سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

خوردگی فولاد در زیر عایق حرارتی

Publish Year: 1378
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 3,654
این Paper فقط به صورت چکیده توسط دبیرخانه ارسال شده است و فایل کامل قابل دریافت نیست. برای یافتن Papers دارای فایل کامل، از بخش [جستجوی مقالات فارسی] اقدام فرمایید.

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

INCC06_039

Index date: 3 August 2007

خوردگی فولاد در زیر عایق حرارتی abstract

خوردگی فولاد وفولادضد زنگ در زیر عایق حرارتی در طی سالهای اخیر در صنایع نفت، گاز ، پتروشیمی و صنایع شیمیایی اهمیت یافته است. این پدیده می تواند از عایق یا عایقکاری نامناسب ناشی شود. خوردگی در زیر عایق معمولا از طریق نفوذ آب به داخل عایق ایجاد میشود. عایق مانند یک اسفنج آب را در تماس با سطح فلز نگه می دارد. آب ممکن است از باران، سرریز ا زتجهیزات مجاور یا نم زدگی حاصله از چرخه دمایی یا عملیات درجه حرارت پایین نظیر سرماسازی ناشی شود. سه نوع خوردگی در زیر عایق وجود دارد: 1) خوردگی اسیدی یا قلیایی 2) خوردگی کلریدی 3) خوردگی کالوانیکی . محدوده درجه حرارت این پدیده از صفر تا 120 درجه سانتی گراد برای فولاد کربنی از 60 تا 200 سانتیگراد برای فولاد ضد زنگ می باشد . در فولاد کربنی خوردگی به شکل از دست دادن موضعی یا یکنواخت ضخامت دیواره ظاهر می شود. درفولاد ضد زنگ این نوع خوردگی معمولا به شکل حفره دار شدن و ترک – خوردگی می باشد. این تحقیق شامل جدیدترین اطلاعات روز و آزمایشات انجام شده برای مطالعه خوردگی فولاد کربنی و فولاد ضد زنگ نوع 304 در زیر عایق پشم شیشه می باشد. خوردگی لوله فولاد کربنی به شکل از دست دادن عمومی ضخامت ظاهر شد. به علاوه تاثیر هوابند (فویل آلومینیومی) در کاهش سرعت خوردگی ملاحظه گردید. در این آزمایشات ترک – خوردگی تنشی در لوله فولاد ضد زنگ نوع 304 دیده نشد. در یک نمای کلی، هفت متغیر قابل کنترل در این تحقیق شناخته شده است: 1) طراحی دستگاه ها 2) درجه حرارت عملیاتی 3) انتخاب عایق 4) رنگ کاری و پوشش فلز 5) هوابندها 6) آب و هوای محیطی و 7) برنامه های نگهداری و شیوه نامه های بازرسی.

خوردگی فولاد در زیر عایق حرارتی authors

رحیم زمانیان

رئیس مطالعات فنی تخصصی امور پالایش، وزارت نفت

محمود سنجری

کارشناس ارشد مهندسی شیمی، دانشکده فنی دانشگاه تهران

مقاله فارسی "خوردگی فولاد در زیر عایق حرارتی" توسط رحیم زمانیان، رئیس مطالعات فنی تخصصی امور پالایش، وزارت نفت؛ محمود سنجری، کارشناس ارشد مهندسی شیمی، دانشکده فنی دانشگاه تهران نوشته شده و در سال 1378 پس از تایید کمیته علمی ششمین کنگره ملی خوردگی ایران پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله هستند. این مقاله در تاریخ 12 مرداد 1386 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 3654 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که خوردگی فولاد وفولادضد زنگ در زیر عایق حرارتی در طی سالهای اخیر در صنایع نفت، گاز ، پتروشیمی و صنایع شیمیایی اهمیت یافته است. این پدیده می تواند از عایق یا عایقکاری نامناسب ناشی شود. خوردگی در زیر عایق معمولا از طریق نفوذ آب به داخل عایق ایجاد میشود. عایق مانند یک اسفنج آب را در تماس با سطح ... .