سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

مطالعه ی تأثیر فناوری اطلاعات بر کیفیت آموزش و یادگیری از دیدگاه معلمان مقطع ابتدایی ناحیه 7 شهر مشهد

Publish Year: 1394
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 939

This Paper With 11 Page And PDF Format Ready To Download

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

MANAGMA01_036

Index date: 10 July 2015

مطالعه ی تأثیر فناوری اطلاعات بر کیفیت آموزش و یادگیری از دیدگاه معلمان مقطع ابتدایی ناحیه 7 شهر مشهد abstract

امروزه ابزارهای اطلاع رسانی در جهان متحول شده است. اگر در قرن بیستم رادیو، تلویزیون، تلفن وبرخی از وسایل و ابزارهای مشابه از مهم ترین عوامل انتقال اطلاعات بودند، اینک با ورود رایانه،اینترنت، شبکه های الکترونیکی و مهم تر از همه آموزش الکترونیک مفاهیم و ابزارهای فناوریاطلاعات را متحول ساخته و. قرن 21 را به قرن دانایی و انقلاب اطلاعات تبدیل کرده است. اطلاعاتبه عنوان کالای استراتژیک، ابزار قدرت و معیار توسعه یافتگی در دنیای کنونی است. آموزش وپرورش هم به عنوان یک نظام و سیستم اطلاعاتی بزرگ می تواند اطلاعات مناسب را برای دانشآموزان به ویژه در دوره ی ابتدایی، جمع آوری، پردازش و منتشر کند. چرا که مهم ترین دوره یتحصیلی در تمام نظام های آموزش و پرورش جهان و اساس آموزش های بعدی، دوره ی ابتدایی استو دانش آموزان را برای کسب مهارت ها و تخصص ها ی آتی آماده می سازد. لذا فناوری اطلاعات وارتباطات نقش مهمی را در این دوره ایفا می کنند. و فرد اصلی در کمک به دانش آموزان برایدسترسی به قابلیت های فناوری ، معلم کلاس است و آمادگی برای کاربرد فناوری و آگاهی ازچگونگی پشتیبانی فناوری از یادگیری دانش آموزان ، باید جزو مهارت های اساسی معلمان گردد.هدف کلی این پژوهش مطالعه تأثیر کاربرد فناوری اطلاعات و ارتباطات در کیفیت آموزش از دیدگاهمعلمان است. و به روش پیمایشی و توصیفی انجام شده است. جامعه ی آماری شامل کلیه ی معلمانمقطع ابتدایی مدارس هوشمند ناحیه ی 7 مشهد می باشد. که حجم نمونه 150 نفر بر اساس میزانهوشمندسازی مدارس تعیین شد . برای تجزیه و تحلیل داده ها در این پژوهش از دو روش آمارتوصیفی و آمار استنباطی استفاده شده است. در بخش توصیفی ، از جداول توزیع فراوانی و شاخصهای مرکزی (میانگین) و پراکندگی (انحراف معیار) و در بخش آمار استنباطی با توجه به فرضیه های2تدوین شده از آزمون های کولوموگروف- اسمیرنف برای تعیین نرمال بودن متغیرها و آزمون های یک نمونه ای و همبستگی برای پاسخ به فرضیه ها با کمک نرم افزار SPSS استفاده شده است. به طور کلی نتایج نشان داد که معلمان کاربرد فناوری اطلاعات و ارتباطات را در کیفیت آموزش و در نهایتپیشرفت تحصیلی دانش آموزان مؤثر می دانند.

مطالعه ی تأثیر فناوری اطلاعات بر کیفیت آموزش و یادگیری از دیدگاه معلمان مقطع ابتدایی ناحیه 7 شهر مشهد Keywords:

فناوری اطلاعات و ارتباطات , آموزش و پرورش , کیفیت آموزش , پیشرفت تحصیلی دانش آموزان , مقطع ابتدایی

مطالعه ی تأثیر فناوری اطلاعات بر کیفیت آموزش و یادگیری از دیدگاه معلمان مقطع ابتدایی ناحیه 7 شهر مشهد authors

ثریا ضیائی

استادیار گروه علم اطلاعات و دانش شناختی، دانشگاه پیام نور

وجیهه خباز

دانشجوی دکترای علم اطلاعات و دانش شناختی، دانشگاه پیام نور

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
افخمی عقدا، کمالی زارچ، م، شکوه راوه، ن. (1391). بررسی ...
بختیاری، مریم، احمدی، غلامرضا (1386). میزان اثربخشی آموزش های ضمن ...
ثمری، عیسی، آتشک، محمد (1388. تاثیر میزان شناخت و کاربست ...
ذاکری و دیگران (1390). بررسی نگرش معلمان نسبت به کاربرد ...
سیمینف، الکسی؛ ترجمه ی ابراهیم طلایی (1382). فناوری اطلاعات در ...
صالحی و دیگران (1390). امکان سنجی توسعه ی فناوری های ...
عبادی، رحیم (1384). فناوری اطلاعات و آموزش و پرورش. تهران: ...
قمت یوگژاوی خ _ 7رد‌یبهشت 1394 ...
Davi, J. Echryssafidou, J. Zamora, D. Davies, K. Khan & ...
Kelly, M. G & MCAnear, A. (2002). National educational technology ...
Resta, P. (2002). Information and communication technologis in teacher education: ...
Yildirim, _ (2000). Effects of an educational computing course on ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "مطالعه ی تأثیر فناوری اطلاعات بر کیفیت آموزش و یادگیری از دیدگاه معلمان مقطع ابتدایی ناحیه 7 شهر مشهد" توسط ثریا ضیائی، استادیار گروه علم اطلاعات و دانش شناختی، دانشگاه پیام نور؛ وجیهه خباز، دانشجوی دکترای علم اطلاعات و دانش شناختی، دانشگاه پیام نور نوشته شده و در سال 1394 پس از تایید کمیته علمی همایش ملی مدیریت و آموزش پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله فناوری اطلاعات و ارتباطات، آموزش و پرورش، کیفیت آموزش، پیشرفت تحصیلی دانش آموزان، مقطع ابتدایی هستند. این مقاله در تاریخ 19 تیر 1394 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 939 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که امروزه ابزارهای اطلاع رسانی در جهان متحول شده است. اگر در قرن بیستم رادیو، تلویزیون، تلفن وبرخی از وسایل و ابزارهای مشابه از مهم ترین عوامل انتقال اطلاعات بودند، اینک با ورود رایانه،اینترنت، شبکه های الکترونیکی و مهم تر از همه آموزش الکترونیک مفاهیم و ابزارهای فناوریاطلاعات را متحول ساخته و. قرن 21 را به قرن دانایی و انقلاب اطلاعات ... . برای دانلود فایل کامل مقاله مطالعه ی تأثیر فناوری اطلاعات بر کیفیت آموزش و یادگیری از دیدگاه معلمان مقطع ابتدایی ناحیه 7 شهر مشهد با 11 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.