجام شد. تیمارها شامل اسید سالیسیلیک (1/5 و 0/75 میلیمولار) و متیل جاسمونات ( 300 و 150 میکرومولار) و آب مقطر ( شاهد) پس از مرحله 4 برگی روی گل مریم محلولپاشی شدند. براساس نتایج آزمایش بیشترین پایداری غشای سلولی در تیمار 1/5 میلیمولار اسید سالیسیلیک حاصل گردید که نسبت به شاهد 20 درصد پایداری بیشتری نشان داد. همچنین کمترین پایداری غشای سلولی در تیمار شاهد و سپس تیمار 300 میکرومولار متیل جاسمونات مشاهده گردید. بیشترین محتوای کلروفیل کل در تیمار 1/5 میلیمولار اسید سالیسیلیک به دست آمد. سایر تیمارها با شاهد اختلاف چندانی نداشته و در گروه شاهد قرار گرفتند. محتوای نسبی آب تحت تاثیر تیمار الیسیتورها قرار گرفت (0.01>P) . برهمین اساس تیمار 1/5 میلی مولار اسید سالیسیلیک نسبت به شاهد و تیمار 300 میکرومول جاسمونات، به ترتیب موجب افزایش 16/4% و 26/6% محتوای نسبی آب برگها شد. براساس نتایج آزمایش محلولپاشی اسید سالیسیلیک با غلظت 1/5 میلیمولار منجر به ثبات و پایداری غشای سلولی، محتوای نسبی آب بافت و افزایش کلروفیل گل شاخه بریده مریم میگردد .

تغییرات فیزیولوژیکی گل مریم تحت تاثیر برخی الیسیتورهای غیر زیستی در سیستم هیدروپونیک Keywords:

تغییرات فیزیولوژیکی گل مریم تحت تاثیر برخی الیسیتورهای غیر زیستی در سیستم هیدروپونیک authors

مهران کنعانی چیری

دانشجوی کارشناسی ارشد باغبانی دانشگاه آزاد اسلامی واحد مهاباد

محمد جواد نظری دلجو

استادیار گروه علوم باغبانی، دانشکده کشاورزی، دانشگاه آزاد اسلامی مهاباد، مهاباد، ایران

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
Amin, R., Faridujjaman, M., jamal Uddin, A. F. M. (2012). ...
Anjum, M. A., Naveed, F., Shakeel, F., Amin, S. (2001). ...
Anwar, M., Sahito, H., Hassan, I., Abbasi, N. A., Hafez, ...
Eidyan, B., Hadavi, E., Moalemi, N. (2014). Pre harvest foliar ...
Gerailoo, S. Ghas emnezhad, M. (2011). Effect of salicylic acid ...
Ikram, S., Habib, U., Nauman, K. (2012). Effect of different ...
Mirdehghan, S. H., Ramazanian, _ Roshan zamir, N. (2013). Effect ...
Padaganur, V.G. Mokashi, A.N. Patil, V.S. (2005). Flowering, flower quality ...
Poursafarali, E., Hashemabadi, D., Kaviani, B., Kholdi, A. (2011). Effect ...
Rakthaworn, P., Sukkatta, U., Vajrodaya, S., Heruethaitanas an, V., Pitpiangchen, ...
Rubio, _ Bustos, R., Luisa, M.L. Irigoyen, X. C ardena-Lopez. ...
Tierranegra- Garcia, N. Salinas-Soto, P. Torre s-Pacheco, I. O S ...
Siddique, M. R. B. (2003). Alternation of water relations and ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "تغییرات فیزیولوژیکی گل مریم تحت تاثیر برخی الیسیتورهای غیر زیستی در سیستم هیدروپونیک" توسط مهران کنعانی چیری، دانشجوی کارشناسی ارشد باغبانی دانشگاه آزاد اسلامی واحد مهاباد؛ محمد جواد نظری دلجو، استادیار گروه علوم باغبانی، دانشکده کشاورزی، دانشگاه آزاد اسلامی مهاباد، مهاباد، ایران نوشته شده و در سال 1393 پس از تایید کمیته علمی اولین کنگره ملی گل و گیاهان زینتی ایران پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله اسید سالیسیلیک، متیل جاسمونات، مریم هستند. این مقاله در تاریخ 15 بهمن 1393 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 784 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که گل مریم از مهمترین گلهای معطر ایران میباشد. به منظور بررسی تاثیر محلولپاشی اسید سالیسیلیک و متیل جاسمونات بر صفات فیزیولوژیکی گل مریم، تحقیقی بر پایه طرح کاملا تصادفی با 4 تکرار در سیستم کشت هیدروپونیک انجام شد. تیمارها شامل اسید سالیسیلیک (1/5 و 0/75 میلیمولار) و متیل جاسمونات ( 300 و 150 میکرومولار) و آب مقطر ( شاهد) پس ... . این مقاله در دسته بندی موضوعی کشاورزی هیدروپونیک طبقه بندی شده است. برای دانلود فایل کامل مقاله تغییرات فیزیولوژیکی گل مریم تحت تاثیر برخی الیسیتورهای غیر زیستی در سیستم هیدروپونیک با 4 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.