سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

مدیریت ریسک زیست محیطی معادن زغال سنگ (مطالعه موردی: معادن زغال سنگ تخت مینو دشت)

Publish Year: 1392
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 1,138

This Paper With 14 Page And PDF Format Ready To Download

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

IRANEIA11_012

Index date: 4 February 2015

مدیریت ریسک زیست محیطی معادن زغال سنگ (مطالعه موردی: معادن زغال سنگ تخت مینو دشت) abstract

احداث معدن زغال سنگ غالباً بهترین گزینه برای دسترسی به این ماده معدنی با ارزش با توجیه فنی و اقتصادی است لیکن با توجه به ریسک پذیری بالا می توانند آثار چشمگیری بر محیط زیست و هم چنین کارگران معدن برجای گذارد، بنابراین نیازمند مطالعات مستمر است. در این پژوهش شناسایی،ارزیابی و طبقه بندی ریسک در بهبود ایمنی در این معادن مطرح است . به عبارت دیگر در ابتدا باید نقاط ضعف را شناسایی کرد و پس از ارزیابی و رده بندی اولویت های اجرایی نسبا یاری از این روش ها می توان انواع ریسک های محیط زیستی موجود در معادن زغال سنگ را بت به ارائه راه کارها به منظور رفع آنها اقدام نمود بر اساس شاخص ها و معیارهای تعیین شده طبقه بندی کمی و اولویت بندی کرد.روش طبقه بندی مورد استفاده در این تحقیق به منظور مدیریت ریسک محیط زیستی معادن زغال سنگ، تلفیقی از روش ویلیام فان و مدل TOPSIS در روش مذکور احتمال ریسک، درجه احتمال وقوع ریسک در آینده بوده و پیامدهای ریسک ، اثرات ناشی از تحقق ریسک می باشد که پس از اولویت بندی نتیجه مطالعات بر روی این معادن زغال سنگ نشان می دهد که مهم ترین عوامل مولد ریسک شناسایی شده در معادن زغال سنگ مربوط به ریسک های ناشی از گاز زغال، انفجار، گاز متان، ریزش های زمینی، مواد منفجره، از کار افتادگی سیستم تهویه مناسب، ذرات ضعیف محلول با درجه پایین سمی (PSP)، انتشار گوگرد، حوادث ناشی از کار در معادن از ریسک های غیر قابل قبول در این حوزه محسوب می گردد که نیاز فوری به فعالیت های تخصصی در این زمینه دارد. عوامل آلوده کننده طبیعت بعد انجام حفاری ، اشتعال گرد و غبار ، آتش سوزی و احتراق خود به خودی، سقوط سقف، گرد زغال و آتشباری در معادن از ریسک های قابل قبول در معادن به حساب می آیند که نیازمند بررسی و توجه هرچه سریع تر دارند.

مدیریت ریسک زیست محیطی معادن زغال سنگ (مطالعه موردی: معادن زغال سنگ تخت مینو دشت) Keywords:

مدیریت ریسک زیست محیطی معادن زغال سنگ (مطالعه موردی: معادن زغال سنگ تخت مینو دشت) authors

مریم مسعودیان

گروه مدیریت محیط زیست، دانشکده محیط زیست و انرژی، واحد علوم و تحقیقات، دانشگاه آزاد اسلامی تهران، ایران

سعید ملماسی

استادیار، گروه محیط زیست، واحد تهران- شمال، دانشگاه آزاد اسلامی تهران،ایران

جعفر نوری

گروه مدیریت محیط زیست، دانشکده محیط زیست و انرژی، واحد علوم و تحقیقات، دانشگاه آزاد اسلامی تهران، ایران

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
اسکندری- علی و حمیدی، 1389، کاربرد فنون تصمیم گیری چندشاخص ...
برادران میرجلیلی, 1388 , "اصول و مبانی ارزیابی و مدیریت ...
پاکدین امیری- مجتبی، پاکدین امیری-مرتضی وعلیرضاپاکدین امیری، 1387، اولویتبندی عوامل ...
طاهرخانی- مهدی، 1386، کاربردتکنیک TOPS در اولویتبندی مکانی استقرار صنایع ...
مقصودلو- بیژن، نوری- جعفر، عباسپور- مجید و حسنعلی لقایی، 1385، ...
مکوندی- رقیه، مقصودلو- بیژن و ایرج محمدفام، 1390، بهره مندی ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "مدیریت ریسک زیست محیطی معادن زغال سنگ (مطالعه موردی: معادن زغال سنگ تخت مینو دشت)" توسط مریم مسعودیان، گروه مدیریت محیط زیست، دانشکده محیط زیست و انرژی، واحد علوم و تحقیقات، دانشگاه آزاد اسلامی تهران، ایران؛ سعید ملماسی، استادیار، گروه محیط زیست، واحد تهران- شمال، دانشگاه آزاد اسلامی تهران،ایران؛ جعفر نوری، گروه مدیریت محیط زیست، دانشکده محیط زیست و انرژی، واحد علوم و تحقیقات، دانشگاه آزاد اسلامی تهران، ایران نوشته شده و در سال 1392 پس از تایید کمیته علمی یازدهمین همایش ملی ارزیابی اثرات محیط زیستی پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله مدیریت ریسک، روش ارزیابی ویلیام فان، مدل TOPSIS، زیست محیطی، معادن زغال سنگ هستند. این مقاله در تاریخ 15 بهمن 1393 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 1138 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که احداث معدن زغال سنگ غالباً بهترین گزینه برای دسترسی به این ماده معدنی با ارزش با توجیه فنی و اقتصادی است لیکن با توجه به ریسک پذیری بالا می توانند آثار چشمگیری بر محیط زیست و هم چنین کارگران معدن برجای گذارد، بنابراین نیازمند مطالعات مستمر است. در این پژوهش شناسایی،ارزیابی و طبقه بندی ریسک در بهبود ایمنی در این ... . برای دانلود فایل کامل مقاله مدیریت ریسک زیست محیطی معادن زغال سنگ (مطالعه موردی: معادن زغال سنگ تخت مینو دشت) با 14 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.