Year: 1393
COI: NCPDMS01_333
Language: PersianView: 314
متن کامل این Paper منتشر نشده است و فقط به صورت چکیده یا چکیده مبسوط در پایگاه موجود می باشد.
توضیح: معمولا کلیه مقالاتی که کمتر از ۵ صفحه باشند در پایگاه سیویلیکا اصل Paper (فول تکست) محسوب نمی شوند و فقط کاربران عضو بدون کسر اعتبار می توانند فایل آنها را دریافت نمایند.
توضیح: معمولا کلیه مقالاتی که کمتر از ۵ صفحه باشند در پایگاه سیویلیکا اصل Paper (فول تکست) محسوب نمی شوند و فقط کاربران عضو بدون کسر اعتبار می توانند فایل آنها را دریافت نمایند.
متن کامل (فول تکست) این مقاله منتشر نشده و یا در سایت موجود نیست و امکان خرید آن فراهم نمی باشد.
Authors
Abstract:
سکوی دریایی نمونه ای از سکوهای ثابت فراساحلی است که می تواند در عمق چندین متر تا بیشتر از ۳22 متر درآب ساخته شود.اجزای عمده سازه ای آن جکت،شمع ها و عرشه می باشند. یکی از عوامل تعیین کننده در طراحی و ارزیابی سکوهای دریایی،بارگذاری شرایط دریاست.به دلیل اهمیت بارگذاری موج نسبت به سایر پارامترهای دریا،به طور معمول بارگذاری موج به عنوان شاخصی برای بارگذاری دریا شناخته می شود. در مطالعه حاضر،هدف استفاده از سیستم جداسازی به منظور کاهش ارتعاشات ایجاد شده توسط موج روی سکوهای دور از ساحل می باشد. به بیان دیگر سیستم جداساز از جذب انرژی موج توسط روبنای سازه جلوگیری می کند. هدف از این پژوهش،بررسی تاثیر سیستم جداسازی روی کنترل ارتعاش سکوهای دریایی تحت اثر موج و پیدا کردن یک ترکیب مناسب سیستم جداساز می باشد. استراتژی پیشنهادی جهت فرونشاندن لرزش سکوی دور از ساحل استفاده از جداگرهای خطی و بکارگیری الگوریتمی برای کنترل رفتار مجموعه است.پیش بینی می شود که این ترکیب قادر به کاهش قابل توجه ارتعاش سکو خواهد بود. از نتایج مطالعات حاضر می توان در طراحی کلیه سکوهای دریایی استفاده کرد.
Keywords:
سكوهاي فراساحلي،سيستم جداسازي،جداساز خطي،روش هاي عددي
Paper COI Code
برای لینک دهی به این Paper می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت Paper در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/359502/
How To Citation:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این Paper ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:رضازاده، الهام و لشته نشایی، میراحمد و بهار، آرش و مهرداد، میرعبدالحمید،1393،کنترل رفتار عرشه ی سکوهای دریائی به کمک سیستم جداساز لرزه ای،اولین همایش ملی پدافند غیر عامل در علوم دریایی،بندرعباس،،،https://civilica.com/doc/359502
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این Paper اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1393، رضازاده، الهام؛ میراحمد لشته نشایی و آرش بهار و میرعبدالحمید مهرداد)
برای بار دوم به بعد: (1393، رضازاده؛ لشته نشایی و بهار و مهرداد)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
Research Info Management
اطلاعات استنادی این Paper را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
علم سنجی و رتبه بندی Paper
مشخصات مرکز تولید کننده این Paper به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مقالات پیشنهادی مرتبط
- ارزیابی عملکرد میراگرهای اصطکاکی در قابهای فولادی با بادبندهای برون محور
- بررسی وقوع خرابی پیش رونده درحین زلزله و ارائه راهکار برای جلوگیری ازآن
- تحلیل دینامیکی خرابی پیش رونده لرزه ای با استفاده از تحلیل دینامیکی فزاینده
- الگوریتم بهینه سازی تکاملی شکار گروهی دلفین ها (HDA)
- مطالعه آزمایشگاهی تاثیر الیاف های پلاستیکی و کنفی بر روی بتن خودمتراکم
مقالات فوق بر اساس داده کاوی مقالات مطالعه شده توسط پژوهشگران محاسبه شده است.
New Papers
- نقش مهندسی ارزش در پروژه های زیربنایی به روش تحلیل سلسله مراتبی (مطالعه موردی: پروژه های راه آهن تهران - شمال)
- نشانگرهای زیستی و کاربردهای آنها
- مقاوم سازی تیر های بتنی با استفاده از الیاف کامپوزیتی FRP
- معرفی روش های محاسبات Carbon Capture در اکوسیستم های آب های شور
- مروری بر روش های اندازه گیری ترسیب کربن: اکوسیستم های آب های شور
This Papers recently indexed in civilica
Share this page
More information about COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.