سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

بازشناسی عناصر اصلی سیمای شهر از دیدگاه کوین لینچ و بررسی استخر لاهیجان به عنوان یک نشانه شهری

Publish Year: 1393
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 6,278

This Paper With 12 Page And PDF Format Ready To Download

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

UUSD01_1030

Index date: 7 June 2015

بازشناسی عناصر اصلی سیمای شهر از دیدگاه کوین لینچ و بررسی استخر لاهیجان به عنوان یک نشانه شهری abstract

راه ، لبه ، گره ، محله و نشانه از جمله پارامترهای اساسی در روش شناسی لینچ است که درتوصیف و شناسایی عوامل شکل دهنده به ساختار سیمای شهر و ایجاد بینشی جدید در نحوه نگریستن به محیط پیرامون و شناخت همگن و دقیق آن منجر می شود. لینچ اولین گام را در صغییر مفهوم شهر از پدیده های دو بعدی به پدیده های سه بعدی برداش و با هدف خوانایی بیشتر به بررسی و صحلی علائم و نشانه های موجود در شهر پرداخت . در این پژوهش ضمن بازشناسی دیدگاه های لینچ ، به اهمیت اینموضوع پرداخته و انتقادات وارد بر این دیدگاه را مورد بررسی قرار می دهیم و در صدد پاسخ دادن به این سؤال هستیم که آیا اینپنج عنصر که لینچ برای ساختن سیمای شهر مطرح کرده است کافی است یا خیر. روش تحقیق این پژوهش به صورت توصیفی-تحلیلی و مطالعات میدانی می باشد و منابع کتابخانه ای و ژورنالهای مرتبط به عنوان منابع اطلاعاتی این پژوهش مورد استفاده قرار گرفته اس . در این پژوهش سعی در شناخت عناصراصلی سیمای شهر و صاثیر آن بر ایجاد خوانایی شده است و نتیجه تحقیق دلالت بر این دارد که رعایت منظر شهری مطلوب علاوه بر بالا بردن کیفیت تصویر ذهنی شهروندان به رشد اقتصادی شهر نیز کمک می شود و در آخر استخر شهر لاهیجان به عنوان یه نشانه شهری بررسی می شود

بازشناسی عناصر اصلی سیمای شهر از دیدگاه کوین لینچ و بررسی استخر لاهیجان به عنوان یک نشانه شهری Keywords:

بازشناسی عناصر اصلی سیمای شهر از دیدگاه کوین لینچ و بررسی استخر لاهیجان به عنوان یک نشانه شهری authors

امیررضا کریمی آذری

استادیار، دانشکده معماری و هنر، دانشگاه گیلان، ایران

سیده مرضیه باقری

دانشجوی کارشناسی ارشد ، دانشکده هنر و معماری، موسسه آموزش عالی دیلمان لاهیجان؛

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
آلتمن، ایروین، (1390)، مترجم: علی نمازیان، محیط و رفتار اجتماعی: ...
ادیب عباسی، منصور، (1382)، شهر من لاهیجان: نگرشی تاریخی، سیاسی، ...
شوای، فرانسواز، (1384)، مترجم: سید محسن حبیبی، شهرسازی، تخیلات و ...
ضمیران، محمد، (1383)، درآمدی بر نشانه شناسی هنر، تهران، نشر ...
گلکار، کورش، (1382)، همایش: سیما و منظر شهری، تجارب جهانی ...
لینچ، کوین، (1381)، جنبه های واجد اهمیت فرم گران شهران، ...
لینچ، کوین، (1389)، مترجم: منوچهر مزینی، سیمای شهر، تهران، چاپ ...
مدنی پور، علی، (1384)، مترجم: فرهاد مرتضایی، طراحی فضای شهری: ...
هاگت، پیتر، (1379)، مترجم: شاپور گودرزی نژاد، جغرافیا: ترکیبی نو، ...
یاراحمدی، امیر، (1378)، به سوی شهرسازی انسان گرا، تهران، چاپ ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "بازشناسی عناصر اصلی سیمای شهر از دیدگاه کوین لینچ و بررسی استخر لاهیجان به عنوان یک نشانه شهری" توسط امیررضا کریمی آذری، استادیار، دانشکده معماری و هنر، دانشگاه گیلان، ایران؛ سیده مرضیه باقری، دانشجوی کارشناسی ارشد ، دانشکده هنر و معماری، موسسه آموزش عالی دیلمان لاهیجان؛ نوشته شده و در سال 1393 پس از تایید کمیته علمی اولین کنفرانس ملی شهرسازی، مدیریت شهری و توسعه پایدار پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله سیمای شهر، کوین لینچ، تصویر ذهنی، خوانایی، مطلوبی هستند. این مقاله در تاریخ 17 خرداد 1394 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 6278 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که راه ، لبه ، گره ، محله و نشانه از جمله پارامترهای اساسی در روش شناسی لینچ است که درتوصیف و شناسایی عوامل شکل دهنده به ساختار سیمای شهر و ایجاد بینشی جدید در نحوه نگریستن به محیط پیرامون و شناخت همگن و دقیق آن منجر می شود. لینچ اولین گام را در صغییر مفهوم شهر از پدیده های دو ... . برای دانلود فایل کامل مقاله بازشناسی عناصر اصلی سیمای شهر از دیدگاه کوین لینچ و بررسی استخر لاهیجان به عنوان یک نشانه شهری با 12 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.