سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

الویت بندی ریسک های زیست محیطی جاده پاشنه زاگرس در استان خوزستان (اندیمشک-ایذه) با استفاده از روش تلفیقی AHP و آنتروپی

Publish Year: 1393
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 694

This Paper With 18 Page And PDF Format Ready To Download

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

PCEPSD02_140

Index date: 6 June 2015

الویت بندی ریسک های زیست محیطی جاده پاشنه زاگرس در استان خوزستان (اندیمشک-ایذه) با استفاده از روش تلفیقی AHP و آنتروپی abstract

از آنجایی که احداث هر پروزه ای اثراتی را بر محیط زیست بلافصل خود خواهد گذاشت احداث جاده نیز از این قاعده مستثنی نبوده و علی رغم منافع فراوان، ریسک ها و خطرات بالقوه ای را دارا می باشد که در صورت بالفعل شدن آنها آسیب های بسیاری را بر محیط زیست تحت تدثیر خود متحمل خواهد کرد. این تحقیق با هدف شناسایی و ارزیابی ریسک های احتمالی ناشی از عملیات ساختمانی و بهره برداری محور پاشنه زاگرس، به انجام رسید. بدین منظور پس از شناسایی فعالیت ها و محیط زیست محدوده مطالعاتی با توجه به شدت اثر و احتمال وقوع آن بر انسان و محیط زیست، کارشناسایی و طبقه بندی ریسک ها در قالب متدولوژی دلفی به انجام رسید. روش های مورد استفاده در این پژوهش، فرایند تحلیل سلسله مراتبی (AHP) و آنتروپی می باشد. نتایج بدست آمده حاکی از آن است که تصادف با عابرین با وزن نهایی 0/0678 و سلب اسایش با وزن نهایی 0/0408 مهمترین ریسک های زیست محیطی، کاهش تنوع زیستی با وزن نهایی 0/0005 کمترین ریسک در منطقه مورد مطالعه می باشد. بر اساس اولویت بندی آنتروپی (A3>A2>A1) بازه A3 بیشترین و بازه A1 کمترین ریسک منطقه را گرفته اند.

الویت بندی ریسک های زیست محیطی جاده پاشنه زاگرس در استان خوزستان (اندیمشک-ایذه) با استفاده از روش تلفیقی AHP و آنتروپی Keywords:

ارزیابی ریسک محیط زیستی , فرایند تحلیل سلسله مراتبی , آنتروپی , محور پاشنه زاگرس , روش دلفی

الویت بندی ریسک های زیست محیطی جاده پاشنه زاگرس در استان خوزستان (اندیمشک-ایذه) با استفاده از روش تلفیقی AHP و آنتروپی authors

رجا کوتی

دانشجوی کارشناسی ارشد دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم و تحقیقات خوزستان، گروه علوم محیط زیست

سعید ملماسی

عضو هیئت علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران شمال

ندا اورک

عضو هیئت علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم و تحقیقات خوزستان

جعفر مرشدی

عضو هیئت علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد شوشتر

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
پاشا، عین اله، (1386)، « آنتروپی، تئوری و کاربرد»، هفتمین ...
پاشایی زاد، حسین(1386)، « نگاهی اجمالی به روش دلفی»، پیک ...
دلبری، سید علی و داودی، سید علیرضا (1391)، «کاربرد تکنیک ...
قدسی پور، ح. 1388. فرآیند تحلیل سلسله مراتبی، AHP انتشارات ...
Loo, Robert (2002), _ The Delphi method: a powerful tool ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "الویت بندی ریسک های زیست محیطی جاده پاشنه زاگرس در استان خوزستان (اندیمشک-ایذه) با استفاده از روش تلفیقی AHP و آنتروپی" توسط رجا کوتی، دانشجوی کارشناسی ارشد دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم و تحقیقات خوزستان، گروه علوم محیط زیست؛ سعید ملماسی، عضو هیئت علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران شمال؛ ندا اورک، عضو هیئت علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم و تحقیقات خوزستان؛ جعفر مرشدی، عضو هیئت علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد شوشتر نوشته شده و در سال 1393 پس از تایید کمیته علمی دومین همایش ملی برنامه ریزی،حفاظت،حمایت از محیط زیست وتوسعه پایدار پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله ارزیابی ریسک محیط زیستی، فرایند تحلیل سلسله مراتبی، آنتروپی، محور پاشنه زاگرس، روش دلفی هستند. این مقاله در تاریخ 16 خرداد 1394 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 694 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که از آنجایی که احداث هر پروزه ای اثراتی را بر محیط زیست بلافصل خود خواهد گذاشت احداث جاده نیز از این قاعده مستثنی نبوده و علی رغم منافع فراوان، ریسک ها و خطرات بالقوه ای را دارا می باشد که در صورت بالفعل شدن آنها آسیب های بسیاری را بر محیط زیست تحت تدثیر خود متحمل خواهد کرد. این تحقیق ... . برای دانلود فایل کامل مقاله الویت بندی ریسک های زیست محیطی جاده پاشنه زاگرس در استان خوزستان (اندیمشک-ایذه) با استفاده از روش تلفیقی AHP و آنتروپی با 18 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.