سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

بهبود کیفیت توان با استفاده از DSTATCOM در سیستم سه فاز چهار سیمه با VSC سه پایه و ترانسفورماتور T شکل

Publish Year: 1393
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 1,021

This Paper With 8 Page And PDF Format Ready To Download

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

AEBSCONF02_044

Index date: 6 June 2015

بهبود کیفیت توان با استفاده از DSTATCOM در سیستم سه فاز چهار سیمه با VSC سه پایه و ترانسفورماتور T شکل abstract

در این مقاله ، یک جبران ساز استاتیک توزیع چهار سیمه سه فاز (DSTATCOM) بر مبنای ترانسفورماتور T شکل ومبدل منبع ولتاژ سه پایه (VSC three leg) برای بهبود کیفیت توان پیشنهاد شده است. ترانس T شکل جریان خط خنثی و جریان هارمونیک جبران کننده VSC سه پایه و توان راکتیو راتضعیف می کند و بار را متعادل می کند. دو ترانس تکفاز به شکل T برای وصل کردن یک سیستم توزیع قدرت چهار سیمه، سه فاز با نسبت مورد نیاز برای VSC استفاده می شود.تریستورهای GTO مبتنی بر VSC با استفاده از یک خازن پشتیبانی می شود. و برای جبران سازی مورد نیاز جریان بار کنترل می شود. ولتاژ خازن VSC طی تغییز شرایط بار تنظیم می شود. این DSTATCOM برای تصحیح ضریب توان و تنظیم ولتاژ ، زمانی که جریان خنثی جبران می شود و هارمونیک ها حذف می شوند توسط نرم افزار PSCAD/EMTDC شبیه سازی شده است.

بهبود کیفیت توان با استفاده از DSTATCOM در سیستم سه فاز چهار سیمه با VSC سه پایه و ترانسفورماتور T شکل Keywords:

جبرانساز استاتیکی توزیع , بهبود کیفیت توان , جبرانگر جریان خنثی , ترانسفورماتور متصل T شکل , مبدل منبع ولتاز (VSC)

بهبود کیفیت توان با استفاده از DSTATCOM در سیستم سه فاز چهار سیمه با VSC سه پایه و ترانسفورماتور T شکل authors

محمد ظهورعطار

دانشجوی دکتری برق، دانشکده مهندسی برق والکترونیک، دانشگاه صنعتی شیراز، فارس، ایران

ندا پیرزاد مشاک

دانشگاه آزاد اسلامی واحد شوش، گروه برق، شوش، ایران

غلامعلی عسکرزاده

دانشجوی کارشناسی ارشد برق، دانشکده فنی و مهندسی، موسسه غیرانتفاعی مازیار نور، نور، ایران

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
A. Ghosh and G. Ledwich, Power Quality Enhncemet Using Custom ...
R. C. Dugan, M. F. McGranaghan, and H. W. Beaty, ...
H. Akagi, E. H. Watanabe, and M. Aredes, Instantaneous Power ...
A. M oreno-Munoz, Power Quality: Mitigation Technologies in a Distributed ...
E. F. Fuchs and M. A. S. Mausoum, Power Quality ...
_ _ _ _ _ _ _ _ _ in ...
H.-L. Jou, J.-C. Wu. K.-D. Wu, W.-J. Chiang, and Y.-H. ...
H.-L. Jou, K.-D.Wu, J.-C.Wu, andW. -J.Chiang, _ three-phase four-wire power ...
H. L. Jou, K. D. Wu, J. C. Wu, C. ...
H. Fugita and H. Akagi, _ 'Voltage -regulation performance of ...
M. C. Benhabib and , Saadate, "New control approach for ...
M. I. Milances, E. R. Cadaval, and F. B. Gonz ...
B. A. Cogbill and J. A. Hetrick, "Analysis of T-T ...
IEEE Guide for Applications of Transformer Connections in Three-Phase Distribution ...
B. N. Singh, P. Rastgoufard, B. Singh, A. Chandra, and ...
J. R. Hendershot and T. J. E. Miller, Design of ...
P. Enjeti, W. Shireen, P. Packebush, and I. Pitel, "Analysis ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "بهبود کیفیت توان با استفاده از DSTATCOM در سیستم سه فاز چهار سیمه با VSC سه پایه و ترانسفورماتور T شکل" توسط محمد ظهورعطار، دانشجوی دکتری برق، دانشکده مهندسی برق والکترونیک، دانشگاه صنعتی شیراز، فارس، ایران؛ ندا پیرزاد مشاک، دانشگاه آزاد اسلامی واحد شوش، گروه برق، شوش، ایران؛ غلامعلی عسکرزاده، دانشجوی کارشناسی ارشد برق، دانشکده فنی و مهندسی، موسسه غیرانتفاعی مازیار نور، نور، ایران نوشته شده و در سال 1393 پس از تایید کمیته علمی دومین کنفرانس بین المللی دستاوردهای نوین در علوم مهندسی و پایه پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله جبرانساز استاتیکی توزیع، بهبود کیفیت توان، جبرانگر جریان خنثی، ترانسفورماتور متصل T شکل، مبدل منبع ولتاز (VSC) هستند. این مقاله در تاریخ 16 خرداد 1394 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 1021 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که در این مقاله ، یک جبران ساز استاتیک توزیع چهار سیمه سه فاز (DSTATCOM) بر مبنای ترانسفورماتور T شکل ومبدل منبع ولتاژ سه پایه (VSC three leg) برای بهبود کیفیت توان پیشنهاد شده است. ترانس T شکل جریان خط خنثی و جریان هارمونیک جبران کننده VSC سه پایه و توان راکتیو راتضعیف می کند و بار را متعادل می کند. ... . برای دانلود فایل کامل مقاله بهبود کیفیت توان با استفاده از DSTATCOM در سیستم سه فاز چهار سیمه با VSC سه پایه و ترانسفورماتور T شکل با 8 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.