سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

مدل بندی سری های زمانی بیش پراکنده با استفاده از مدل های COM-POISS INGARCH

Publish Year: 1391
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 690

This Paper With 7 Page And PDF Format Ready To Download

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

CFMA03_117

Index date: 6 June 2015

مدل بندی سری های زمانی بیش پراکنده با استفاده از مدل های COM-POISS INGARCH abstract

سری های زمانی شمارشی بسیاری با بیش پراکندگی مواجه می شوند. مدل های INGARCH یک ابزار مناسب برای مدل بندی سری های زمانی شمارشی است. مدلهای پواسن و دوجمله ای منفی تنها برای بیش پراکندگی مناسب هستند. همچنین مدل های پواسن دوگانه و پواسن تعمیم یافته، هم بیش پراکندگی و هم کم پراکندگی را می توانند مدل بندی کنند. اما این دو مدل یک سری محدودیت و نقص دارند. مدل های COM-POISSON در مدل بندی دامنه وسیعی از بیش پراکندگی و کم پراکندگی (تنها با دو پارامتر) منعطف هستند. بنابراین مدل جدیدی از INGARCH بر پایه این توزیع معرفی خواهیم کرد و شرط ایستایی آن را بیان می کنیم. همچنین میانگین، واریانس و تابع خودهمبستگی و برخی از ویزگی های این مدل را مطالعه می کنیم و پیرامون مراحل برآورد ماکزیمم درستنمایی برای چارامترهای مورد علاقه بحث خواهیم کرد.

مدل بندی سری های زمانی بیش پراکنده با استفاده از مدل های COM-POISS INGARCH Keywords:

سری های زمانی بیش پراکنده , بیش پراکندگی , کم پراکندگی COM-POISSON

مدل بندی سری های زمانی بیش پراکنده با استفاده از مدل های COM-POISS INGARCH authors

نرگس احمدزاده گلی

دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم و تحقیقات تهران

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
C.H. WeiB, Thinning operations for modeling time series of counts-a ...
C.H. WeiB, Modelling time series of counts with overdispersion, Statistical ...
F. Zhu, A negative binomial integer-valued GARCH model, Journal of ...
H. WeiB, Modeling time series of counts with COM-Poisson INGARCH ...
K. Fokianos, Some recent progres in count time series, Statistics ...
K.F. Sellers, S. Borle, G. Shmueli, The COM-Poisson model for ...
F. Zhu, A negative binomial integer-valued GARCH model, Journal of ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "مدل بندی سری های زمانی بیش پراکنده با استفاده از مدل های COM-POISS INGARCH" توسط نرگس احمدزاده گلی، دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم و تحقیقات تهران نوشته شده و در سال 1391 پس از تایید کمیته علمی سومین کنفرانس ریاضیات مالی و کاربردها پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله سری های زمانی بیش پراکنده، بیش پراکندگی، کم پراکندگی COM-POISSON هستند. این مقاله در تاریخ 16 خرداد 1394 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 690 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که سری های زمانی شمارشی بسیاری با بیش پراکندگی مواجه می شوند. مدل های INGARCH یک ابزار مناسب برای مدل بندی سری های زمانی شمارشی است. مدلهای پواسن و دوجمله ای منفی تنها برای بیش پراکندگی مناسب هستند. همچنین مدل های پواسن دوگانه و پواسن تعمیم یافته، هم بیش پراکندگی و هم کم پراکندگی را می توانند مدل بندی کنند. اما ... . برای دانلود فایل کامل مقاله مدل بندی سری های زمانی بیش پراکنده با استفاده از مدل های COM-POISS INGARCH با 7 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.