سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

یافتن تجمع مکانی بیماریها در GIS

Publish place: Geomatics 1387
Publish Year: 1387
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 2,206

This Paper With 10 Page And PDF Format Ready To Download

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

GEO87_072

Index date: 7 October 2007

یافتن تجمع مکانی بیماریها در GIS abstract

از آنجائیکه مسائل بهداشت عمومی با جغرافیای منطقه رابطه ی مستقیم دارند و به نحوی دارای ماهیت مکان مرجع می باشند، سیستم اطلاعات جغرافیایی می تواند نقش بسزایی در مدیریت مسائل بهداشت عمومی و پایش بیماری ها داشته باشد، به این دلیل که دارای توابع تجزیه و تحلیل مکانی مختلف و متنوعی است و همچنین ابزاری کارا برای سازماندهی داده های بهداشت و بیماریها، به منظور سهولت آنالیز و نمایش تجمع مکانی داده ها فراهم می آورد. یکی از مهمترین مسائل موجود در بهداشت عمومی، بدست آوردن تجمع غیر معمول گروهی از مسائل و مشکلات بهداشتی (کلاستر)، ازجمله بیماریها در مکان خاص می باشد. از طریق تلفیق آنالیزهای آماری و مکانی سیستم های اطلاعات جغرافیایی می توان تجمع جمعیت مبتلا در مکان، تغییرات وضعیت بهداشتی، شیوع یک بیماری و ... را تشخیص داد. همچنین پس از یافتن تجمع مکانی می توان به بررسی عوامل بیماری، مدلسازی ، پیش بینی و در نهایت مدیریت بحران به وجود آمده پرداخت و تصمیم گیری های لازم را اخذ نمود. از آنجایی که اولین قدم در بررسی مسائل بهداشتی به دست آوردن تجمع غیر معمول بیماری است در این مقاله به بیان روشهای موجود برای این منظور و معایب و مزایای هر روش پرداخته می شود.

یافتن تجمع مکانی بیماریها در GIS Keywords:

سیستم اطلاعات جغرافیایی , تجمع غیر معمول بیماری , بهداشت عمومی , آنالیزهای مکانی و آماری

یافتن تجمع مکانی بیماریها در GIS authors

محمدرضا آذرمهر

دانشجوی کارشناسی ارشد سیستمهای اطلاعات جغرافیایی دانشگاه صنعتی خواجه نصیر

محمدسعدی مسگری

استادیار دانشکده مهندسی نقشه برداری دانشگاه صنعتی خواجه نصیرالدین طوسی

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
- کاربردهای GIS در مسائل بهداشت عمومی و مدیریت بیماریها ...
- Neutra, R., Swan, S., & Mack, T. (2000). Clusters ...
- Cowen, D. J. (2002). GIS versus CAD versus DBMS: ...
- Nasca, P. C. (2003). Current problems that are likely ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "یافتن تجمع مکانی بیماریها در GIS" توسط محمدرضا آذرمهر، دانشجوی کارشناسی ارشد سیستمهای اطلاعات جغرافیایی دانشگاه صنعتی خواجه نصیر؛ محمدسعدی مسگری، استادیار دانشکده مهندسی نقشه برداری دانشگاه صنعتی خواجه نصیرالدین طوسی نوشته شده و در سال 1387 پس از تایید کمیته علمی همایش ژئوماتیک 87 و چهارمین همایش یکسان سازی نامهای جغرافیایی پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله سیستم اطلاعات جغرافیایی ، تجمع غیر معمول بیماری ، بهداشت عمومی ، آنالیزهای مکانی و آماری هستند. این مقاله در تاریخ 15 مهر 1386 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 2206 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که از آنجائیکه مسائل بهداشت عمومی با جغرافیای منطقه رابطه ی مستقیم دارند و به نحوی دارای ماهیت مکان مرجع می باشند، سیستم اطلاعات جغرافیایی می تواند نقش بسزایی در مدیریت مسائل بهداشت عمومی و پایش بیماری ها داشته باشد، به این دلیل که دارای توابع تجزیه و تحلیل مکانی مختلف و متنوعی است و همچنین ابزاری کارا برای سازماندهی داده ... . برای دانلود فایل کامل مقاله یافتن تجمع مکانی بیماریها در GIS با 10 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.