سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

رویکردها و راهبردهای مشارکت مردمی در سازندگی کشور

Publish Year: 1388
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 456
این Paper فقط به صورت چکیده توسط دبیرخانه ارسال شده است و فایل کامل قابل دریافت نیست. برای یافتن Papers دارای فایل کامل، از بخش [جستجوی مقالات فارسی] اقدام فرمایید.

نسخه کامل این Paper ارائه نشده است و در دسترس نمی باشد

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

BASIJ01_056

Index date: 6 June 2015

رویکردها و راهبردهای مشارکت مردمی در سازندگی کشور abstract

[توضیح سیویلیکا: این مقاله فقط به صورت چکیده مقاله در پایگاه سیویلیکا نمایه شده است] امروزه مشارکت به عنوان یکی از موضوعاتی است که بسیار مورد استفاده قرار می گیرد چراکه می تواند اگر به صورت نهادمند و سازماندهی شده به اجرا درآید منشا اقدامات سازنده، پایدار و مثمر ثمری باشد. مشارکت اجتماعی بر آن دسته از فعالیت ها ی ارادی دلالت دارد که از طریق آنها اعضای یک جامعه در امور محله، شهر و روستا شرکت می کنند و به صورت مستقیم و غیر مستقیم در شکل دادن حیات اجتماعی مشارکت دارند چنین مشارکتی در برنامه های عمران اجتماعی ، جایگاه ویزه ای دارد که غفلت از آن و فراهم نساختن بسترهای لازم برای بسط و بهره گیری مناسب از آن برنامه های عمران اجتماعی را در سطوح مختلف دچار مشکل و نارسایی می کند مشارکت ، حرکت آگاهانه، فعال، آزاد و مسئولیت آوری است که برای تمشیت امور جامعه ضروری است. مشارکت در مفاهیمی مانند اتحاد، همبستگی، و تعاون متجلی می گردد ریشه در ساخت و روابط گروهی در سطوح محلی و ملی دارد و در نهایت مبتنی بر یک فرایند است. فرایندی که طی آن اطمینان و همبستگی میان مردم برقرار می شود . مشارکت به معنای شرکت و همکاری در کاری، امری یا فعالیتی و حضور در جمعی، گروهی و سازمانی جهت بحث و تصمیم گیری چه به صورت فعال و چه به صورت غیر فعال است و این امر مهمترین عامل برای سازندگی کشور می باشد.

رویکردها و راهبردهای مشارکت مردمی در سازندگی کشور Keywords:

رویکردها و راهبردهای مشارکت مردمی در سازندگی کشور authors

مقاله فارسی "رویکردها و راهبردهای مشارکت مردمی در سازندگی کشور" توسط وجیهه علیزاده مجد؛ لیلا فرقانی نوشته شده و در سال 1388 پس از تایید کمیته علمی همایش هم اندیشی بسیج سازندگی و نقش آن در توسعه همه جانبه کشور پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله مشارکت مردمی، سازندگی هستند. این مقاله در تاریخ 16 خرداد 1394 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 456 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که [توضیح سیویلیکا: این مقاله فقط به صورت چکیده مقاله در پایگاه سیویلیکا نمایه شده است] امروزه مشارکت به عنوان یکی از موضوعاتی است که بسیار مورد استفاده قرار می گیرد چراکه می تواند اگر به صورت نهادمند و سازماندهی شده به اجرا درآید منشا اقدامات سازنده، پایدار و مثمر ثمری باشد. مشارکت اجتماعی بر آن دسته از فعالیت ها ی ... .