سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

استفاده تناظریابی عوارض برداری در آمایش سرزمین

Publish Year: 1393
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 743

This Paper With 10 Page And PDF Format Ready To Download

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

GISLS01_087

Index date: 10 July 2015

استفاده تناظریابی عوارض برداری در آمایش سرزمین abstract

امروزه اغلب آنالیزهای مکانی موفق، نیازمند به استفاده از مجموعه داده های مکانی متنوع می باشد که حتیبرای یک منطقه ی یکسان جمع آوری و تهیه شده اند این موضوع به گونه ایست که قسمت اعظم سرمایه گذاری اکثرارگانها و سازمانها، در اخذ داده های مختلف از جمله داده های مکانی صرف می شود. از سویی دیگر رشد آگاهی درمورد اهمیت اطلاعات مکانی منجر به افزایش تقاضاهای پیوسته برای داده های مکانی متفاوت شده است این در حالیاست که مبادله و انتقال این مجموعه داده ها با استفاده از ترکیب آن ها به ندرت اتفاق افتاده است و امکان دوبارهکاری و تلاش های مجدد برای تهیه ی داده های یکسان وجود دارد. در آمایش سرزمین یکی از موانع موجود عدموجود استاندارد مشخص برای اشتراک گذاری و تولید داده می باشد ، در این راستا یکپارچه سازی این مجموعه داده ها وانتقال اطلاعات جمعیتی و اقتصادی و سایر اطلاعات مورد نیاز برای آمایش سرزمین، از یک مجموعه داده به دیگریانجام می گیرد و با سوق دادن مدیریت جزیرهای به سوی تفکر سیستمی ،دستیابی به اهداف آمایش سرزمین ، در نبوداستاندارد های واحد برای اشتراک گذاری ،تسهیل گردیده و به وسیله ی ایجاد هماهنگی بین مناطق ناهماهنگ، بهاجرای طرح های آمایش سرزمین پرداخته می شود.

استفاده تناظریابی عوارض برداری در آمایش سرزمین Keywords:

استفاده تناظریابی عوارض برداری در آمایش سرزمین authors

علی دهقانی تفتی

دانشجوی کارشناسی ارشد_ سیستم های اطلاعات جغرافیایی (GIS)_ دانشکده فنی دانشگاه تهران

رحیم علی عباسپور

عضو هیئت علمی_ سیستم های اطلاعات جغرافیایی (GIS) دانشکده فنی دانشگاه تهران

آزاده نصیری دهج

دانش آموخته ی کارشناسی ارشد_ سیستم های اطلاعات جغرافیایی (GIS)_دانشکده نقشه برداری دانشگاه صنعتی خواجه نصیرالدین طوسی

صادق خضری

دانشجوی کارشناسی ارشد _ سنجش از دور و سیستم های اطلاعات جغرافیایی (RS,GIS) _ دانشگاه آزاد اسلامی واحد یزد

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
ع‌ک‌رم‌ی, _ ال‌ع‌ات جغ‌افای‌ی در آواش سرز‌ن _ _ هیش ...
ع. فراهان‌ی‌بویا, کن‌اظی‌اب‌ی ع‌وارضرب‌رداری درق‌ش ه ه‌ای چق‌ی‌اس‌ی, " .7837 ...
M. Zhang, W. Shi, and L. Meng, _ generic matching ...
J. A. G. Hansen, "Canadian small settlements and the uptake ...
S. Yuan and . Tao, "Development of conflation components, ; ...
G. Touya, A. Coupe, J. Le Jollec, O. Dorie, and ...
M. Mainguenaud, "Consistency of spatial database query results, " Comput. ...
M. Zhang, "Methods and imp lementations of road-network matching, Doktorarbeit, ...
R. C. Veltkamp, "Shape matching: Similarity measures and algorithms, " ...
L. Li and M. F. Goodchild, "Automatically and accurately matching ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "استفاده تناظریابی عوارض برداری در آمایش سرزمین" توسط علی دهقانی تفتی، دانشجوی کارشناسی ارشد_ سیستم های اطلاعات جغرافیایی (GIS)_ دانشکده فنی دانشگاه تهران؛ رحیم علی عباسپور، عضو هیئت علمی_ سیستم های اطلاعات جغرافیایی (GIS) دانشکده فنی دانشگاه تهران؛ آزاده نصیری دهج، دانش آموخته ی کارشناسی ارشد_ سیستم های اطلاعات جغرافیایی (GIS)_دانشکده نقشه برداری دانشگاه صنعتی خواجه نصیرالدین طوسی؛ صادق خضری، دانشجوی کارشناسی ارشد _ سنجش از دور و سیستم های اطلاعات جغرافیایی (RS,GIS) _ دانشگاه آزاد اسلامی واحد یزد نوشته شده و در سال 1393 پس از تایید کمیته علمی همایش ملی کاربرد مدل های پیشرفته تحلیل فضایی(سنجش از دور و GIS) در آمایش سرزمین پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله تناظریابی ،عوارض برداری،مدیریت داده ها، آمایش سرزمین هستند. این مقاله در تاریخ 19 تیر 1394 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 743 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که امروزه اغلب آنالیزهای مکانی موفق، نیازمند به استفاده از مجموعه داده های مکانی متنوع می باشد که حتیبرای یک منطقه ی یکسان جمع آوری و تهیه شده اند این موضوع به گونه ایست که قسمت اعظم سرمایه گذاری اکثرارگانها و سازمانها، در اخذ داده های مختلف از جمله داده های مکانی صرف می شود. از سویی دیگر رشد آگاهی درمورد ... . برای دانلود فایل کامل مقاله استفاده تناظریابی عوارض برداری در آمایش سرزمین با 10 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.