سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

نقش صنعت گردشگری در ساخت برند شهری: چالشها و فرصتها

Publish Year: 1393
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 1,387

This Paper With 10 Page And PDF Format Ready To Download

این Paper در بخشهای موضوعی زیر دسته بندی شده است:

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

BCIT01_087

Index date: 8 March 2015

نقش صنعت گردشگری در ساخت برند شهری: چالشها و فرصتها abstract

جهانیشدن تغییرات و دگرگونیهایی در منابع، سرمایه و افراد ایجاد کرده است و رقابت بین شهرها را برای به دست آوردن توجه افراد و تأثیر بر بازارها، سرمایهگذاریها، تجارت و بازدیدکنندگان افزایش داده است. با توجه به ماهیت رقابتی بازارهایگردشگری و قابلیت جایگزینی بسیاری از مقاصد، به دلیل تشابه ویژگیها، متمایزسازی امری حیاتی برای مقاصد به شمار میرود و برندسازی ابزاری برای رسیدن به این مهم تلقی میشود. هر شهری با ویژگیها و مختصاتی که دارد میتواند خودبهخود تبدیلبه محلی درآمدزا از حضور گردشگران شود و با خلق، حفظ و نگهداری جاذبه های خود به این مهم، با استفاده از مفاهیم برندینگ،جامه عمل بپوشاند. مفهوم برند شهری از سوی دیگر ترکیبی از نمادها و ارزشهای محلی، هویت تاریخی، فرهنگ شهری، ویژگیهای اجتماعی و قومی، آثار و بناهای تاریخی، مناسبات ملی و بینالمللی و جذابیتها و امکانات منطقه ایست که مجموعهاین آمیزهها، تصویری از شهر القا میکنند. در این تصویر مقیاس درون یا برونمرزی با دیگر شهرها از منظر قدرت و اعتبار نامخود رقابت کرده و درنهایت باعث حداکثرسازی منافع شهروندی و جذب منابع مادی و معنوی بیشتر نسبت به رقبا، در بعد شهریمیشود. یکی از ابزارهای مهم برای تأمین این هدف، خلق و توسعه محصولات گردشگری شهرها و تبدیل آنها به هویتی برجستهو ملموس است. در این مقاله سعی بر آن است بر پایه مطالعات کتابخانهای و تحلیلهای صورتگرفته، به بررسی دیدگاهها و نگرشهای حاکم بر الگوهای ساخت برند شهری از طریق فعالیتهای بخش گردشگری پرداخته است و پس از شناسایی موانع و چالشهای رویاروی آن، راهکارهایی برای حل آن ارائه شود

نقش صنعت گردشگری در ساخت برند شهری: چالشها و فرصتها Keywords:

ساخت برند شهری , گردشگری , سازمان مدیریت مقصد و جهانیشدن

نقش صنعت گردشگری در ساخت برند شهری: چالشها و فرصتها authors

کوروش اسفندیار

کارشناس ارشد رشته مدیریت جهانگردی، گرایش بازاریابی

محمدعلی شفیعی عربی

دانشجوی دکترای مدیریت گردشگری

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
Zhang, L and Zhao, S (2009). City branding and the ...
Anholt, S. (2004). Editor's foreword to the first issue. Place ...
De Chernatony, L and Dall'Olmo Riley, F (1998) Defining a ...
Pike, S. (2009) Destination brand positions of a competitive set ...
Simoes, C and Dibb, S (2001) Rethinking the brand concept: ...
Smidt-Jensen, S (2006) City branding: lessons from medium sized cities ...
Gertner, D and Kotler, P (2004) How can a place ...
Kavaratzis, M (2008) From city marketing to city branding: _ ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "نقش صنعت گردشگری در ساخت برند شهری: چالشها و فرصتها" توسط کوروش اسفندیار، کارشناس ارشد رشته مدیریت جهانگردی، گرایش بازاریابی؛ محمدعلی شفیعی عربی، دانشجوی دکترای مدیریت گردشگری نوشته شده و در سال 1393 پس از تایید کمیته علمی اولین همایش بین المللی علمی راهبردی توسعه گردشگری جمهوری اسلامی ایران، چالش ها و چشم اندازها پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله ساخت برند شهری، گردشگری، سازمان مدیریت مقصد و جهانیشدن هستند. این مقاله در تاریخ 17 اسفند 1393 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 1387 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که جهانیشدن تغییرات و دگرگونیهایی در منابع، سرمایه و افراد ایجاد کرده است و رقابت بین شهرها را برای به دست آوردن توجه افراد و تأثیر بر بازارها، سرمایهگذاریها، تجارت و بازدیدکنندگان افزایش داده است. با توجه به ماهیت رقابتی بازارهایگردشگری و قابلیت جایگزینی بسیاری از مقاصد، به دلیل تشابه ویژگیها، متمایزسازی امری حیاتی برای مقاصد به شمار میرود و برندسازی ... . این مقاله در دسته بندی موضوعی مدیریت شهری طبقه بندی شده است. برای دانلود فایل کامل مقاله نقش صنعت گردشگری در ساخت برند شهری: چالشها و فرصتها با 10 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.