تعیین بار میکروبی کشک زرد سیستان
Publish place: First International Conference on New Findings in Agricultural Science, Natural Resources and Environment
Publish Year: 1393
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: Persian
View: 1,021
This Paper With 8 Page And PDF Format Ready To Download
- Certificate
- من نویسنده این مقاله هستم
استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:
شناسه ملی سند علمی:
NEWCONF01_070
تاریخ نمایه سازی: 16 خرداد 1394
Abstract:
کشک زرد یکی از معروفترین کشک های تولیدی که در منطقه سیستان به صورت بومی تولید می شود کشک زرد را به دلیل داشتن مواد نگه دارنده طبیعی و درصد رطوبت پایین برای مدت زیادی می توان نگهداری کرد. بررسی میزان بار میکروبی هدف اصلی انجام این تحقیق است این کشک ها مدت زمان زیادی نگهداری می شوند اما با توجه به اینکه کشک یکی از غنی ترین منابع پروتئین حیوانی است محیط مناسبی برای رشد و تکثیر میکروب های مختلف محسوب می شود در 10 نمونه در هیچ یک از نمونه های مورد آزمایش ، آلودگی به سالمونلا و استافیلوکوکوس تایید نگردید و ایکلای در 6 نمونه مثبت بود . اصلاح روش طبخ و عمل آوری و پیشگری از آلودگی ثانویه مهمترین اقدامات برای پیشگیری از آلودگی مواد غذایی محسوب می گردد.
Keywords:
Authors
پروین لایق رفعت
دانشجو دکتری دامپزشکی دانشگاه زابل-ایران
ملیحه حیسنی
دانشجو دکتری دامپزشکی دانشگاه زابل – ایران
مهدیه میش مست نهی
دانشجو دکتری دامپزشکی دانشگاه زابل
فاطمه خمر
دانشجو دکتری دامپزشکی دانشگاه زابل
مراجع و منابع این Paper:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :