سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

کنترل خوردگی در سازه های دریایی و تاسیسات بندری

Publish Year: 1383
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 7,867

متن کامل این Paper منتشر نشده است و فقط به صورت چکیده یا چکیده مبسوط در پایگاه موجود می باشد.
توضیح: معمولا کلیه مقالاتی که کمتر از ۵ صفحه باشند در پایگاه سیویلیکا اصل Paper (فول تکست) محسوب نمی شوند و فقط کاربران عضو بدون کسر اعتبار می توانند فایل آنها را دانلود نمایند.

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

ICOPMAS06_160

Index date: 26 November 2005

کنترل خوردگی در سازه های دریایی و تاسیسات بندری abstract

[توضیح سیویلیکا: این مقاله فاقد تصاویر ذکر شده در متن مقاله می باشد.]
سازه های دریایی و تاسیسات بندری موجود در بنادر کشورمان در زمره تاسیسات زیر بنایی مهمی بشمار می روند که بدلیل بتنی یا فلزی بودن آنها در معرض پوسیدگی و تخریب ناشی از قرار گرفتن در محیط دریایی هستند. در موارد متعددی این سازه ها و تاسیسات طی سالیان متمادی نه بقدر کفایت بازرسی و نگهداری شده اند و نه به لحاظ کنترل قابلیت ادامه خدمت رسانی مورد ارزیابی قرار گرفته اند. محیط دریایی بدلیل داشتن ویژگیهای اساسا متفاوت در بخشهای مختلف خود از ناحیه اتمسفری (جوی) تا ناحیه پاشش و تر و خشک شدن و ناحیه غوطه وری و در نهایت فصل مشترک با خاک از نقطه نظر نوع و روند بروز خرابی و درجه پیشرفت آن دارای عملکرد های گوناگونی است و این امر بر حساسیت های ویژه تاثیرات این محیط بر روی سازه ها و تاسیسات مجاور آن می افزاید. عموما تصور بر این است که بتن یکی از مصالح بسیار با دوام است ولی تاریخچه عملکرد بتن در محیط دریایی حاکی از آن است که در مقابل آب دریا بعنوان یکی از خورنده ترین محیط های طبیعی در جهان، بتن از نقطه نظر دوام در معرض مشکلات جدی قرار دارد. مکانیزم های اصلی تخریب سازه های بتنی در محیط دریایی، خوردگی میلگردهای کار گذاشته شده در بتن، تجزیه و تخریب بتن، سیکل های یخ زدن و آب شدن، تشکیل ترکیب اترینگایت و واکنش سیلیسی-قلیایی را شامل میشود. در خصوص سازه های فلزی نیز عوامل متعددی وجود دارند که با درجات متفاوت بر روی میزان خوردگی فولاد در آب دریا تاثیر می گذارند. این عوامل شامل درجه حرارت آب، غلظت اکسیژن در آب دریا، PH آب دریا، زواید دریایی چسبیده به شمع ها، میزان شوری آب دریا، سرعت جریان آب بر روی سازه، مواد سایشی موجود در آب و تاثیرات الکتریکی فلزات غیر مشابه می شود. همچنین شمع ها ممکن است در آب شور یا تازه در اثر حمله شیمیایی و سایش دچار کاهش سطح مقطع شوند. بعلاوه حضور فلزات غیر مشابه با پتانسیل الکتریکی مختلف می توانند روند خوردگی را باعث گردند. در این مقاله مسائل مختلف و راه حل های ممکن پیرامون بروز خوردگی در سازه های دریایی و تاسیسات بندری مورد بحث و بررسی قرار می گیرد.

کنترل خوردگی در سازه های دریایی و تاسیسات بندری Keywords:

کنترل خوردگی در سازه های دریایی و تاسیسات بندری authors

منصور پیدایش

عضو هیئت علمی دانشگاه صنعتی امیرکبیر-دانشکده عمران

مقاله فارسی "کنترل خوردگی در سازه های دریایی و تاسیسات بندری" توسط منصور پیدایش، عضو هیئت علمی دانشگاه صنعتی امیرکبیر-دانشکده عمران نوشته شده و در سال 1383 پس از تایید کمیته علمی ششمین همایش بین المللی سواحل، بنادر و سازه های دریایی پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله بتن، فولاد، خوردگی، محیط دریایی، سازه های دریایی هستند. این مقاله در تاریخ 5 آذر 1384 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 7867 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که <p>[توضیح سیویلیکا: این مقاله فاقد تصاویر ذکر شده در متن مقاله می باشد.]<br />سازه های دریایی و تاسیسات بندری موجود در بنادر کشورمان در زمره تاسیسات زیر بنایی مهمی بشمار می روند که بدلیل بتنی یا فلزی بودن آنها در معرض پوسیدگی و تخریب ناشی از قرار گرفتن در محیط دریایی هستند. در موارد متعددی این سازه ها و تاسیسات ... . برای دانلود فایل کامل مقاله کنترل خوردگی در سازه های دریایی و تاسیسات بندری با 12 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.