سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

تاثیر غلظت مونومرها در لایه ی پلی آمیدی غشای فیلم نازک کامپوزیتی با کاربرد اسمز مستقیم در زمینه ی نمک زدایی

Publish Year: 1393
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 858

متن کامل این Paper منتشر نشده است و فقط به صورت چکیده یا چکیده مبسوط در پایگاه موجود می باشد.
توضیح: معمولا کلیه مقالاتی که کمتر از ۵ صفحه باشند در پایگاه سیویلیکا اصل Paper (فول تکست) محسوب نمی شوند و فقط کاربران عضو بدون کسر اعتبار می توانند فایل آنها را دانلود نمایند.

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

WATERCONF01_244

Index date: 10 July 2015

تاثیر غلظت مونومرها در لایه ی پلی آمیدی غشای فیلم نازک کامپوزیتی با کاربرد اسمز مستقیم در زمینه ی نمک زدایی abstract

غشای فیلم نازک کامپوزیتی با زیرلایه ی متخلخل و لایه ی فعال انتخاب پذیر به طور گسترده ای در فرایند اسمز معکوس و اسمزمستقیم مورد استفاده قرار می گیرد. در این بررسی روش ساخت غشای فیلم نازک کامپوزیتی بیان شده است. تاثیر غلظت مونومر ام-فنیلن دی آمین و مونومر تریمسویل کلراید بر شار آب و شار نمک برگشتی در عملکرد اسمز مستقیم با استفاده از آب دیونیزه به عنوان محلول خوراک و محلول 1 مولار سدیم کلرید به عنوان محلول کشنده مورد بررسی قرار گرفته است. عملکرد غشاهای فیلم نازک کامپوزیتی ساخته شده در دو جهت گیری AL-FS و AL-DS بررسی شده است. نتایج حاصل شده حاکی از آن است که با افزایش غلظت مونومر ام-فنیلن دی آمین در غلظت ثابت تریمسویل کلراید، شار آب و شار نمک برگشتی کاهش یافته است و این در حالی است که افزایش غلظت تریمسویل کلراید در غلظت ثابت ام-فنیلن دی آمین موجب افزایش شار آب و شار نمک برگشتی شده است. بهترین نتیجه در استفاده از % 2 وزنی از ام فنیلن دی آمین و0/1% از تریمسویل کلراید، حاصل شده است. نتایج در دو جهت گیری مختلف نشان دهنده ی شار آب بالاتر در جهت گیریAL-DS به دلیل کم تر بودن پلاریزاسیون غلظتی می باشد

تاثیر غلظت مونومرها در لایه ی پلی آمیدی غشای فیلم نازک کامپوزیتی با کاربرد اسمز مستقیم در زمینه ی نمک زدایی Keywords:

تاثیر غلظت مونومرها در لایه ی پلی آمیدی غشای فیلم نازک کامپوزیتی با کاربرد اسمز مستقیم در زمینه ی نمک زدایی authors

شهرزاد شکرگزاراصلاح

دانشگاه اصفهان دانشجوی دانشگاه اصفهان

امید معینی جزنی

دانشگاه اصفهان

سهیلا شکرالله زاده

سازمان پژوهشهای علمی و صنعتی ایران

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
El-Ghonemy, A. (2012). RETRACTED Future sustainable water desalination technologies for ...
Cath, T. Y., Childress, A. E., & Elimelech, M. (2006). ...
Ma, N., Wei, J., Liao, R., & Tang, C. Y. ...
osmosis membranes using functionalized multi-walled carbo nanotubes. Journal of membrane ...
Cornelissen, E., Harmsen, D., De Korte, K., Ruiken, C., Qin, ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "تاثیر غلظت مونومرها در لایه ی پلی آمیدی غشای فیلم نازک کامپوزیتی با کاربرد اسمز مستقیم در زمینه ی نمک زدایی" توسط شهرزاد شکرگزاراصلاح، دانشگاه اصفهان دانشجوی دانشگاه اصفهان؛ امید معینی جزنی، دانشگاه اصفهان؛ سهیلا شکرالله زاده، سازمان پژوهشهای علمی و صنعتی ایران نوشته شده و در سال 1393 پس از تایید کمیته علمی همایش ملی راهکارهای پیش روی بحران آب در ایران و خاورمیانه پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله نمک زدایی، اسمز مستقیم، غشا، فیلم نازک کامپوزیت، مونومر هستند. این مقاله در تاریخ 19 تیر 1394 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 858 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که غشای فیلم نازک کامپوزیتی با زیرلایه ی متخلخل و لایه ی فعال انتخاب پذیر به طور گسترده ای در فرایند اسمز معکوس و اسمزمستقیم مورد استفاده قرار می گیرد. در این بررسی روش ساخت غشای فیلم نازک کامپوزیتی بیان شده است. تاثیر غلظت مونومر ام-فنیلن دی آمین و مونومر تریمسویل کلراید بر شار آب و شار نمک برگشتی در عملکرد ... . برای دانلود فایل کامل مقاله تاثیر غلظت مونومرها در لایه ی پلی آمیدی غشای فیلم نازک کامپوزیتی با کاربرد اسمز مستقیم در زمینه ی نمک زدایی با 4 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.