سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

بررسی روند شکل یابی، توسعه و عملکرد بافت تاریخی شهر انارک

Publish Year: 1392
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 1,020

This Paper With 8 Page And PDF Format Ready To Download

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

NCAI01_021

Index date: 5 August 2015

بررسی روند شکل یابی، توسعه و عملکرد بافت تاریخی شهر انارک abstract

شهرانارک در فاصله 222 کیلومتری شهر اصفهان و درشرق شهرستان نایین قرار گرفته که از شمال به کویر نمک، از شرق به شمال کویر لوت، از جنوب به اردکان یزد و از غرب به شهرهای اصفهان و اردستان محدود می گردد.بطور کلی این شهر در حاشیه کویر مرکزی واقع شده است. شهر انارک دارای بافتی قدیمی متشکل از سازه های مخصوص مناطق کویری شامل خانه های خشتی بام های کاهگلی و بادگیرهای متعدد، مساجد آجری، برج ها و آتشکده های متعدد، و از تنوع فضایی و معماری سنتی منحصر به فردی برخوردار می باشد. این شهر در طی دوره های صفویه و قاجاریه رونق خوبی داشته و به دلیل حملات متعدد از تاسیسات وتجهیزات دفاعی مستحکمی مانند برج و بارو برخوردار بوده است. برج ها به گونه ای ساخته شده و قرار گرفته اند که هر کدامشان به خوبی قادراند موقعیت مشخصی با چشم انداز و گستره وسیعی از شهر را تحت کنترل و زیر نظر داشته باشند. نگارنده در این پژوهش بر اساس مطالعات میدانی و کتابخانه ای به بررسی و بیان روند شکل یابی، توسعه و عملکرد بافت تاریخی شهر انارک پرداخته است

بررسی روند شکل یابی، توسعه و عملکرد بافت تاریخی شهر انارک Keywords:

بررسی روند شکل یابی، توسعه و عملکرد بافت تاریخی شهر انارک authors

فاطمه صارم بافنده

دانشجوی کارشناسی ارشد باستان شناسی، دانشکده ادبیات و علوم انسانی، دانشگاه تهران

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
ابراهیمی، محمد علی، 1389، انارک از دیدگاه تاریخی، جغرافیایی و ...
ابراهیمی، محمد علی، 1379، ای نارسینه، یکتا، اصفهان . ...
ابراهیمی، محمد علی، 1385، مدرسه فرخی انارک، گلستان ادب، قم ...
امیرزاده، ملیکا سادات، 1389، بازآفرینی شهری در بافت کهن انارک ...
سرو شیانی، سهراب، 1368، طرح حفظ و سازماندهی مرکز قدیم ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "بررسی روند شکل یابی، توسعه و عملکرد بافت تاریخی شهر انارک" توسط فاطمه صارم بافنده، دانشجوی کارشناسی ارشد باستان شناسی، دانشکده ادبیات و علوم انسانی، دانشگاه تهران نوشته شده و در سال 1392 پس از تایید کمیته علمی اولین همایش ملی باستان شناسی ایران پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله انارک، معماری خشتی , برج , بارو ,صفویه ,قاجار , کویر هستند. این مقاله در تاریخ 14 مرداد 1394 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 1020 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که شهرانارک در فاصله 222 کیلومتری شهر اصفهان و درشرق شهرستان نایین قرار گرفته که از شمال به کویر نمک، از شرق به شمال کویر لوت، از جنوب به اردکان یزد و از غرب به شهرهای اصفهان و اردستان محدود می گردد.بطور کلی این شهر در حاشیه کویر مرکزی واقع شده است. شهر انارک دارای بافتی قدیمی متشکل از سازه های ... . برای دانلود فایل کامل مقاله بررسی روند شکل یابی، توسعه و عملکرد بافت تاریخی شهر انارک با 8 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.