سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

پهنه بندی پتانسیل سیل خیزی حوزه آبخیز سد درودزن با بررسی معیار های زمین شناسی وپوشش زمین

Publish Year: 1393
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 1,036

This Paper With 6 Page And PDF Format Ready To Download

این Paper در بخشهای موضوعی زیر دسته بندی شده است:

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

GPACONF01_412

Index date: 8 March 2015

پهنه بندی پتانسیل سیل خیزی حوزه آبخیز سد درودزن با بررسی معیار های زمین شناسی وپوشش زمین abstract

سیل یکی از انواع مخاطرات طبیعی است که همه ساله خسارات زیان باری را در سراسر جهات و از جمله ایران به وجود می آورد. برای جلوگیری از رخداد سیلاب، باید مناطقی را شناسایی کرد که دارای پتانسیل بالایی در ایجاد این پدیده هستندو برای کاهش خطرات احتمالی، از سرمنشا تولید وارد عمل شد که همانا حوزه های آبخیز هستند. این پژوهش نیز در پی ارائه ی روشی برای پهنه بندی پتانسیل سیل خیزی حوزه های آبخیز است. با توجه به اهداف پژوهش، نخست عوامل موثردر پهنه بندی پتانسیل سیل خیزی سنگ شناسی، نفوذپدیری، عمق خاک، گروه هیدرولوژیک خاک، کاربری اراضی، پوششگیاهی شناسایی و وزن هرکدام از معیار ها، پس از تکمیل پرسشنامه ی مقایسه زوجی از سوی کارشناسان، به وسیله فرایند تحلیل سلسله مراتبی فازی مشخص شد. پهنه بندی، براساس میزان وزن های هرکدام از عوامل در حوزه ی آبخیز سددرودزن استفاده شد. همچنین برای پهنه بندی پتانسیل سیل خیزی، نقشه ی نهایی به دست آمده از منطقه در 4 کلاس قرار گرفت. بر اساس نتایج به دست آمده، پهنه های با پتانسیل سیل خیزی زیاد شمال و شمال غربی حوزه و پهنه های با پتانسیل سیل خیزی کمتر در مرکز و جنوب حوزه قرار دارند

پهنه بندی پتانسیل سیل خیزی حوزه آبخیز سد درودزن با بررسی معیار های زمین شناسی وپوشش زمین Keywords:

پهنه بندی , سیل خیزی , فرایند تحلیل سلسله مراتبی فازی , سد درودزن

پهنه بندی پتانسیل سیل خیزی حوزه آبخیز سد درودزن با بررسی معیار های زمین شناسی وپوشش زمین authors

کامران خرد

دانشجوی کارشناسی ارشد، دانشگاه اردکان

مهدی تازه

استادیار، دانشگاه اردکان

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
امیدوار، کمال، کیان فر، آمنه، عسکری، شمس الله. 1389. پهنه ...
تاجیکی، م.، 1386. ارزیابی اثر اقدامات آبخیزداری بر روی سیل‌خیزی ...
پور احمدی، احمد، حبیبی، کیومرث، زهرایی، سجاد و نظری عدلی، ...
خسروشاهی، محمد. 1380. تعیین نقش حوضه‌های آبخیز در شدت سیل‌خیزی ...
خیری زاده آورق، منصور و همکاران، 1391، پهنه بندی خطر ...
_ عامریان، ض.، 1377. مطالعه هیدرولوژی حوضه رودخانه جراحی با ...
علیزاده، امین، اصول هیدرولوژی کاربردی، انتشارات آستان قدس رضوی، چاپ ...
قائمی، هوشنگ، سعید، شمس، علی. 1376. مل سیل خیزی در ...
قائمی ه.، مرید س، و شمس الف. (1375) مدل سیل‌خیزی ...
قنواتی، عزات الله و همکاران، 1390، کارایی روش تحلیل سلسله ...
ملکیان، آرش و همکاران، 1391، پهنه بندی پتانسیل سیل‌خیزی حوزه ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "پهنه بندی پتانسیل سیل خیزی حوزه آبخیز سد درودزن با بررسی معیار های زمین شناسی وپوشش زمین" توسط کامران خرد، دانشجوی کارشناسی ارشد، دانشگاه اردکان؛ مهدی تازه، استادیار، دانشگاه اردکان نوشته شده و در سال 1393 پس از تایید کمیته علمی اولین کنفرانس ملی توسعه پایدار در علوم جغرافیا و برنامه ریزی، معماری و شهرسازی پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله پهنه بندی، سیل خیزی، فرایند تحلیل سلسله مراتبی فازی، سد درودزن هستند. این مقاله در تاریخ 17 اسفند 1393 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 1036 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که سیل یکی از انواع مخاطرات طبیعی است که همه ساله خسارات زیان باری را در سراسر جهات و از جمله ایران به وجود می آورد. برای جلوگیری از رخداد سیلاب، باید مناطقی را شناسایی کرد که دارای پتانسیل بالایی در ایجاد این پدیده هستندو برای کاهش خطرات احتمالی، از سرمنشا تولید وارد عمل شد که همانا حوزه های آبخیز هستند. ... . این مقاله در دسته بندی موضوعی سیلاب طبقه بندی شده است. برای دانلود فایل کامل مقاله پهنه بندی پتانسیل سیل خیزی حوزه آبخیز سد درودزن با بررسی معیار های زمین شناسی وپوشش زمین با 6 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.