سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

الگوریتم رقابت استعماری برای خوشه بندی داده ها

Publish Year: 1393
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 1,160

This Paper With 6 Page And PDF Format Ready To Download

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

KMTTORBAT01_055

Index date: 6 June 2015

الگوریتم رقابت استعماری برای خوشه بندی داده ها abstract

خوشه بندی داده ها یک ابزار تجزیه وتحلیل برای آمار داده ها است که در زمینه های مختلف ازجمله تشخیص الگو، داده کاوی، یادگیری ماشین، تجزیه وتحلیل تصویر و بیوانفورماتیک کاربرد دارد، و در آن اطلاعات تجزیه وتحلیل می تواند در هراندازه و شکلی باشد. خوشه بندی داده ها روشی برای دسته بندی داده های مشابه است که این روش سال ها در علوم مختلف به کاررفته و الگوریتم های زیادی برای آن طراحی شده است. تحقیقات اخیر خوشه بندی به سمت روش های ترکیبی، دارای قابلیت استحکام، پایداری و دقت هستند. یک تکنیک بهبود یافته استفاده از الگوریتم های تکاملی جدید برای خوشه بندی می باشد. الگوریتم K-means می تواند با انتخاب نامناسب در مرحله مقداردهی اولیه به خطر افتد. این مقاله معایب روش های قبلی خوشه بندی را بیان نموده و در ادامه راهکاری برای برطرف کردن این معایب ارائه می نماید. با استفاده از الگوریتم رقابت استعماری روشی برای خوشه بندی داده ها ارائه داده و نتایج را با راهکارهای قبلی مقایسه کرده که دلیلی بر کارایی الگوریتم نسبت به الگوریتم های قبلی می باشد.

الگوریتم رقابت استعماری برای خوشه بندی داده ها Keywords:

الگوریتم رقابت استعماری برای خوشه بندی داده ها authors

جواد حمیدزاده

استادیار، دانشکده مهندسی کامپیوتر و فناوری اطلاعات، دانشگاه صنعتی سجاد، مشهد، ایران

ساره ایزدپناه

دانشجوی کارشناسی ارشد مهندسی کامپیوتر (نرم افزار)، گروه کامپیوتر، دانشگاه آزاد اسلامی واحد فردوس، ایران

هما حسین زاده

دانشجوی کارشناسی ارشد مهندسی کامپیوتر (نرم افزار)، گروه کامپیوتر، دانشگاه آزاد اسلامی واحد فردوس، ایران

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
In Evolutionary Computation, 2003. CEC'0آ The 2003 Congress on, vol. ...
Computer Scientists, Hong Kong. Vol. 1. 2012. ...
Chuang, L. Y., Hsiao, C. J., Yang, C. H. "Chaotic ...
Van der Merwe, D. W., Engelbrecht, A. P. "Data using ...
Cobos, C., Mendoza, M., Manic, M., Leon, E., Herrera- Viedma, ...
Georgieva, K., Engelbrecht, A. P. "A cooperative multi- population approach ...
Zhu, Lin, Longbing Cao, Jie Yang. "Multiobjective evolutionary algo rithm-based ...
Montazer, Gholam Ali, Mohammad Sadegh Rezaei. "A nev approach in ...
Clustering Method", In Education and e-Learning Innovations (ICEELI), 20 1 ...
_ _ _ _ international symposium on micro machine and ...
Nisha, M. N., S. Mohanavalli, R. Swathika. "Improving the quality ...
Wang, J., Jing, Y., Teng, Y., Li, Q. "A novel ...
Kromer, P., Jan Platos, and Vaclav Snasel. "Genetic algorithm for ...
Tan, S. C. "Simplifying and improving swarm-based clustering", InEvolutionary Computation ...
Atashpaz- Gargari, E., Lucas, C. "Imperialist competitive algorithm: an algorithm ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "الگوریتم رقابت استعماری برای خوشه بندی داده ها" توسط جواد حمیدزاده، استادیار، دانشکده مهندسی کامپیوتر و فناوری اطلاعات، دانشگاه صنعتی سجاد، مشهد، ایران؛ ساره ایزدپناه، دانشجوی کارشناسی ارشد مهندسی کامپیوتر (نرم افزار)، گروه کامپیوتر، دانشگاه آزاد اسلامی واحد فردوس، ایران؛ هما حسین زاده، دانشجوی کارشناسی ارشد مهندسی کامپیوتر (نرم افزار)، گروه کامپیوتر، دانشگاه آزاد اسلامی واحد فردوس، ایران نوشته شده و در سال 1393 پس از تایید کمیته علمی اولین همایش ملی فناوری و مدیریت دانش با محوریت اقتصاد مقاومتی پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله خوشه بندی،K-means، رقابت استعماری هستند. این مقاله در تاریخ 16 خرداد 1394 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 1160 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که خوشه بندی داده ها یک ابزار تجزیه وتحلیل برای آمار داده ها است که در زمینه های مختلف ازجمله تشخیص الگو، داده کاوی، یادگیری ماشین، تجزیه وتحلیل تصویر و بیوانفورماتیک کاربرد دارد، و در آن اطلاعات تجزیه وتحلیل می تواند در هراندازه و شکلی باشد. خوشه بندی داده ها روشی برای دسته بندی داده های مشابه است که این روش ... . برای دانلود فایل کامل مقاله الگوریتم رقابت استعماری برای خوشه بندی داده ها با 6 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.