سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

مشاهدات نحوه توسعه آبشستگی موضعی در گروه پایه های پل در هنگام استفاده از طوق

Publish Year: 1384
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 4,521

This Paper With 8 Page And PDF Format Ready To Download

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

IHC05_017

Index date: 28 November 2005

مشاهدات نحوه توسعه آبشستگی موضعی در گروه پایه های پل در هنگام استفاده از طوق abstract

مساله آبشستگی موضعی پایه پل در سالهای اخیر به طور گسترده توسط محققین مختلف مورد بررسی قرار گرفته تاست که نتیجه آن ارائه روش های مختلفی برای کنترل و کاهش آبشستگی موضعی بوده است. یکی از این روش ها قرار دادن یک صفحه گسترده در اطراف پایه می باشد که به طوق موسوم است. در تحقیق حاضر از دو اندازه طوق دایره ای شکل با قطرهای دو و سه برابر قطر پایه در گروه پایه های استوانه ای شکل دوتایی در جهت جریان استفاده شده و تاثیر اندازه طوق بر کاهش آبشستگی در گروه پایه ها مورد بررسی قرار گرفته است. نتایج نشان می دهد که هر دو اندازه طوق، عمق آبشستگی را در هر دو پایه کاهش می دهند و کاهش عمق آبشستگی در گروه پایه دارای طوق بزرگ تر در هر دو پایه از گروه پایه دارای طوق کوچک تر بیشتر است. همچنین بر اساس نتایج آزمایشات، تاثیر هر دو اندازه طوق در کاهش عمق آبشستگی در پایه عقبی نسبت به پایه جلویی بیشتر است.

مشاهدات نحوه توسعه آبشستگی موضعی در گروه پایه های پل در هنگام استفاده از طوق Keywords:

مشاهدات نحوه توسعه آبشستگی موضعی در گروه پایه های پل در هنگام استفاده از طوق authors

رحیم پیرمحمدی

دانشجوی کارشناسی ارشد گروه اب دانشکده کشاورزی دانشگاه صنعتی اصفهان

منوچهر حیدرپور

استادیار گروه آب دانشکده کشاورزی دانشگاه صنعتی اصفهان

حسین افضلی مهر

استادیار گروه آب دانشکده کشاورزی دانشگاه صنعتی اصفهان

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
شفاعی بجستان م. و ه. حسونی‌زاده. 1371. بررسی روشهای تجربی ...
Chiew, Y. M., 1992. Scour protection at bridge piers. Journal ...
Chiew, Y. M. and B. W Melville. 1987. Local ScOur ...
Chiew, Y. M. and F. H. Lim. 2000. Failure behaviore ...
Raudkivi, A. J., 1998. Loose boundary hydraulics. A. A. Balkema, ...
Raudkivi, A. J., and R. Ettema. 1983. Clear-water scour at ...
Zarrati, A. R., H. Gholami and M. B. Mashahir. 2004. ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "مشاهدات نحوه توسعه آبشستگی موضعی در گروه پایه های پل در هنگام استفاده از طوق" توسط رحیم پیرمحمدی، دانشجوی کارشناسی ارشد گروه اب دانشکده کشاورزی دانشگاه صنعتی اصفهان؛ منوچهر حیدرپور، استادیار گروه آب دانشکده کشاورزی دانشگاه صنعتی اصفهان؛ حسین افضلی مهر، استادیار گروه آب دانشکده کشاورزی دانشگاه صنعتی اصفهان نوشته شده و در سال 1384 پس از تایید کمیته علمی پنجمین کنفرانس هیدرولیک ایران پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله آبشستگی ، طوق ، گروه پایه ، توسعه زمانی هستند. این مقاله در تاریخ 7 آذر 1384 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 4521 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که مساله آبشستگی موضعی پایه پل در سالهای اخیر به طور گسترده توسط محققین مختلف مورد بررسی قرار گرفته تاست که نتیجه آن ارائه روش های مختلفی برای کنترل و کاهش آبشستگی موضعی بوده است. یکی از این روش ها قرار دادن یک صفحه گسترده در اطراف پایه می باشد که به طوق موسوم است. در تحقیق حاضر از دو اندازه ... . برای دانلود فایل کامل مقاله مشاهدات نحوه توسعه آبشستگی موضعی در گروه پایه های پل در هنگام استفاده از طوق با 8 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.