سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

حذف رنگ کنگورد از پساب های صنعتی با استفاده از نانو ذرات مگنتایت

Publish Year: 1393
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 1,527

This Paper With 7 Page And PDF and WORD Format Ready To Download

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

AGROCONGRESS01_127

Index date: 6 June 2015

حذف رنگ کنگورد از پساب های صنعتی با استفاده از نانو ذرات مگنتایت abstract

رنگ ها یکی از مهمترین آلاینده های ناشی از پساب های صنعتی مانند صنعت کاغذ و نساجی می باشند که اثر مخربی در محیط زیست دارند. یکی از انواع این رنگزا ها کنگورد (CR) می باشد که شامل دو گروه آزو بوده و سمی می باشد، به همین دلیل استفاده از آن در صنایع ممنوع شده است. روش های گوناگونی برای حذف آلاینده های زیست محیطی وجود دارد. یکی از این روش ها که در سال های اخیر مورد توجه بسیاری از محققین قرار گرفته است استفاده از نانومواد می باشد. نانو ذرات مغناطیسی به خصوص مگنتایت قابلیت بالایی در جذب رنگ ها دارند. در این مقاله سنتز نانو ذرات مگنتایت با استفاده از روش سل-ژل و مواد نیتریت فریک و اتیلن گلیکول مورد بررسی قرار گرفته و مشخصات آن توسط دستگاه های میکروسکوپ الکترونی عبوری (TEM) و پراش اشعه ایکس (XRD) نشان داده شده است. همچنین ظرفیت و بازده جذب کنگورد به وسیله نانو ذرات مگنتایت توسط مدل های ایزوترم لانگمور و فرندلیچ ارزیابی شده است.

حذف رنگ کنگورد از پساب های صنعتی با استفاده از نانو ذرات مگنتایت Keywords:

آلاینده های محیط زیست , تصفیه پساب های صنعتی , روش سل-ژل , کنگورد , نانو ذرات مگنتایت

حذف رنگ کنگورد از پساب های صنعتی با استفاده از نانو ذرات مگنتایت authors

سارا شاکر

فارغ التحصیل کارشناسی ارشد مرکز نانوتکنولوژی، دانشکده علوم و تکنولوژی، دانشگاه جواهر لعل نهرو، حیدرآباد، هند ۵۰۰۰۸۵

شیرزاد ظفریان

فارغ التحصیل کارشناسی ارشد مرکز نانوتکنولوژی، دانشکده علوم و تکنولوژی، دانشگاه جواهر لعل نهرو، حیدرآباد، هند ۵۰۰۰۸۵

شیلپا چاکرا چیدورالا

استادیار مرکز نانوتکنولوژی، دانشکده علوم و تکنولوژی، دانشگاه جواهر لعل نهرو، حیدرآباد، هند ۵۰۰۰۸۵

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
(1) B. Wang, Q. Wei, S. Qu, Synthesis and Characteriz ...
(2) H. Markides, M. Rotherham, A. J. El Haj, B ...
(3) A. Afkhami, R. Moosavi, Adsorptive removal of congo red ...
(4) J. Xu, H. Yang, _ Fu, K. Du, Y. ...
(5) V. S. Shrivastava, Removal of Congo red dye from ...
(6) P. I. Girginova, A. L. D. da-Silva, C. B. ...
(7) X. Song Wang, J. J. Ren, H. J. Lu, ...
(9) E. Bulut, M. Ozacar, I. A. Sengil, Equilibrium and ...
(10) S. Chatterjee, D. S. Lee, M.W. Lee, S. H. ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "حذف رنگ کنگورد از پساب های صنعتی با استفاده از نانو ذرات مگنتایت" توسط سارا شاکر، فارغ التحصیل کارشناسی ارشد مرکز نانوتکنولوژی، دانشکده علوم و تکنولوژی، دانشگاه جواهر لعل نهرو، حیدرآباد، هند ۵۰۰۰۸۵؛ شیرزاد ظفریان، فارغ التحصیل کارشناسی ارشد مرکز نانوتکنولوژی، دانشکده علوم و تکنولوژی، دانشگاه جواهر لعل نهرو، حیدرآباد، هند ۵۰۰۰۸۵؛ شیلپا چاکرا چیدورالا، استادیار مرکز نانوتکنولوژی، دانشکده علوم و تکنولوژی، دانشگاه جواهر لعل نهرو، حیدرآباد، هند ۵۰۰۰۸۵ نوشته شده و در سال 1393 پس از تایید کمیته علمی اولین همایش الکترونیکی یافته های نوین در محیط زیست و اکوسیستم های کشاورزی پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله آلاینده های محیط زیست، تصفیه پساب های صنعتی، روش سل-ژل، کنگورد، نانو ذرات مگنتایت هستند. این مقاله در تاریخ 16 خرداد 1394 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 1527 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که رنگ ها یکی از مهمترین آلاینده های ناشی از پساب های صنعتی مانند صنعت کاغذ و نساجی می باشند که اثر مخربی در محیط زیست دارند. یکی از انواع این رنگزا ها کنگورد (CR) می باشد که شامل دو گروه آزو بوده و سمی می باشد، به همین دلیل استفاده از آن در صنایع ممنوع شده است. روش های گوناگونی ... . برای دانلود فایل کامل مقاله حذف رنگ کنگورد از پساب های صنعتی با استفاده از نانو ذرات مگنتایت با 7 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.