سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

طراحی مجتمع مسکونی در راستای کاهش شکاف بین نسل ها

Publish Year: 1393
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 1,483

This Paper With 22 Page And PDF Format Ready To Download

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

FNCRA01_041

Index date: 1 May 2015

طراحی مجتمع مسکونی در راستای کاهش شکاف بین نسل ها abstract

امروزه ارتباط آدمیان با هم نوعشان از ارتباط مستقیم بصری چهره به چهره به ارتباط رسانه ای شخص به شخص بدل گشته است که این خود عاملی در جهت انزوای ناخودآگاه او گشته است . این تنهایی مقدمه ای برای افسردگی و پراکندگی انسان ها از یکدیگر می باشد.مساله شکاف نسلی بین والدین به عنوان نسل دیروز و فرزندان به مثابه نسل امروز یکی از مهم ترین مسائلی است که در حوزه آسیبشناسی خانواده وجود دارد . به عبارت دیگر ساختار روابط میان والدین و فرزندان در خانواده هسته ای مدرن ، دستخوش تغییراتی بنیادین شده است . در خانواده معاصر ، به دلایل مختلفی چون افزایش فردگرایی ، اهمیت یافتن حقوق فردی ، کاهش اقتدار والدین (بویژه پدر ) و افزایش سریع و وسیع ارتباطات جمعی ، فرزندان فاصله بیشتری با والدین پیدا کرده اند . فرزندان در قالب نسل سوم در برابروالدینی که نسل اول و دوم را تشکیل می دهند علیرغم حیات فرهنگی مشترک ، نگرش ، رفتار و عملکرد متفاوتی دارند . در این پژوهش آنچه مورد نظر است اختلاف ارزشی و نسلی میان پدران [ نسل اول و دوم ] و فرزندان [ نسل سوم ] است . از طرفی معماری که تنها درپس برآرودن نیاز های فیزیکی موجودی به نام انسان باشد نمی تواند معماری کاملی باشد . طراحی مجموعه های مسکونی به عنوان یکفضای زندگی بدون در نظر گرفتن فضاهای گردهم آیی برای تعاملات اجتماعی بسیار نا کارآمد نشان می دهد . بنابراین باید فضاها را طوری ساخت تا امکان برقراری تعاملات اجتماعی [ و ارتباط نسل ها ] در عین حفظ استقلال فردی وجود داشته باشد . این کار را می توان با مداخله در طراحی معماری که می تواند به حفظ خلوت و برقراری روابط منجر شود ، با در نظر گرفتن هویت اجتماعی انجام داد

طراحی مجتمع مسکونی در راستای کاهش شکاف بین نسل ها Keywords:

طراحی مجتمع مسکونی در راستای کاهش شکاف بین نسل ها authors

شیما تراب

دانشجوی کارشناسی ارشد معماری ، دانشگاه آزاد اسلامی واحد خوراسگان ، اصفهان

محمدرضا تراب

دانشجوی کارشناسی معماری ، دانشگاه آزاد اسلامی واحد هرند

عاطفه آدینه فر

مدرس دانشگاه آزاد اسلامی سما واحد خوراسگان ، اصفهان

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
تاجیک، محمد رضا. (1386). شکاف یا گسست نسلی در ایران ...
چیت ساز قمی، محمد جواد. (1386). بازشناسی مفاهیم نسل و ...
رحیمی، محمد. امیر اشفته تهرانی. و زهرا حضرتی صومعه. (1390). ...
رضویان، محمد تقی. محمد کاظم شمس پویا و عبداله ملا ...
تغییراتبنیاد یننهادخانوا دهد رچنددههاخیر، تهرا ن: معاونتپژوهشیدا نشگاهآزا داسلامیومرکزتحقیقا تاسترا ...
صمدی فرد، زهرا. خسرو موحد و حیدر جهانبخش. (1392). بومی ...
طالبیان، نیما. مهدی آتشی و سیما نبی زاده. (1388). مجموعه ...
علیخانی، علی اکبر. (1382. نگاهی به پدیده گسست نسل ها. ...
لنگ، جان. (1391). آفرینش نظریه ی معماری، (ترجمه علیرضا عینی ...
معرفی، سعاد. ایوب مراد خانی. و فائزه طاهری سرمد. (1390). ... [مقاله کنفرانسی]
موسوی پور، فروغ السادات. (1390). خوانش خاطر جمعی به کمک ... [مقاله کنفرانسی]
نصیری، محمود. محمد رضا تفاق. جهانگیر مقصودی و اکبر حسن ...
نقره کار، عبدالحمید. (1389). مبانی نظری معماری. تهران:انتشارات دانشگاه پیام ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "طراحی مجتمع مسکونی در راستای کاهش شکاف بین نسل ها" توسط شیما تراب، دانشجوی کارشناسی ارشد معماری ، دانشگاه آزاد اسلامی واحد خوراسگان ، اصفهان؛ محمدرضا تراب، دانشجوی کارشناسی معماری ، دانشگاه آزاد اسلامی واحد هرند؛ عاطفه آدینه فر، مدرس دانشگاه آزاد اسلامی سما واحد خوراسگان ، اصفهان نوشته شده و در سال 1393 پس از تایید کمیته علمی اولین همایش ملی معماری مسکونی پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله شکاف نسلی ، خانواده ، مجتمع مسکونی ، هویت ، تعامل اجتماعی هستند. این مقاله در تاریخ 11 اردیبهشت 1394 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 1483 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که امروزه ارتباط آدمیان با هم نوعشان از ارتباط مستقیم بصری چهره به چهره به ارتباط رسانه ای شخص به شخص بدل گشته است که این خود عاملی در جهت انزوای ناخودآگاه او گشته است . این تنهایی مقدمه ای برای افسردگی و پراکندگی انسان ها از یکدیگر می باشد.مساله شکاف نسلی بین والدین به عنوان نسل دیروز و فرزندان به ... . برای دانلود فایل کامل مقاله طراحی مجتمع مسکونی در راستای کاهش شکاف بین نسل ها با 22 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.