سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

بررسی پارامترهای مؤثر بر مکانیزم شکست دیوارهای بنایی

Publish Year: 1393
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 634

This Paper With 21 Page And PDF Format Ready To Download

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

ICESCONF01_394

Index date: 1 May 2015

بررسی پارامترهای مؤثر بر مکانیزم شکست دیوارهای بنایی abstract

در تحلیلهای سازه، عموماً فرض بر این است که خاک زیر شالوده صلب بوده و شالوده به زمین به صورتکاملاً گیردار درگیر است، در این فرض نه تنها از انعطاف پذیری خاک، صرفنظر میشود بلکه به امکان بلند شدگیشالوده از سطح زمین توجهی نمیگردد. در حالیکه اگر اندرکنش خاک و سازه در تحلیلها در نظر گرفته شود،سیستم جدیدی ناشی از برکنش سازه در تکیه گاه انعطاف پذیر تشکیل خواهد شد که رفتار آن متفاوت با حالت قبلخواهد بود. پس از اعمال این اثرات بر روی سازه، مشاهده می شود که تاثیر پدیده اندرکنش خاک و سازه بر رویرفتار سازه، ممکن است بسته به خصوصیات خاک و سازه، به صورت کاهیدگی و تقلیل و یا به صورت تقویت وافزایش باشد و در نظر نگرفتن این رخدادها به عنوان شرایط تکیه گاهی در روشهای مقاوم سازی و طراحی سازه-های جدید از قابلیت اعتماد به طراحی سازه میکاهد. تا آنجا که بعضی از آیین نامه های طراحی لرزهای که در موردسازههای معمولی به کار میروند، کاهش معینی را در بار استاتیکی معادل برای منظور کردن اثر کنش در حالتی کهپی ساختمان صلب در نظر گرفته میشود، مجاز میدانند. در مطالعه حاضر، به بررسی اندرکنش خاک و دیوار بنایی،با در نظر گرفتن شرایط بارگذاری جانبی و فشاری متفاوت و همچنین مشخصات مختلف خاک زیر دیوار پرداختهمیشود و به تاثیر پارامترهای مختلف خاک بر رفتار دیوار بنایی و مکانیزم شکست دیوار بنایی با استفاده از روشالمان محدود پرداخته می شود.

بررسی پارامترهای مؤثر بر مکانیزم شکست دیوارهای بنایی Keywords:

خاک زیر شالوده , اندر کنش خاک و سازه , تکیه گاه انعطاف پذیر , مکانیزم شکست , بارگذاری جانبی و فشاری

بررسی پارامترهای مؤثر بر مکانیزم شکست دیوارهای بنایی authors

میرمصطفی حیدری

دانشجوی کارشناسی ارشد عمران-سازه، دانشگاه آزاد اسلامی واحد مراغه

احمد ملکی

دکتری سازه- زلزله، عضو هیئت علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد مراغه

محمدعلی لطف اللهی یقین

دکتری عمران- سازه، استادیار دانشگاه آزاد اسلامی واحد مراغه

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
قناد، م. ع، 1379، "اثر برهم کنش خاک و سازه ...
برگی، خ.، 1379، "اصول مهندسی زلزله"، موسسه انتشارات و چاپ ...
"دستورالعمل بهسازی لرزه‌ای ساختمان‌های بنایی غیر مسلح موجود"، 1386، سازمان ...
بربریان، ا.، 1374، "اولین کاتالوگ زلزله و پدیده‌های طبیعی ایران ...
مقدم، ح.، 1373، "طرح لرزه‌ای ساختمان‌های آجری"، انتشارات دانشگاه صنعتی ...
ناطقی الهی، ف، کوهیان افضلی، ر0، 1375، "مقاوم سازی ساختمان‌های ...
Tomazovic, M., Modena, T., 1990, "The influence of structural layout ...
Pomonis, A..Taylor, c., 1992, "Shaking table tests _ strong motion ...
FEMA 356, 2000, "pre-standard and Commentary for The Seismic Rehabilitation ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "بررسی پارامترهای مؤثر بر مکانیزم شکست دیوارهای بنایی" توسط میرمصطفی حیدری، دانشجوی کارشناسی ارشد عمران-سازه، دانشگاه آزاد اسلامی واحد مراغه؛ احمد ملکی، دکتری سازه- زلزله، عضو هیئت علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد مراغه؛ محمدعلی لطف اللهی یقین، دکتری عمران- سازه، استادیار دانشگاه آزاد اسلامی واحد مراغه نوشته شده و در سال 1393 پس از تایید کمیته علمی اولین کنفرانس ملی مهندسی عمران و توسعه پایدار ایران پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله خاک زیر شالوده، اندر کنش خاک و سازه، تکیه گاه انعطاف پذیر، مکانیزم شکست، بارگذاری جانبی و فشاری هستند. این مقاله در تاریخ 11 اردیبهشت 1394 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 634 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که در تحلیلهای سازه، عموماً فرض بر این است که خاک زیر شالوده صلب بوده و شالوده به زمین به صورتکاملاً گیردار درگیر است، در این فرض نه تنها از انعطاف پذیری خاک، صرفنظر میشود بلکه به امکان بلند شدگیشالوده از سطح زمین توجهی نمیگردد. در حالیکه اگر اندرکنش خاک و سازه در تحلیلها در نظر گرفته شود،سیستم جدیدی ناشی از ... . برای دانلود فایل کامل مقاله بررسی پارامترهای مؤثر بر مکانیزم شکست دیوارهای بنایی با 21 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.