سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

مناطق عشایری و قابلیت های گردشگری (دورنمایی پسا گردشگری انبوه)

Publish Year: 1383
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 785
این Paper فقط به صورت چکیده توسط دبیرخانه ارسال شده است و فایل کامل قابل دریافت نیست. برای یافتن Papers دارای فایل کامل، از بخش [جستجوی مقالات فارسی] اقدام فرمایید.

نسخه کامل این Paper ارائه نشده است و در دسترس نمی باشد

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

NCOTI01_046

Index date: 6 June 2015

مناطق عشایری و قابلیت های گردشگری (دورنمایی پسا گردشگری انبوه) abstract

بازآفریدن فضاهای درون متنی در پردازش معنای خود ارجاعی در عصر پسا مدرن ، گذران اوقات فراغت را در شیوه هایی از گردشگری به نمایش می گذارد که در یک درهم فشردگی فضا - زمان روندی رو به تزاید یافته و در پیرامون ساختار شکنی گردشگری انبوه ، فضاهای ماقبل مدرن را به عنوان مقاصد گردشگری بر می گزینند. انطباق کارکردی گردشگری در چارچوب های ماهیت گرایانه اش در پی اصالت موجود در فراگرد تجربه گردشگری ، مکان های مختلفی را جستجو می کند و مورد بازدید قرار می دهد در این میان میراث های فرهنگی به عنوان مولفه اصلی این گونه از پساگردشگری انبوه رخ می نماید و از آنحا که جوامع عشایری به عنوان میراثی سترگ بر جای مانده ، اصالت کارکردی و طبیعی شدن هستی شناسانه انسان در روابطی متقابل با محیط همراه با نشانه هایی از بازتابندگی تاریخ مندی می باشند می توانند در روندی از شناخت جریان پساگردشگری انبوه به عنوان مقاصد گردشگری ایفای نقش نمایند. هرچند عینیت یافتگی سرمایه داری از یک سو و توسعه درآمد و اشتغال از دیگر سو، برای جوامع عشایری به عنوان پارامترهای مهم محسوب می گردند بر این مبنا در این مقاله شناخت و پردازش پسا گردشگری انبوه در کنش پذیری جوامع و مناطق عشایری همراه با آثار آن مورد بررسی قرار می گیرد و رهیافت های پیرامون گردشگری عشایر ارائه می گردد.

مناطق عشایری و قابلیت های گردشگری (دورنمایی پسا گردشگری انبوه) Keywords:

مناطق عشایری و قابلیت های گردشگری (دورنمایی پسا گردشگری انبوه) authors

مهدی سقایی

دانشجوی دکتری جغرافیا - دانشگاه فردوسی مشهد

مقاله فارسی "مناطق عشایری و قابلیت های گردشگری (دورنمایی پسا گردشگری انبوه)" توسط مهدی سقایی، دانشجوی دکتری جغرافیا - دانشگاه فردوسی مشهد؛ سید دانا علیزاده نوشته شده و در سال 1383 پس از تایید کمیته علمی همایش ملی ساماندهی جامعه عشایر ایران پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله گردشگری، فضاهای درون متن، اشتغال، میراث های فرهنگی هستند. این مقاله در تاریخ 16 خرداد 1394 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 785 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که بازآفریدن فضاهای درون متنی در پردازش معنای خود ارجاعی در عصر پسا مدرن ، گذران اوقات فراغت را در شیوه هایی از گردشگری به نمایش می گذارد که در یک درهم فشردگی فضا - زمان روندی رو به تزاید یافته و در پیرامون ساختار شکنی گردشگری انبوه ، فضاهای ماقبل مدرن را به عنوان مقاصد گردشگری بر می گزینند. انطباق ... .