سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

بسیج سازندگی و جایگاه آن در مهندسی فرهنگی کشور

Publish Year: 1388
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 535
این Paper فقط به صورت چکیده توسط دبیرخانه ارسال شده است و فایل کامل قابل دریافت نیست. برای یافتن Papers دارای فایل کامل، از بخش [جستجوی مقالات فارسی] اقدام فرمایید.

نسخه کامل این Paper ارائه نشده است و در دسترس نمی باشد

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

BASIJ01_048

Index date: 6 June 2015

بسیج سازندگی و جایگاه آن در مهندسی فرهنگی کشور abstract

[توضیح سیویلیکا: این مقاله فقط به صورت چکیده مقاله در پایگاه سیویلیکا نمایه شده است] هر جامعه ، کشور و ملتی بر اساس اهدافی که پی می گیرند باید آرمان ها و اهداف خود را مهندسی و مدیریت نمایند . تدوین و طراحی مهندسی فرهنگی باید در تمام دستگاه ها اعم از فرهنگی و غیر فرهنگی صورت پذیرد تمامی دستگاه های سیاسی ، اقتصادی و غیره باید در بین خود به یک نظم و انسجام علمی و کاربردی در جهت اهداف فرهنگی دست یابند تک تک افراد جامعه باید از زمان ورود به مدرسه تا حضور در عرصه های اجتماعی با یک نظام واحد فرهنگی سامان یافته مواجه باشند اما بسیجیان ، پاسداران، بازماندگان دوران جنگ تحمیلی هستند و پیوند ریشه دارتری با فرهنگ دفاع مقدس دارند و حساسیت و مسئولیت پذیری بیشتری در خود احساس می کنند. در این مقاله به رسالت بسیج سازندگی و جایگاه آن در مهندسی فرهنگی کشور پرداخته شده و با بر شمردن زمینه های حضور ارزشمند بسیجیان و اشاره به برخی آفت های انقلاب جایگاه و سهم بسیج سازندگی را در مهندسی فرهنگی کشور مهم دانسته و بیان می کند که : بسیجیان به این دلیل که از دلسوزان و دوستداران واقعی انقلاب اسلامی هستند باید بیشترین سهم را در رفع آفات انقلاب بر عهده گیرند آنها که در جبهه های نبرد، زیباترین صحنه ها را آفریدند و هر کدام راویان زنده خاطره ها هستند قادرند که در زمینه های گوناگون فرهنگی، خالق آثاری زیبا باشند جان کلام اینکه در خیل عظیم بسیجیان پتانسیل بسیاری وجود دارد که حتی در طراحی، تدوین و پیاده سازی نقشه مهندسی فرهنگی می تواند به کلیت نظام نیز کمک کنند تجربه کارهای فرهنگی بسیج سازندگی نیز می تواند راهنمای فکری مناسبی برای کمک به طراحی «مهندسی فرهنگی» باشد.

بسیج سازندگی و جایگاه آن در مهندسی فرهنگی کشور authors

مقاله فارسی "بسیج سازندگی و جایگاه آن در مهندسی فرهنگی کشور" توسط محمد حسین صفائی نوشته شده و در سال 1388 پس از تایید کمیته علمی همایش هم اندیشی بسیج سازندگی و نقش آن در توسعه همه جانبه کشور پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله هستند. این مقاله در تاریخ 16 خرداد 1394 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 535 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که [توضیح سیویلیکا: این مقاله فقط به صورت چکیده مقاله در پایگاه سیویلیکا نمایه شده است] هر جامعه ، کشور و ملتی بر اساس اهدافی که پی می گیرند باید آرمان ها و اهداف خود را مهندسی و مدیریت نمایند . تدوین و طراحی مهندسی فرهنگی باید در تمام دستگاه ها اعم از فرهنگی و غیر فرهنگی صورت پذیرد تمامی دستگاه ... .