سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

زمین شناسی،پتروگرافی و ژئوشیمی کانسار شن و ماسه دانان ( استان کردستان)

Publish Year: 1393
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 1,165

This Paper With 11 Page And PDF Format Ready To Download

این Paper در بخشهای موضوعی زیر دسته بندی شده است:

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

APERTROLOGY02_021

Index date: 1 May 2015

زمین شناسی،پتروگرافی و ژئوشیمی کانسار شن و ماسه دانان ( استان کردستان) abstract

کانسار شن و ماسه دانان درشمال غرب ایران و در استان کردستان واقع شده که از نگاه زمین ساختاری در حاشیه شمال غربی نوار دگرگونه سنندج – سیرجان و در محل تلاقی این زون با زونهای ساختاری خوی – مهاباد و البرز – آذربایجان واقع شده است . لذا واحدهای مختلف سنگی موجود در این ورقه بعضاً خصوصیات زون دگرگونه سنندج – سیرجان را داشته و بعضا نیز تشابهات لیتوژیکی با زون البرز – آذربایجان را نشان می دهد. ماده معدنی محدوده مورد نظر، شن و ماسه کوهیمی باشدکه عمدتا در کارهای ساختمانی ، راه سازی ، بتن ریزی و نظایر آنها استفاده می گردد . از نگاه لیتولوژی محدوده به طور عمده از سنگهای آواری و آتشفشانی کرتاسه، واحدهای آذرین درونی حد واسط تا اسیدی، و واحدهای رسوبی پدید آمده که دارای توپوگرافی ملایم به صورت تپه های کم ارتفاع با سطوح فرسایش هموار است. سنگهای آتش فشانی اغلب به صورت بازالت، توف ، توف برشی، مجموعه سنگهای درونی با رنگ خاکستری مایل به سبز و بافت متوسط تا درشت بلور گرانیت تا دیوریتو واحدهای رسوبی با ترکیب شیلهای آهکیبا میان لایه هایی از آهک همراه با واحدهای رادیولاریتیمتعلق به سکانس افیولیتیرخنمون دارند. مجموعه سنگهای آتشفشانی و توف توسط واحدهای رسوبیشیلهای خاکستری و سیاه به همراه ماسه سنگ سیلیسی دانه ریز برنگ سفید تا خاکستریپوشیده شده اند. نمونه های اذرین درونی اغلب با بافت گرانولار ومجموعه کانیهای آمورف فلدسپات به خوبیقابل مشاهده میباشد. دادههای ژئوشیمی و پتروگرافی نشان می دهد که عمده ترین کانیهای موجود در این معدن عبارتند از آلبیت ، کلسیت ، دولومیت ، کلریت و پرهنیت می باشند.

زمین شناسی،پتروگرافی و ژئوشیمی کانسار شن و ماسه دانان ( استان کردستان) Keywords:

زمین شناسی،پتروگرافی و ژئوشیمی کانسار شن و ماسه دانان ( استان کردستان) authors

فریبا جمشیدی

مربی ،دانشگاه پیام نور، تهران، ایران

مریم اهنکوب

استادیار، دانشگاه پیام نور، تهران، ایران

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
تخارنژاد، جمشید.1359 . تفکیک بخشهای مختلف ایران از ظروضع ساختمانی ...
آقانباتی، سید علی .، 1385 . زمین شناسی ایران، انتشارات ...
شهاب پور، جمشید.، 1386 زمین شناسی اقتصادی، انتشارات دانشگاه شهید ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "زمین شناسی،پتروگرافی و ژئوشیمی کانسار شن و ماسه دانان ( استان کردستان)" توسط فریبا جمشیدی، مربی ،دانشگاه پیام نور، تهران، ایران؛ مریم اهنکوب، استادیار، دانشگاه پیام نور، تهران، ایران نوشته شده و در سال 1393 پس از تایید کمیته علمی دومین همایش ملی پترولوژی کاربردی پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله شن و ماسه، کانسار دانان، زون سنندج-سیرجان، کردستان، سنگهای آتشفشانی، سنگ های رسوبی هستند. این مقاله در تاریخ 11 اردیبهشت 1394 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 1165 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که کانسار شن و ماسه دانان درشمال غرب ایران و در استان کردستان واقع شده که از نگاه زمین ساختاری در حاشیه شمال غربی نوار دگرگونه سنندج – سیرجان و در محل تلاقی این زون با زونهای ساختاری خوی – مهاباد و البرز – آذربایجان واقع شده است . لذا واحدهای مختلف سنگی موجود در این ورقه بعضاً خصوصیات زون دگرگونه ... . این مقاله در دسته بندی موضوعی آتشفشان طبقه بندی شده است. برای دانلود فایل کامل مقاله زمین شناسی،پتروگرافی و ژئوشیمی کانسار شن و ماسه دانان ( استان کردستان) با 11 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.