سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

بررسی زمین شناسی و کانی شناسی تشکیل کانساز کائولن شمال غرب ایران (کردستان)

Publish Year: 1393
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 1,263

This Paper With 6 Page And PDF Format Ready To Download

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

PNUGEO08_068

Index date: 1 May 2015

بررسی زمین شناسی و کانی شناسی تشکیل کانساز کائولن شمال غرب ایران (کردستان) abstract

کانسارکائولن یاسوکند در شمال استان کردستان و در محل تلقی زونهای زمین ساختاری سنندج - سیرجان ، زاگرس و ایران مرکزی واقع شده است در این منطقه طیف وسیعی از سنگهای آذرین، دگرگونی و رسوبی متعلق به کرتاسه تا عهد حاضر دیده می شود حضور باندهای از گدازه های اسیدی تا حد واسط منجر به ظهور رخنمون های از کانسار کائولن شده است مطالعات پتروگرافی و داده های XR و XRF نمایانگر حضور کائولن ها به واسط دخالت فرایندهای دگرسانی و التراسیون می باشد داده های ژئوشیمیایی متعلق به بخش های سطحی، داخل ترانشه و عمق های مختلف چاهک ها نشان می دهند که کائولن موجود در منطقه دارای کیفیت قابل قبول می باشد و بواسطه مقادیر پایین عناصر مافیک در صنایع کاربردی این سنگ می تواند مرغوبیت لازم را دارا باشد.

بررسی زمین شناسی و کانی شناسی تشکیل کانساز کائولن شمال غرب ایران (کردستان) Keywords:

بررسی زمین شناسی و کانی شناسی تشکیل کانساز کائولن شمال غرب ایران (کردستان) authors

مریم آهنکوب

استادیار دانشگاه پیام نور دانشگاه پیام نور

فریبا جمشیدی

مربی دانشگاه پیام نور تهران

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
افتخارنژاد، ج.، (1359)، تفکیک بخش‌های مختلف /یران از نظر وضع ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "بررسی زمین شناسی و کانی شناسی تشکیل کانساز کائولن شمال غرب ایران (کردستان)" توسط مریم آهنکوب، استادیار دانشگاه پیام نور دانشگاه پیام نور؛ فریبا جمشیدی، مربی دانشگاه پیام نور تهران نوشته شده و در سال 1393 پس از تایید کمیته علمی هشتمین همایش ملی تخصصی زمین شناسی دانشگاه پیام نور پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله کانسار کائولن، یاسوکند، کردستان، سنندج- سیرجان، زاگرس، ایران مرکزی، صنایع سرامیک هستند. این مقاله در تاریخ 11 اردیبهشت 1394 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 1263 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که کانسارکائولن یاسوکند در شمال استان کردستان و در محل تلقی زونهای زمین ساختاری سنندج - سیرجان ، زاگرس و ایران مرکزی واقع شده است در این منطقه طیف وسیعی از سنگهای آذرین، دگرگونی و رسوبی متعلق به کرتاسه تا عهد حاضر دیده می شود حضور باندهای از گدازه های اسیدی تا حد واسط منجر به ظهور رخنمون های از کانسار ... . برای دانلود فایل کامل مقاله بررسی زمین شناسی و کانی شناسی تشکیل کانساز کائولن شمال غرب ایران (کردستان) با 6 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.