سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

بررسی الگوی فرسایش و رسوبگذاری در سواحل دریای عمان مطالعه موردی بندر رمین

Publish Year: 1384
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 2,685

This Paper With 8 Page And PDF Format Ready To Download

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

IHC05_123

Index date: 28 November 2005

بررسی الگوی فرسایش و رسوبگذاری در سواحل دریای عمان مطالعه موردی بندر رمین abstract

بررسی پدیده رسوبگذاری در سواحل دریای عمان همواره یکی از مهمترین مسائل مربوط به طراحی بنادر در این سواحل بوده است. بندر صیادی رمین در 11 کیلومتری شرق شهرستان چابهار و در سواحل دریای عمان واقع شده و یکی از بنادر مهم صیادی استان سیستان و بلوچستان به شمار می رود که به علت رسوبگذاری در دهانه ورودی و حوضچه آن کارآیی لازم را ازدست داده است. در این تحقیق خصوصیات انتقال رسوب در منطقه با استفاده از اطلاعات هیدرودینامیک امواج، اندازه گیری میدانی، استفاده از تصاویر هوایی و ماهواره ای، اجرای مدول های HD ،NSW و ST از بسته نرم افزاری Mike21 و نقشه های هیدروگرافی، مورد مطالعه قرار گرفته و با توجه به نتایج حاصل، الگوی فرسایش و رسوبگذاری در منطقه مورد مطالعه، بررسی گردیده است. نتایج حاصله نشان دهنده آن است که روند کلی انتقال رسوب از غرب به شرق بوده و مقدار خالص آن معادل 116/000 متر مکعب در سال برآورد می شود. نتایج بدست آمده از اجرای مدول های HD و ST نشان می دهد که امواج جهت جنوب غربی با توجه به فرکانس وقوع بالا و ارتفاع موج بلندتر، بیشترین جریان ها را از جهت غرب به شرق خط ساحل بوجود می آورند. سرعت این جریان ها بالا بوده و تا 1/5 متر بر ثانیه نیز می رسد. به علاوه امواج جهت جنوب غربی باعث ایجاد یک جریان قوی گردابی درون حوضچه سمت شرق بندرگاه می گردند که در حالت ماکزیمم دارای سرعتی برابر 1/0 متر بر ثانیه می باشند. جریان های مذکور سبب انتقال رسوبات از سمت غرب به شرق بندرگاه می شوند که با کاهش سرعت جریان، رسوبات حمل شده ته نشین شده و مشاهدات محلی نیز مؤید این مطالب می باشد.

بررسی الگوی فرسایش و رسوبگذاری در سواحل دریای عمان مطالعه موردی بندر رمین Keywords:

انتقال رسوب و فرسایش , Mike 21 , بندر رمین , دریای عمان , ایران

بررسی الگوی فرسایش و رسوبگذاری در سواحل دریای عمان مطالعه موردی بندر رمین authors

سیف ا... حقیقی

کارشناس ارشد-مدیرعامل شرکت جهاد تحقیقات آب و آبخیزداری

امین افشار

کارشناس ارشد گروه دریا شرکت جهاد تحقیقات آب و آبخیزداری

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
گزارش مطالعات امواج بندر رمی‌ن، شرکت جهاد تحقی‌قات آب و ...
Dean, R. G. and Dalrymple, R. A. 1984, Water wave ...
Sorenson, R. M., 1997, Basic coastal engineering, second edition, Chapman ...
U. _ Army Coastal Engineering Research Center, 1984, Shore protection ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "بررسی الگوی فرسایش و رسوبگذاری در سواحل دریای عمان مطالعه موردی بندر رمین" توسط سیف ا... حقیقی، کارشناس ارشد-مدیرعامل شرکت جهاد تحقیقات آب و آبخیزداری؛ امین افشار، کارشناس ارشد گروه دریا شرکت جهاد تحقیقات آب و آبخیزداری نوشته شده و در سال 1384 پس از تایید کمیته علمی پنجمین کنفرانس هیدرولیک ایران پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله انتقال رسوب و فرسایش ، Mike 21 ، بندر رمین ، دریای عمان ، ایران هستند. این مقاله در تاریخ 7 آذر 1384 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 2685 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که بررسی پدیده رسوبگذاری در سواحل دریای عمان همواره یکی از مهمترین مسائل مربوط به طراحی بنادر در این سواحل بوده است. بندر صیادی رمین در 11 کیلومتری شرق شهرستان چابهار و در سواحل دریای عمان واقع شده و یکی از بنادر مهم صیادی استان سیستان و بلوچستان به شمار می رود که به علت رسوبگذاری در دهانه ورودی و حوضچه ... . برای دانلود فایل کامل مقاله بررسی الگوی فرسایش و رسوبگذاری در سواحل دریای عمان مطالعه موردی بندر رمین با 8 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.