سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

استفاده از آب شور در آبیاری بارانی گیاه ماش با تکنولوژی الکترومغناطیس

Publish Year: 1391
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 1,498

This Paper With 13 Page And PDF Format Ready To Download

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

NCAHEC01_091

Index date: 6 June 2015

استفاده از آب شور در آبیاری بارانی گیاه ماش با تکنولوژی الکترومغناطیس abstract

شوری خاک و آبیاری با آب شور هر دو از بزرگترین مشکلات کشاورزی است که علت ان تراکم املاح در منافذ و سیستم مویینگی خاک می باشد که باعث تجمع املاح در ریشه های نازک گیاهان ، کاهش شدید جذب مواد غذایی مورد نیاز، کندی رشد، پژمردگی و در بسیاری از موارد مرگ گیاه را باعث می گردد. نانکه آب شور به صورت بارانی بکار برده شود نمکها بر روی برگ ها تجمع یافته که با جذب از منافذ برگی باعث مسمومیت گیاه و سوختگی برگ ها می شود به منظور بررسی تکنولوژی الکترومغناطیس در استفاده از آب شور در آبیاری بر مراحل جوانه زنی و سبزینگی گیاه ماش در تاریخ کشت های مختلف این آزمایش در تابستان 1390 در اراضی کهنک از توابع شهرستان دزفول واقع در استان خوزستان با اجرای دو تیمار 1- آبیاری بارانی با آب شور بدون مغناطیس (مزرعه شاهد) 2- آبیاری بارانی با آب شور مغناطیس شده با پکیج الکترومغناطیس در سه نوبت کشت تیر ، مرداد و شهربور با گیاه ماش محلی صورت پذیرفت مشاهده شد در کلیه تکرارها همواره تعداد بذور جوانه زده و میزان سبزینگی در مزرعه تیمار نسبت به مزرعه شاهد بیشتر بوده ولی این تفاوت بین گروه های شاهد و تیمار در سطح 0/05 معنی دار نبوده و تکنولوژی مذکور تاثیر لازم بر گروه تیمار را نداشته است در اندام گیاهی نیز در تکرارهای مزراع شاهد، اندازه برگ کوچکتر ولی طول ریشه بلندتر از مزارع تیمار بود ضمنا اثر شدید برگ سوزی تا توقف رشد و از بین رفتن کامل در مرحله 2 تا 5 برگی مزرعه مشهود بود.

استفاده از آب شور در آبیاری بارانی گیاه ماش با تکنولوژی الکترومغناطیس Keywords:

استفاده از آب شور در آبیاری بارانی گیاه ماش با تکنولوژی الکترومغناطیس authors

داود دهقانپور

دانشجوی کارشناسی ارشد آبیاری و زهکشی دانشگاه آزاد اسلامی واحد شوشتر

سعید برومند نسب

دکتری آبیاری و زهکشی استاد دانشگاه شهید چمران اهواز

عبدالرحیم هوشمند

دکتری آبیاری و زهکشی استاد دانشگاه شهید چمران اهواز

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
زنگنه یوسف آبادی، الهام، 1388، بررسی آزمایشگاهی تاثیر استفاده از ...
علیزاده، امین. تاثیر شوری آب در آبیاری بارانی بر روی ...
گوشه، محی الدین، ارزیابی اثرات روش مغناطیسی بر کیفیت آب، ...
De Souza, A., Gani, p.Sueiro, I., Gilart, F., porras, E., ...
Belov, G.D., Sidorevish, N., and Golovarev, V.T., 1988. Irrigation of ...
Pang, X.F.2006.The conductivity properties of protons in ice and mechanism ...
Saliha, B.B.2005 .Bioefficacy testing of GMX online magnetic water conditioner ...
Schmutzer, M.A., and Hull, G.W.2006. Examination to Determine the Physical ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "استفاده از آب شور در آبیاری بارانی گیاه ماش با تکنولوژی الکترومغناطیس" توسط داود دهقانپور، دانشجوی کارشناسی ارشد آبیاری و زهکشی دانشگاه آزاد اسلامی واحد شوشتر؛ سعید برومند نسب، دکتری آبیاری و زهکشی استاد دانشگاه شهید چمران اهواز؛ عبدالرحیم هوشمند، دکتری آبیاری و زهکشی استاد دانشگاه شهید چمران اهواز نوشته شده و در سال 1391 پس از تایید کمیته علمی اولین همایش ملی کشاورزی در شرایط محیطی دشوار پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله الکترومغناطیس، آب شور، آبیاری بارانی، برگ سوزی، سیستم مویینگی خاک هستند. این مقاله در تاریخ 16 خرداد 1394 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 1498 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که شوری خاک و آبیاری با آب شور هر دو از بزرگترین مشکلات کشاورزی است که علت ان تراکم املاح در منافذ و سیستم مویینگی خاک می باشد که باعث تجمع املاح در ریشه های نازک گیاهان ، کاهش شدید جذب مواد غذایی مورد نیاز، کندی رشد، پژمردگی و در بسیاری از موارد مرگ گیاه را باعث می گردد. نانکه آب ... . برای دانلود فایل کامل مقاله استفاده از آب شور در آبیاری بارانی گیاه ماش با تکنولوژی الکترومغناطیس با 13 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.