سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

بسیج سازندگی و جایگاه آن در مهندسی فرهنگی کشور

Publish Year: 1388
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 553
این Paper فقط به صورت چکیده توسط دبیرخانه ارسال شده است و فایل کامل قابل دریافت نیست. برای یافتن Papers دارای فایل کامل، از بخش [جستجوی مقالات فارسی] اقدام فرمایید.

نسخه کامل این Paper ارائه نشده است و در دسترس نمی باشد

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

BASIJ01_049

Index date: 6 June 2015

بسیج سازندگی و جایگاه آن در مهندسی فرهنگی کشور abstract

[توضیح سیویلیکا: این مقاله فقط به صورت چکیده مقاله در پایگاه سیویلیکا نمایه شده است] سازمان بسیج مهندسین با هدف پر کردن خلاء ناشی از عدم انسجام نیروهای متخصص در صحنه های اجتماعی و مدیریتی کشور تشکیل شده است بسیج مهندسین در سال 1376 با حمایت نیروی مقاومت بسیج تشکیل شد که امروزه بیش از 180 نفر از اعضای این سازمان در سطوح مختلف مدیریتی ، وزراء و معاونین آنها، استانداران، مشاورین و مدیران کل در دولت و همچنین تعداد زیادی از آنها در شورای شهر و یا شهرداران مشغول به فعالیت هستند عملکرد این سازمان در زمینه های تخصصی ، مشارکت فعال در بحث مدیران بحران و اجرای دوره های توجیهی برگزاری نشست ها و میز گرد های علمی تخصصی ماهانه برای گروه های تخصصی با تاسیس کانون های مجازی بسیج مهندسین و بازدیدهای علمی و فعالیت های سیاسی فرهنگی اجتماعی و اجرای یادواره های شهدا و محفل انس با قرآن و اردوهای طرح ولایت قابل تحسین است هرچند که سازمان بسیج مهندسین بازدیدهایی از سال 76 بنا به همت و تصمیم جمعی از مهندسین بسیجی که خدمات ارزنده ای را در دفاع مقدس داشتند به سرعت موفق به جذب عده زیادی از مهندسین گردیدند که امروزه بیش از چهل هزار نفر عضو این سازمان هستند و اولین هدفی که دنبال می کنند ایجاد یک تشکل برای مهندسین بسیجی در سراسر کشور است. جامعه مهندسین نقش تعیین کننده در اداره کشور داشته است از جمله پل خیبر که برای عبور رزمندگان روی آروند رود با مهندسی پیشرفته ای توسط مهندسین بسیجی احداث گردید که این خود در واقع زمینه های پیروزی ما را در عملیات والفجر 8 به وجود آورد و در همه صحنه های جنگ اولین کسانی که باید وارد صحنه جنگ می شدند گروه های مهندسین بودند چراکه این گروه ها باید سنگرها را آماده می کردند راه ها را احداث و زمینه های حضور رزمندگان را در خطوط مقدم جبهه فراهم می کردند و در بعد از جنگ هم در پروژه های متعدد راهسازی ، سد سازی و پروژه های متعددی در مراکزی مثل عسلویه که از افتخارات کشور ماست نقش تعیین کننده داشتند. رویکردهای سازمان بسیج مهندسین تقویت و توسعه سازمان بسیج مهندسین در سراسر کشور است که اکنون بیش از یکصد شهرستان کانون های بسیج مهندسین مستقر دارند که در جهت توسعه و تقویت رده های بسیج مهندسین در سراسر کشور فعالیت می کنند یکی دیگر از رویکردهای جدید ما ایجاد زیرساخت های مناسب جهت حضور گشترده تر مهندسین جوان در عرصه بسیج است که حضورشان در زمینه های فنی، مهندسی و تشکل های وابسه و نظامات مختلف مهندسی است همچنین ارائه خدمات علمی جهت ارتقای دانش مهندسی، دوره های آموزشی و متخصص متناسب با هر رشته ای برای مهندسین جهت تقویت و توسعه فرهنگ و ارزش های اسلامی در معماری و شهر سازی طراحی شده است که نقش مهندسین را در کشور برجسته تر و گسترده تر معرفی کرده است.

بسیج سازندگی و جایگاه آن در مهندسی فرهنگی کشور Keywords:

بسیج سازندگی و جایگاه آن در مهندسی فرهنگی کشور authors

مقاله فارسی "بسیج سازندگی و جایگاه آن در مهندسی فرهنگی کشور" توسط خدیجه صفت گل نوشته شده و در سال 1388 پس از تایید کمیته علمی همایش هم اندیشی بسیج سازندگی و نقش آن در توسعه همه جانبه کشور پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله بسیج سازندگی، مهندسی فرهنگی، بسیج مهندسین هستند. این مقاله در تاریخ 16 خرداد 1394 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 553 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که [توضیح سیویلیکا: این مقاله فقط به صورت چکیده مقاله در پایگاه سیویلیکا نمایه شده است] سازمان بسیج مهندسین با هدف پر کردن خلاء ناشی از عدم انسجام نیروهای متخصص در صحنه های اجتماعی و مدیریتی کشور تشکیل شده است بسیج مهندسین در سال 1376 با حمایت نیروی مقاومت بسیج تشکیل شد که امروزه بیش از 180 نفر از اعضای این ... .