سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

بازشناسی مفهوم واحد همسایگی براساس معماری و شهرسازی سنتی ایران

Publish Year: 1393
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 1,483

This Paper With 12 Page And PDF Format Ready To Download

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

UUSD01_1081

Index date: 7 June 2015

بازشناسی مفهوم واحد همسایگی براساس معماری و شهرسازی سنتی ایران abstract

واحدهمسایگی به عنوان اولین فضا پس ازواحدمسکونی ازدیرباز موردتوجه معماران و شهرسازان بوده است و اهمیت زیادی درایجادحس امنیت ارامش واسایش برخوردار بود رسیدن به واحدهمسایگی و پس ازآن واحدمسکونی درمعماری سنتی ایران دارای سلسله مراتبی بود که باعث ایجادمحرمیت و درپی آن امنیت افراد ساکن درآن واحد همسایگی می شد عواملی که درایجاداین محرمیت درسطح واحدهمسایگی درمعماری گذشتگان ماوجود داشت امروزه درزندگی های ماشینی و سریع ما دیده نمی شود باتوجه به اینکه واحدهمسایگی جزئی ازمحله است بدون بررسی محله نمی وان به شناخت درستی ازواحدهمسایگی رسید دراین مقاله سعی شده است باتوجه به مفهوم محله و واحدهمسایگی و سلسله مراتب محرمیت فضایی دربافت سنتی شهرهای ایران به الگویی مناسب برای واحدهای مسکونی درعصرحاضر رسید ازمنابع کتابخانه ای و روش تحقیق کیفی برای انجام این مقاله استفاده شده است

بازشناسی مفهوم واحد همسایگی براساس معماری و شهرسازی سنتی ایران Keywords:

بازشناسی مفهوم واحد همسایگی براساس معماری و شهرسازی سنتی ایران authors

الهام مکتبی

دانشجوی کارشناسی ارشد دانشگاه علوم و تحقیقات خوزستان

بهزاد وثیق

استادیار و عضو هیات علمی دانشگاه صنعتی جندی شاپور دزفول

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
بمانیان، محمدرضا، اخوت، هانیه، الماسی‌فر، نینا (1389)؛ «معماری و شهرسازی ...
یحبیبی، محسن، مسائلی، صدیقه‌(1378)؛ «سرانه کاربری‌های شهری»، تهران: سازمان ملی ...
_حسنی مفرد، سید حسن، باشی، محمدرضا(1391)؛ «تبیین الگوهای حریم و ...
_ساطان زاده، حسین(1389)؛ «فضاهای شهری در بافت‌های تاریخی ایران»، تهران: ...
_منصور کیانی، نادر(1391)؛ «از سیر تا پیاز همسایگی»، چهل خانه، ...
_نعیمه، غلامرضا(1376)؛ «دزفول شهر آجر»، چاپ اول، تهران: سازمان میراث ...
_یوسفی(1386)؛ «چگونگی استفاده از اصول معماری اسلامی در معماری معاصر ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "بازشناسی مفهوم واحد همسایگی براساس معماری و شهرسازی سنتی ایران" توسط الهام مکتبی، دانشجوی کارشناسی ارشد دانشگاه علوم و تحقیقات خوزستان؛ بهزاد وثیق، استادیار و عضو هیات علمی دانشگاه صنعتی جندی شاپور دزفول نوشته شده و در سال 1393 پس از تایید کمیته علمی اولین کنفرانس ملی شهرسازی، مدیریت شهری و توسعه پایدار پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله واحدهمسایگی ، محله ، معماری سنتی ایران ، سلسله مراتب ، محرمیت هستند. این مقاله در تاریخ 17 خرداد 1394 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 1483 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که واحدهمسایگی به عنوان اولین فضا پس ازواحدمسکونی ازدیرباز موردتوجه معماران و شهرسازان بوده است و اهمیت زیادی درایجادحس امنیت ارامش واسایش برخوردار بود رسیدن به واحدهمسایگی و پس ازآن واحدمسکونی درمعماری سنتی ایران دارای سلسله مراتبی بود که باعث ایجادمحرمیت و درپی آن امنیت افراد ساکن درآن واحد همسایگی می شد عواملی که درایجاداین محرمیت درسطح واحدهمسایگی درمعماری گذشتگان ماوجود ... . برای دانلود فایل کامل مقاله بازشناسی مفهوم واحد همسایگی براساس معماری و شهرسازی سنتی ایران با 12 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.