سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

بسیج سازندگی در اندیشه مقام معظم رهبری

Publish Year: 1388
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 496
این Paper فقط به صورت چکیده توسط دبیرخانه ارسال شده است و فایل کامل قابل دریافت نیست. برای یافتن Papers دارای فایل کامل، از بخش [جستجوی مقالات فارسی] اقدام فرمایید.

نسخه کامل این Paper ارائه نشده است و در دسترس نمی باشد

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

BASIJ01_028

Index date: 6 June 2015

بسیج سازندگی در اندیشه مقام معظم رهبری abstract

[توضیح سیویلیکا: این مقاله فقط به صورت چکیده مقاله در پایگاه سیویلیکا نمایه شده است] بی شک از بزرگترین دغدغه های هر کشوری اعم از مسئولین و مردم پس از وقوع هر بلای طبیعی و غیر طبیعی بازسازی کشور و به حداقل رساندن سختی ها و مشقت های ناشی از بلایا برای مردم می باشد و این بازسازی که با همت همه مردم و مسئولان و با برنامه ریزی های دقیق و بهره گیری از همه توانمندی های موجود در کشور صورت می پذیرد نشان از توانمندی آن کشور در نزد جهانیان است. استکبار جهانی پس از ناامیدی در رویارویی با انقلاب عظیم اسلامی و مردمی که تمام آرمان ها و عزت و توانمندی های خویش را در استقلال و آزادی می جستند و پس از شکست در جنگ تحمیلی به ایران اسلامی ، سامان دهی و امکانات خود اعم از تحریم اقتصادی ایران اسلام ایجاد تفرقه بیم مردم و مسئولین و تاخیر در روند بازسازی و ... میدان جنگ وسیعی را گشوده و با تبلیغ ناکارامدی نظام اسلامی سعی داشته و دارند به مردم مومن این سرزمین القا کنند که ایران اسلامی در عرصه بازسازی و آبادانی ناتوان و نیازمند کمک های آنان است. تدبیر داهیانه ، عالمانه و مدبرانه رهبر فرزانه انقلاب اسلامی در هفدهم اردیبهشت هفتاد و نه مبنی بر تشکیل بسیج سازندگی قاطع و کوبنده ای به ترفندهای دشمنان انقلاب اسلامی بود که نه تنها زمینه ساز و ممهد تعالی و آبادانی و محرومیت زدایی کشور بلکه زمینه ساز شکوفایی استعدادهای ذخیره شده در میان جوانان و ... را نیز فراهم نمود زیراکه ایشان معتقدند که بسیج باید هم در میدان علم ، بازسازی معنوی جامعه و سازندگی و روحی و ... پیشقراول سازندگی کشور هم باشد . در این مقاله با عنوان «بسیج سازندگی در اندیشه مقام معظم رهبری» به بررسی جایگاه بسیج سازندگی و تدابیر و اندیشه های رهبر انقلاب اعم ازتوصیه به سازندگی به عنوان مجاهدات و جهاد فی سبیل الله تشریح موانع سازندگی اعم از تنبلی ، بی برنامگی و ... سازندگی به عنوان نماد کارامدی نظام اسلامی و ... پرداخته و به طور مشروح مورد بررسی قرار می گیرد.

بسیج سازندگی در اندیشه مقام معظم رهبری Keywords:

بسیج سازندگی در اندیشه مقام معظم رهبری authors

مقاله فارسی "بسیج سازندگی در اندیشه مقام معظم رهبری" توسط علی خوشه چرخ آرائی نوشته شده و در سال 1388 پس از تایید کمیته علمی همایش هم اندیشی بسیج سازندگی و نقش آن در توسعه همه جانبه کشور پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله بسیج سازندگی، رهبر انقلاب اسلامی، ایران اسلامی، استکبار جهانی، محرومیت زدایی هستند. این مقاله در تاریخ 16 خرداد 1394 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 496 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که [توضیح سیویلیکا: این مقاله فقط به صورت چکیده مقاله در پایگاه سیویلیکا نمایه شده است] بی شک از بزرگترین دغدغه های هر کشوری اعم از مسئولین و مردم پس از وقوع هر بلای طبیعی و غیر طبیعی بازسازی کشور و به حداقل رساندن سختی ها و مشقت های ناشی از بلایا برای مردم می باشد و این بازسازی که با ... .